Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Money Ball -- steun selectie in ruil voor leuke avond

Steun de zaterdag selectie in de Westlands getinte 3e klasse door mee te doen met MONEY BALL!

Dit is een prestatiegerichte sponsoring waarbij de bijdrage aan de zaterdag selectie afhankelijk is van het aantal door het 1e team behaalde punten en het aangegeven  bedrag in euro's per punt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hieraan mee doen.   

Als tegenprestatie organiseert de zaterdag selectie aan het einde van het seizoen een speciale avond voor alle sponsors. Daarnaast zal er een bord met sponsor namen gemaakt worden en worden de sponsors op de hoogte gehouden van nieuws rondom de selectie.

Voor meer informatie over Money Ball zie onder (via lees meer) evenals gegevens van Henri Kraan waar een ieder zich bij kan opgeven. Afgelopen zaterdag bij de BBQ met de zaterdag selectie bleek al dat diverse particulieren en bedrijven enthousiast waren om deel te nemen en het voorzicht op een mooi seizoen en leuke sponsoravond!

 

Money Ball V.V. Naaldwijk

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dit seizoen speelt V.V. Naaldwijk in de derde klasse: een poule met een Westlands tintje! KMD, Maasdijk, Mvv’27, Schipluiden, VELO en Verburch komen op bezoek op Sportpark de Hoge Bomen. Hopelijk kunnen we ze zonder punten terugsturen in deze fietspoule!

Als selectiespelers van V.V. Naaldwijk mogen wij al heel blij zijn, hoe alles is geregeld bij onze vereniging, maar we zouden de druk voor dit seizoen nog wat extra willen opvoeren door te werken met een puntensysteem, waarbij de randvoorwaarden voor de selectie van V.V. Naaldwijk nog verder kunnen verbeteren. Daarom introduceren we MONEY BALL! Doel van Money Ball is in eerste instantie om de kosten voor het trainingskamp te drukken. Dit willen we doen door de prestaties van ons eerste elftal te laten sponsoren.

In eerste instantie is het vanaf de competitiestart op zaterdag 3 september mogelijk om de behaalde punten van het eerste elftal te sponsoren vanaf € 1,- per punt. Winnen we dus van VELO, dan sponsort u dus feitelijk € 3,- (3 punten x € 1,-). Daarnaast zullen we op korte termijn met een aantal andere voorstellen komen, waarop kan worden ingezet. Het bedrag voor het sponsoren van de punten geldt voor het gehele seizoen, dus u kunt op één moment het te sponsoren bedrag aangeven, maar u kunt tijdens het gehele seizoen instappen met het sponsoren van punten!

Wat krijg ik hiervoor terug horen we u al denken?! Als u gaat deelnemen aan Money Ball wordt u automatisch uitgenodigd voor de speciale sponsoravond, die aan het einde van het seizoen zal worden georganiseerd door de selectie. Hierbij zult u in contact komen met de overige sponsors. Daarnaast zal uw naam worden opgenomen op het sponsorbord dat speciaal voor deze actie zal worden gemaakt. Tot slot ontvangt u natuurlijk onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws over de selectie en nieuws over Money Ball zelf.

Money Ball begint dus officieel op 3 september 2016 en per heden is het mogelijk om u in te schrijven voor deze actie. Er zullen twee momenten van betaling plaatsvinden. Eén van deze momenten is voor de winterstop (deze gelden kunnen dus gebruikt worden voor het trainingskamp) en het andere moment is aan het einde van het seizoen (het doel voor deze gelden moet nog ingevuld worden, hierbij denken we aan trainingskamp 2017 – 2018 of een teambuildingsactiviteit, maar een doel zou ook het opknappen van de kantine kunnen zijn!) Hier komen we sowieso voor de winterstop nog op terug!

Voor de betalingswijze maken we graag met u een afspraak, dit kan middels automatische incasso, contant, maar u kunt hier ook een factuur voor krijgen.

Mocht u nog vragen hebben over Money Ball kunt u terecht bij Henri Kraan. Henri is telefonisch te bereiken op 06 53 74 10 79 of via de mail op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .

Namens de selectie van V.V. Naaldwijk wensen wij u alvast een prettig seizoen en hopen we u als sponsor te mogen verwelkomen bij Money Ball!