Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Nieuws

De beste wensen!

Namens de Vereniging wensen wij alle leden, supporters, sponsoren en vrijwilligers een heel gelukkig 2019! Wij hebben er zin in om er met jullie allemaal weer een fantastisch jaar van te maken, met veel voetbalplezier in- en om het veld!

Patrick Fieret terug bij vv Naaldwijk

Patrick Fieret zal aan het einde van het seizoen de overstap maken van v.v. Maasdijk naar v.v. Naaldwijk als nieuwe hoofdtrainer van Naaldwijk 1. Hij was in het millenniumseizoen 2000 al eens trainer van de Naaldwijkse zondagtak. Fieret volgt daarmee Chris Treling op, die onze club na 3 seizoenen helaas gaat verlaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

Rouwkaart Henk Malestein

Lees meer...

Rabobank Clubkas Campagne

Vorige week maandag zijn de cheques uitgereikt van de Rabobank Clubkas Campagne. De vereniging heeft een prachtige cheque van € 1985,15 ontvangen van Rabobank. 

Aan iedereen die heeft gestemd: dank je wel! We gaan dit bedrag besteden aan nieuw meubilair voor in de kantine.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen

IVA Cursus kantine medewerkers 5 en 8 oktober

Om alcohol te schenken dienen verenigingen te beschikken over gekwalificeerd barpersoneel. Tijdens de openingstijden waarop alcohol wordt geschonken (op zaterdag na 13 uur) dient er altijd een barmedewerker aanwezig te zijn, die een Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA) heeft gevolgd. De overheid controleert hierop en deze controle is In april ook bij onze vereniging geweest. 

Om altijd een barmedewerker met IVA-certificaat achter de bar te hebben staan indien er alcohol geschonken wordt, is het voor de vereniging belangrijk dat zoveel mogelijk barmedewerkers de IVA-cursus hebben gevolgd. Daarom geeft Vitis welzijn en Brijder een IVA-cursus op vrijdagavond 5 oktober en maandagavond 8 oktober in de kantine van v.v. Naaldwijk. Dit stelt de barmedewerkers van onze vereniging in staat om een IVA-certificaat te halen.

Na het volgen van deze IVA-cursus heeft de barmedewerker kennis over alcohol en wetgeving, over waarop gelet moet worden bij gebruik van alcohol, over hoe alcoholmisbruik te voorkomen, over hoe te reageren en handelen bij alcoholmisbruik en over hoe nee te verkopen. Op de avond geeft de kantinecommissie aanvullend kort nog informatie over het gebruik van de vorig jaar gerenoveerde bar en keuken. 

Aanvang van deze IVA-cursus is 19 uur en onder het genot van een hapje en drankje zal deze rond 22 uur worden afgesloten met een geldig IVA-certificaat.

De leden van de kantinecommissie bellen de komende dagen de kantinemedewerkers op om gegevens te checken en om te vragen aanwezig te zijn op een van deze twee avonden. Bent u nog niet gebeld en wilt u de IVA cursus volgen, dan is het ook mogelijk om dit per email aan te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld daarbij uw naam en datum van de avond.

Graag tot 5 of 8 oktober.

Kantinecommissie VV Naaldwijk

Subcategorieën

 • Nieuws algemeen
  nieuws algemeen categorie
 • Afgelastingen

  Voor velen is het lastig om er achter te komen of bij slechte weersomstandigheden de wedstrijd wel door gaat.

   

  Bij de vv Naaldwijk maken wij dit op verschillende manieren kenbaar. De tools die wij gebruiken zijn:

   

   Wanneer de voetbalverenigingen bij afkeuringen digitaal de afkeuring doorgeven aan de KNVB dan is ook via www.voetbal.nl te zien dat een wedstrijd is afgekeurd.

   Algehele afkeuring

  Wanneer de weersomstandigheden dusdanig slecht zijn (hevige regen- of sneeuwval) of andere omstandigheden is het mogelijk dat de KNVB een algehele afkeuring afkondigt. De bond zal dit dan kenbaar maken via de landelijke media. Dit wordt minimaal 1 dag voor de speeldag gedaan. De KNVB maakten dan gebruik van teletekstpagina 603 van de NOS (NED 1, 2 of 3). Wanneer er dan achter WEST II onder categorie A of B een kruisje staat zijn alle wedstrijden in die categorie afgekeurd.

   

   Overige afkeuringen

  Als de weersomstandigheden dusdanig zijn dat er alleen bepaalde velden zijn afgekeurd dan bij de vv Naaldwijk op zaterdag om 7.00 uur en zondag om 9.00 uur gekeurd worden door de consul van de KNVB en het bestuurslid wedstrijdzaken. Op zaterdagen is er voor de wedstrijden van 14.30 uur om circa 11.30 uur een herkeuring indien noodzakelijk.

