Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Activiteiten

4e editie Kidz for Kidz survival

Sportief evenement voor kinderen van 6 t/m 15 jaar!

Wanneer: zaterdag 26 januari 2019 

 

Lees meer...

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk update maart 2018

Hallo Vrienden en natuurlijk toekomstige vrienden van de Voetbalvereniging Naaldwijk. Zoals iedereen wel weet, zijn we alweer een tijdje bezig om weer zoveel mogelijk mensen lid te maken van de “De Vrienden van de VV Naaldwijk (DVVN)”. Nu hebben wij inmiddels al aardig wat mensen weer weten te enthousiasmeren om weer lid te worden van de DVVN en hebben dus al aardig wat donaties ontvangen, Ook zijn er mensen die toegezegd hebben ook lid te worden, maar je bent pas lid als de DVVN daadwerkelijk de donatie ontvangen heeft. We zitten nu zo een beetje in de afrondende fase om het bord van de DVVN voor het komend seizoen (jaar) weer te laten maken en wij verzoeken dan ook één ieder die toegezegd heeft of er nog over nadenkt of iemand die, mogelijk nog niet door ons benaderd  is, maar denkt “hé met dat geld worden goede dingen gedaan voor de vereniging”, laat ik ook een donatie doen (minimaal € 50,=), om zo spoedig als mogelijk, in ieder geval voor eind maart 2018, de betaling/ donatie te doen.  

Verder het volgende… na dit leuke en voldoeninggevende werk zo’n 14/ 15 jaar en voor sommige van ons zelfs nog langer,  gedaan te hebben, zijn wij opzoek naar een aantal mensen die zich geroepen voelen om onze taak over te gaan nemen. En natuurlijk zullen wij er zijn om jullie te ondersteunen bij de wervingsactie tijdens en na het oliebollen- en snerttoernooi van het komende jaar. Dus schroom niet en meld je aan bij één van ons, want het is hartstikke leuk om dit te doen, maar wij vinden, dat het tijd wordt dat er wat nieuw bloed komt die het stokje van ons overneemt. 

 

Lees meer...

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk 2017 Update

Hallo Vrienden van de Voetbalvereniging Naaldwijk…. Het is al weer een tijdje geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben, maar dat had te maken met drukke bezigheden van ondergetekenden. Maar goed nieuws, zoals een ieder al op het nieuwe bord van De Vrienden van de V.V. Naaldwijk in de hal van de kantine heeft kunnen zien, zijn er dit jaar 308 donateurs die De Vrienden van de V.V. Naaldwijk (en de vereniging) een warm hart toedragen. Weer een nieuw record, wat ook aangeeft, dat de leden en zelfs niet-leden van de V.V. Naaldwijk best wel begaan zijn met de vereniging, waarvoor onze dank.

Overigens is inmiddels de 309ste donatie ontvangen gestort door Johan van Nieuwkerk, die in een later stadium op het bord zal worden toegevoegd.

 

Zoals bekend hebben wij (DVVN) “gespaard” voor een nieuwe keuken. Samen met het grootste gedeelte van de dit jaar gedoneerde bedragen, kunnen wij een totaalbedrag van € 28.000,= beschikbaar stellen voor de broodnodige verbouwing van de keuken. 

 

Inmiddels hebben wij ook al een gedeelte van het geld gebuikt voor de aanschaf van een nieuwe ballenpomp en voor een aanzienlijke bijdrage in de kosten voor de aanschaf van twee extra verplaatsbare doeltjes.

