Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsor

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van...(2015)

Helden 2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Activiteiten

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk 2017-2018

Hallo Vrienden en natuurlijk toekomstige vrienden van de Voetbalvereniging Naaldwijk nog een paar dagen en dan vindt alweer het oliebollen/ en snerttoernooi plaats op onze vereniging. Zoals u weet is de werving een groot succes geweest en hebben we de vereniging bij de aanschaf van vele zaken financieel kunnen ondersteunen. Zaken die het afgelopen jaar dankzij jullie steun gerealiseerd zijn, zijn natuurlijk de inrichting van de nieuwe keuken de aanschaf van wat keukenbenodigdheden, de muziekinstallatie, die o.a. op de super saturday’s gebruikt wordt, daarnaast is er een nieuwe ballenpomp en zijn er extra doeltjes aangeschaft. En natuurlijk hebben we ook weer bijgedragen aan de stand van de VV Naaldwijk op de Braderie en is er gas voor de BBQ aangeschaft en voor de wat mindere prettige zaken een bloemetje voor op de begrafenis van de ons ontvallen leden. Al met al een totaalbedrag van zo’n € 31.820,=. Een flink bedrag dat dus o.a. door de 309 leden bijeen is gebracht, nogmaals TOP

Lees meer...

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk 2017 Update

Hallo Vrienden van de Voetbalvereniging Naaldwijk…. Het is al weer een tijdje geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben, maar dat had te maken met drukke bezigheden van ondergetekenden. Maar goed nieuws, zoals een ieder al op het nieuwe bord van De Vrienden van de V.V. Naaldwijk in de hal van de kantine heeft kunnen zien, zijn er dit jaar 308 donateurs die De Vrienden van de V.V. Naaldwijk (en de vereniging) een warm hart toedragen. Weer een nieuw record, wat ook aangeeft, dat de leden en zelfs niet-leden van de V.V. Naaldwijk best wel begaan zijn met de vereniging, waarvoor onze dank.

Overigens is inmiddels de 309ste donatie ontvangen gestort door Johan van Nieuwkerk, die in een later stadium op het bord zal worden toegevoegd.

 

Zoals bekend hebben wij (DVVN) “gespaard” voor een nieuwe keuken. Samen met het grootste gedeelte van de dit jaar gedoneerde bedragen, kunnen wij een totaalbedrag van € 28.000,= beschikbaar stellen voor de broodnodige verbouwing van de keuken. 

 

Inmiddels hebben wij ook al een gedeelte van het geld gebuikt voor de aanschaf van een nieuwe ballenpomp en voor een aanzienlijke bijdrage in de kosten voor de aanschaf van twee extra verplaatsbare doeltjes.

 

Hebt U zelf nog ideeën of suggesties, schroom dan niet om ons te benaderen; het zij op de vereniging of via de mail;  

En natuurlijk kunt u zich het hele jaar door aanmelden als lid van DVVN door € 50,00 over te schrijven op het onderstaande RABO bankrekeningnummer:

 

 • NL31RABO012.65.44.824 t.n.v. De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

Met de sportieve en vriendelijke groet,

 

De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

Update van De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk.

 

272 leden dames en heren die de vv Naaldwijk een warm hart toedragen, ja u leest het goed 272 leden voor de Stichting De Vrienden van de Voetbal Vereniging Naaldwijk; weer een nieuw record!!! En wie weet halen wij  de volgende keer misschien wel de 300 leden voor de stichting.

 

En nu zult u zeggen c.q. denken: “maar er staan er maar 271 op het bord bij de ingang van de kantine, hoe kan dat?”; nou dat klopt want ons 272e lid heeft zich pas aangemeld en betaald nadat het bord door Marck Reclame.nl, waarvoor hartelijk dank, al gemaakt was. Het 272e lid, Jaap Schoenmaker krijgt bij deze de vermelding.

 

Zoals u weet zal het overgrote deel van het door de leden van de DVVN opgebrachte geld gebruikt gaan worden voor de verbouwing van de keuken in de kantine. Hierover zal op korte termijn overleg plaatsvinden met het bestuur en de commissie “verbouwing/ renovatie keuken en bar kantine VVN”. En natuurlijk houden wij wat geld achter de hand om eventuele onvoorziene zaken, waar de vereniging zelf geen geld voor heeft, te kunnen financieren.