   Op zaterdagen zal rond de klok van 7.30 uur er informatie gegeven worden over de afgelastingen via de bovenstaande tools. Op zondag zal dit rond de klok van 9.30 uur zijn.

   

   Rangvolgorde afkeuringen

  Als wedstrijden worden afgekeurd zit hier ook een bepaalde rangvolgorde in waaraan wedstrijdzaken zich moet houden. Dit heeft te maken met het verschil in prestatief voetbal, categorie A, en recreatief voetbal, categorie B.

  Tot de categorie A veldvoetbal behoren:

  - mannen standaard hoofdklasse t/m 7e klasse (West II: t/m de 4e klasse) (ZA 1)
  - mannen reserve hoofdklasse t/m reserve 3e klasse (ZA 2 en 3)

  - vrouwen eredivisie, hoofdklasse, 1e en 2e klasse

  - A-, B- en C-junioren eredivisie t/m 1e klasse
  - D-pupillen 1e divisie, 2e divisie en hoofdklasse

  Categorie B bestaat uit de elftallen/teams die spelen in de overige (lagere) klassen, inclusief de E- en F-pupillen en alle meisjes-junioren die uitkomen in de meisjescompetitie. (alle overige teams van de vv Naaldwijk)

   

  Wanneer er velden worden afgekeurd zal er bekeken worden welke wedstrijden worden afgelast en hier wordt rekening gehouden met het aantal wedstrijden dat een team heeft gespeeld in de competitie tot dusver (een team mag niet te veel achterlopen). Het mag duidelijk zijn dat competitiewedstrijden voor vriendschappelijke wedstrijden gaan. Daarna gaan de categorie A wedstrijden weer voor die van de B-categorie.

  Wanneer er bekerwedstrijden en reguliere competitiewedstrijd op het programma staan gaan bekerwedstrijden weer voor competitiewedstrijden in de rangvolgorde bij afkeuringen.

   

   Uitwijken naar kunstgras
  Met uitzondering van het eerste van de zaterdag, is het voor alle teams verplicht om uit te wijken naar kunstgras, indien dit een goedgekeurd en gecertificeerd kunstgrasveld betreft (daar beschikken wij over). Het kan dus voorkomen dat Naaldwijk 2 (cat A) op een natuurveld ingepland staat dat afgekeurd wordt (als is dat 5 min. voor aanvang de wedstrijd) en dan moeten zij uitwijken naar het kunstgras. Wanneer een andere team, uitkomend in cat. B, in eerste instantie op veld ingepland staat en nog niet is begonnen worden zij afgekeurd.

   Indien een standaardelftal aan het begin van het seizoen heeft aangegeven uit te wijken naar kunstgras bij een incidentele afgelasting, dan moet het elftal wel verplicht op kunstgras spelen indien het natuurgrasveld is afgekeurd. Is dit echter niet aangegeven dan mag er door het standaardelftal niet naar kunstgras uitgeweken worden. De wedstrijdleiding van de KNVB van West II kan hier vanaf wijken indien een standaard teveel wedstrijd achterop raakt.

   Bij bekerwedstrijden van het eerste team, spelend in categorie A, moeten zij ook uitwijken naar kunstgras bij het afkeuren van het natuurveld.

   

 • EFU teams
  Hieronder een overzicht van alle artikelen die geplaatst zijn op de site en betrekking hebben op de EFU-jeugd.
  Wil jezelf artikelen (laten) plaatsen? Lees hier wat je moet doen.

  Informatie die verder van belang is : Jeugdtoernooien

 • BCD teams

  Hieronder een overzicht van alle artikelen die dit seizoen geplaatst zijn op de site en betrekking hebben op de BCD-jeugd.
  Wil jezelf artikelen (laten) plaatsen? Lees hier wat je moet doen.

  Informatie die verder van belang is : Jeugdtoernooien

 • Dames & meisjes teams

     Welkom bij de damesafdeling van V.V. Naaldwijk! 
   

  In het seizoen 2016/2017 zijn de volgende damesteams binnen vv Naaldwijk actief:

  • VR1 (zaterdag)
  • MO19

  Check hun eigen teamsites svoor meer info.  

 • Activiteiten
 • Sponsor
 • Loterij

 • kort
 • jeugdpagina
 • Zondag

  Alle berichten die opgeslagen zijn met "Nieuws" & "Zondag" worden hier getoond.
   

 • PR