ADNU

Rondom wedstrijden

Volg ons ook via:

V.V. Naaldwijk sluit samenwerking met Sponsorkliks

Doet u privé of zakelijk ook wel eens een online aankoop of bestelt u eten via thuisbezorgd.nl en draagt u V.V. Naaldwijk een warm hart toe? Dan kunt u nu deze twee zaken samenvoegen en V.V. Naaldwijk financieel ondersteunen. Wilt u weten hoe?

Als u via de website www.sponsorkliks.nl een online aankoop doet bij een van de aangesloten webwinkels dan ontvangt sponsorkliks een vooraf afgesproken commissie van het aankoopbedrag.  Het grootste gedeelte van deze commissie wordt doorgestort naar het desbetreffende goede doel.

Er zijn vele webwinkels aangesloten via het platform van sponsorkliks, hierbij kan worden gedacht aan: Bol.com, Blokker, Thuisbezorgd.nl, Hema, Coolblue, Wehkamp, Ah.nl en nog vele andere extra webwinkels.

De uit te keren commissie is bij elke webwinkel verschillend en is bepaald in een overeenkomst tussen sponsorkliks en de desbetreffende webwinkel.

De prijzen die u in de webwinkel betaald zijn via het platform van sponsorkliks gelijk als dat u de aankoop direct op de website van de webwinkel doet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de rechterkant van de vv Naaldwijk website vindt u een sponsorkliks-button. Als u hier klikt op het scherm met "SPONSOR GRATIS - totale opbrengsten" komt u direct, met vv Naaldwijk als te ondersteunen goede doel, op de site van sponsorkliks terecht en kiest u de winkel(s) van uw keuze.

Of

Ga naar de website www.sponsorkliks.nl, u zit in de witte balk in het midden de vraag wie wilt u sponsororen? toets daar V.V. Naaldwijk in. Vervolgens komt u op een site waar de diverse aangesloten webwinkels te vinden zijn. Kies vervolgens voor de gewenste webwinkel en klik op het logo. U komt nu op de site van de webwinkel, handel uw transactie af en de commissie wordt automatisch berekend. U hoeft hiervoor niks te doen.

Ook heeft sponsorkliks een app welke te downloaden is en waarvandaan u direct naar de juiste webwinkel kunt gaan.

Hopelijk kunnen wij rekenen op uw support.