 

Hebt U zelf nog ideeën of suggesties, schroom dan niet om ons te benaderen; het zij op de vereniging of via de mail;  

En natuurlijk kunt u zich het hele jaar door aanmelden als lid van DVVN door € 50,00 over te schrijven op het onderstaande RABO bankrekeningnummer:

 

 • NL31RABO012.65.44.824 t.n.v. De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

Met de sportieve en vriendelijke groet,

 

De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk 2017-2018

Hallo Vrienden en natuurlijk toekomstige vrienden van de Voetbalvereniging Naaldwijk nog een paar dagen en dan vindt alweer het oliebollen/ en snerttoernooi plaats op onze vereniging. Zoals u weet is de werving een groot succes geweest en hebben we de vereniging bij de aanschaf van vele zaken financieel kunnen ondersteunen. Zaken die het afgelopen jaar dankzij jullie steun gerealiseerd zijn, zijn natuurlijk de inrichting van de nieuwe keuken de aanschaf van wat keukenbenodigdheden, de muziekinstallatie, die o.a. op de super saturday’s gebruikt wordt, daarnaast is er een nieuwe ballenpomp en zijn er extra doeltjes aangeschaft. En natuurlijk hebben we ook weer bijgedragen aan de stand van de VV Naaldwijk op de Braderie en is er gas voor de BBQ aangeschaft en voor de wat mindere prettige zaken een bloemetje voor op de begrafenis van de ons ontvallen leden. Al met al een totaalbedrag van zo’n € 31.820,=. Een flink bedrag dat dus o.a. door de 309 leden bijeen is gebracht, nogmaals TOP

Lees meer...

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk 2016-2017

Hallo (toekomstige) Vrienden van de V.V. Naaldwijk. A.s. zaterdag is het weer zover op de vereniging, dan vinden het jaarlijkse oliebollen- en snerttoernooi weer plaats. Dit is voor ons het startschot om weer met de werving van de leden voor de stichting De Vrienden van de V.V. Naaldwijk (DVVN) te beginnen. Alhoewel…………. er zijn al een aantal vrienden die hun bijdrage reeds op het onderaan genoemde rekeningnummer van DVVN overgemaakt hebben. Super. Wij hopen, zoals ieder jaar, weer op Uw steun en dat U weer lid/ vriend wilt worden van DVVN als U a.s. zaterdag benaderd wordt, zodat we de vereniging weer “dat nodige steuntje in de rug” kunnen geven. 

 

 

Zoals bekend hebben wij (DVVN) “gespaard” voor een nieuwe keuken, die, zoals het er nu naar uitziet, dit jaar dan ook gerealiseerd gaat worden. Voor dit jaar willen wij het geld voornamelijk gaan besteden aan de verbouwing van de bar, die dan hopelijk tegelijkertijd met de verbouwing van de keuken gerealiseerd kan worden en natuurlijk reserveren wij ook nog geld voor overige zaken, al dan niet door U aangedragen, waarvoor de vereniging zelf geen geld heeft.  

 

En mocht U zich geroepen voelen, dan kunt U ook (éénmalig) € 100,= bijdragen in plaats van € 50,=, U wordt dan 2x vermeld op het bord van DVVN, zodat kans, dat we genoeg geld bijeen krijgen voor de verbouwing van de bar, alleen maar groter wordt. 

 

Mocht het zo zijn, dat U a.s. zaterdag onverhoopt niet aanwezig kunt zijn op één van de toernooien, treur dan niet, want evenals vorig jaar, gaan wij vanaf volgende week de oude en (mogelijke) nieuwe leden weer persoonlijk telefonisch of langs de lijn benaderen. Natuurlijk kunt U ook zelf nu al de € 50,= (of meer) overmaken, zoals enkele trouwe leden van DVVN inmiddels al gedaan hebben, op het hieronder vermelde rekeningnummer van DVVN. 

 

Hebt U zelf nog ideeën of suggesties, schroom dan niet om ons te benaderen; het zij op de vereniging of via de mail; 

 

Ron v.d. Meer, tel. 06-54270547 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willem Kok, tel. 06-15379324 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruud Stoof, “walking around” op de club.  

 

En natuurlijk kunt u zich het hele jaar door aanmelden als lid van DVVN door € 50,00 over te schrijven op het onderstaande RABO bankrekeningnummer: 

 

NL31RABO012.65.44.824 t.n.v. De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

 

De Vrienden van de V.V. Naaldwijk