 

Mocht u echter zelf nog ideeën of suggesties hebben, schroom dan niet om ons te benaderen; het zij op de vereniging of via de mail; 

 

 

En natuurlijk kunt u zich het hele jaar door aanmelden als lid van de DVVN door € 50,00 over te schrijven op het onderstaande RABO bankrekeningnummer: 

 

NL31RABO012.65.44.824 t.n.v. De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

 

Met de sportieve en vriendelijke groet, 

 

De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk 2016-2017

Hallo (toekomstige) Vrienden van de V.V. Naaldwijk. A.s. zaterdag is het weer zover op de vereniging, dan vinden het jaarlijkse oliebollen- en snerttoernooi weer plaats. Dit is voor ons het startschot om weer met de werving van de leden voor de stichting De Vrienden van de V.V. Naaldwijk (DVVN) te beginnen. Alhoewel…………. er zijn al een aantal vrienden die hun bijdrage reeds op het onderaan genoemde rekeningnummer van DVVN overgemaakt hebben. Super. Wij hopen, zoals ieder jaar, weer op Uw steun en dat U weer lid/ vriend wilt worden van DVVN als U a.s. zaterdag benaderd wordt, zodat we de vereniging weer “dat nodige steuntje in de rug” kunnen geven. 

 

 

Zoals bekend hebben wij (DVVN) “gespaard” voor een nieuwe keuken, die, zoals het er nu naar uitziet, dit jaar dan ook gerealiseerd gaat worden. Voor dit jaar willen wij het geld voornamelijk gaan besteden aan de verbouwing van de bar, die dan hopelijk tegelijkertijd met de verbouwing van de keuken gerealiseerd kan worden en natuurlijk reserveren wij ook nog geld voor overige zaken, al dan niet door U aangedragen, waarvoor de vereniging zelf geen geld heeft.  

 

En mocht U zich geroepen voelen, dan kunt U ook (éénmalig) € 100,= bijdragen in plaats van € 50,=, U wordt dan 2x vermeld op het bord van DVVN, zodat kans, dat we genoeg geld bijeen krijgen voor de verbouwing van de bar, alleen maar groter wordt. 

 

Mocht het zo zijn, dat U a.s. zaterdag onverhoopt niet aanwezig kunt zijn op één van de toernooien, treur dan niet, want evenals vorig jaar, gaan wij vanaf volgende week de oude en (mogelijke) nieuwe leden weer persoonlijk telefonisch of langs de lijn benaderen. Natuurlijk kunt U ook zelf nu al de € 50,= (of meer) overmaken, zoals enkele trouwe leden van DVVN inmiddels al gedaan hebben, op het hieronder vermelde rekeningnummer van DVVN. 

 

Hebt U zelf nog ideeën of suggesties, schroom dan niet om ons te benaderen; het zij op de vereniging of via de mail; 

 

Ron v.d. Meer, tel. 06-54270547 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willem Kok, tel. 06-15379324 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruud Stoof, “walking around” op de club.  

 

En natuurlijk kunt u zich het hele jaar door aanmelden als lid van DVVN door € 50,00 over te schrijven op het onderstaande RABO bankrekeningnummer: 

 

NL31RABO012.65.44.824 t.n.v. De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

 

De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

Eerste voetbalquiz bij vv Naaldwijk

Op vrijdag 27 mei werd voor de 1e keer een voetbalquiz georganiseerd bij de vv Naaldwijk. Deze quiz werd ons aangeboden door NIFE Energieadvies en werd georganiseerd door de Quiz Brothers. Jan Duijndam presenteerde het geheel en zijn broer Cies zorgde ervoor dat de punten bij de juiste koppels werden opgeteld. 

17 koppels hadden zich opgegeven en de enthousiaste reacties na afloop gaven wel aan om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Natuurlijk moeten zich dan wel meer teams opgeven met als uiteindelijk doel een volle kantine. 

 

Dan de quiz. Een plaatjesronde, open vragen, stadionvragen, geluidsfragmenten en Europa Cup-winnaars zorgden voor een gevarieerd programma, dat na 6 ronden 5 koplopers opleverden, die een finaleronde mochten spelen. Thomas van Dalen en Jeffrey Ros gingen als koploper deze ronde in. Halim Aouladsaid/Jan van Nieuwkerk, Aike v.d. Bos/Steven Blankman, Peter Lievaart/Jack v.d. Kruk, Peet v.d. Heuvel/Thijs Kester completeerden het finaleveld. Iedereen begon weer op nul punten. Met een half puntje meer dan Thomas en Jeffrey won het ervaren duo Halim en Jan de fel begeerde wisselbeker.

 

 

De door vv Naaldwijk beschikbaar gestelde waardebonnen zullen door de nummers 1 en 2 op een terras in Naaldwijk worden verzilverd.

 

Zoals al werd gezegd zal hier een vervolg aan gegeven worden. Het is dan de bedoeling dit tijdens de winterstop te doen.