VGI

Meer voetbalweer in Naaldwijk

Volg ons ook via:

Opnieuw versterking voor zaterdagselectie

Nadat eerder Jordy van Calsteren van Westlandia zaterdag zijn jawoord had gegeven aan V.V. Naaldwijk heeft nu ook Jordy Noordam aangegeven volgend seizoen in ons mooie shirt te komen spelen. Voor Jordy is dit niet vreemd, want Jordy begon zijn carrière bij onze vereniging. Na zijn verhuizing naar 's-Gravenzande is Jordy in 's-Gravenzande gaan voetballen en had daar vorig seizoen een grote bijdrage in het kampioenschap van het tweede team. Jordy is een beweeglijke speler, die op meerdere posities op het middenveld kan spelen, gevoel voor diepgang en een neusje voor het doel heeft. We zijn dan ook zeer blij dat Jordy wordt toegevoegd aan de selectie en wensen hem veel plezier bij V.V. Naaldwijk.

Ander goed nieuws is dat spits Rashidi Gilkes (afgelopen seizoen goed voor 11 goals) heeft aangegeven ook komend seizoen te willen blijven uitmaken van de zaterdag selectie.

Naast Jordy van Calsteren en Jordy Noordam was al eerder bekend dat vanuit de jeugd vijf jeugdspelers overkomen: verdediger Lars Heijs, verdediger Brian Aarse, middenvelder Brian van Geest, aanvaller Danny Niel en aanvaller Thomas Karsten. Daarnaast keert verdediger Stevie de le Cluse terug in de selectie.

Middenvelder Brian Koster (verhuist naar Leidschendam) en aanvaller Jacco Wevers gaan beiden dichter bij huis bij Full Speed spelen.

Er zijn nog een aantal gesprekken met spelers van buitenaf en we hopen dat ook zij komend seizoen deel gaan uitmaken van de selectie van V.V. Naaldwijk. We gaan ervan uit dat er de komende week ook over deze spelers meer duidelijkheid komt voor wat betreft toezegging of ze deel gaan uitmaken van de selectie. De transferdeadline komt dichterbij.

De spelers die inmiddels toegezegd hebben zijn (K is keeper): Brian Aarse, Joost Barendse, Michiel van den Berg, Sebastiaan van den Berg, Steven Blankman, Aike van den Bos, Laurens Bouritius, Jordy van Calsteren, Stevie de le Cluse, Pieter van Dalen, Lars Heijs, Brian van Geest, Rashidi Gilkes, Peet van de Heuvel, Jeroen Immerzeel, Thomas Karsten, Arnoud Katz, Thijs Kester, Joey Kouwenhoven, Henri Kraan, Dennis van Loenen (K), Lenny Lobert, Kevin Middelburg, Roy Middelburg, Danny Niel, Jordy Noordam, Jesse Pakvis, Adi Pobric, Max van der Sar, Sven van der Wel,  Jeffrey Wubben (K), Jeroen Wubs (K) en Joey Zonneveld.