ADNU

Rondom wedstrijden

Volg ons ook via:

Onze club

VV Naaldwijk is een familievereniging waar plezier en prestatie hand in hand gaan.

Binnen de vereniging staan 3 basiswaarden centraal:

“Sportiviteit, wederzijds respect en betrokkenheid”.

• Onder sportiviteit valt o.a. het volgen van de regels, niet schelden op elkaar of anderen, het toegeven van eigen fouten, presteren maar niet ten koste van het plezier.
  • Wederzijds respect tonen voor iedereen en andermans eigendommen, afval opruimen rond de speelvelden en in de kleedkamer, geen gepest, geen racistische uitlatingen of gedragingen.
  • Er wordt bij VV Naaldwijk betrokkenheid verwacht van ouders en leden zoals het uitvoeren van ondersteunende diensten (bardienst, elftalleider, etc.). Van het bestuur wordt verwacht dat ze eventuele klachten serieus nemen. Van eenieder wordt verwacht dat men elkaar corrigeert bij een overtreding van de gedragsregels.

De complete versie van de drie basiswaarden zijn te lezen in het W&N statuut op deze site onder "Beleid en richtlijnen" (menu onder Onze Club). Hier staan ook documenten zoals voor het melden van een incident via een lid van de W&N commissie en spelregels die voor elk lid gelden.

Het 1e team speelt momenteel in de 3e klasse op zaterdag en VV Naaldwijk mag zich de laatste jaren weer verheugen in een groeiend aantal jeugdleden (mede door een goed doordacht en uitgevoerd jeugdbeleidsplan en vele vrijwilligers (trainers, leiders, maar zeker ook activiteitencommissies)).