Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

ADNU

F4ADVIES

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van...(2015)

Helden 2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indoor pretpark

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Nieuws algemeen

Programma 16 en 17 december 2017

De laatste competitiewedstrijd van 2017 staat op het programma en dit is een uitwedstrijd die om 15.00 uur begint. Gastheer voor Naaldwijk 1 is Verburch 1. Verburch ontvangt ook Naaldwijk 2, om 12.30 uur, en zij spelen tegen het derde van de gastheren. Bij Naaldwijk zijn vooral bekerwedstrijden, hierdoor is er een beperkt programma. Hierdoor zullen de eerste wedstrijden pas om 10.00 uur starten. 

De dag wordt om 16.30 uur afgesloten door The Old Boys. Op dat tijdstip starten er een drietal wedstrijden waaronder de Naaldwijkse duel tussen het eerste en derde van de witkielen.

Afgelopen zondag was er een algehele afkeuring en daardoor zijn onze veteranen van de zondag al vorige week gestart met hun winterstop.

 

Gebruik de fietsenstalling 

Regelmatig worden er fietsen neergezet bij de ingang van onze velden, nabij het entreehokje. Nogmaals het dringende verzoek om de fietsen in de fietsenstalling te zetten zodat het bij de ingang vrij blijft en er een vrije doorgang is, het hekwerk niet beschadigd raakt en de fietsen/scooters niet tegen de geparkeerde auto’s kunnen vallen. Wij rekenen op uw medewerking.

 

Scheidsrechters 

Hieronder het complete overzicht van wie waar speelt en wie er moet fluiten. Het fluiten vormt echter het probleem. De scheidsrechterscommissie doet zijn uiterste best om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien. Het blijkt echter lastig dit iedere week in goede banen te leiden. Ook nu is ziet u in schema weer vraagtekens staan. Denkt u “ik kan de spelers uit de brand helpen en ik fluit wel een wedstrijdje” mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook het volgen van een cursus is mogelijk! 

 

Lees meer...

Naaldwijk Vrouwen 1 in winnersmood

Naaldwijk Vrouwen 1 klopt KMD Vrouwen in goede wedstrijd en staat nu tweede en Naaldwijk 5 snoept de koploper een punt af. 

Lees meer...

Gevonden voorwerpen in beeld

De gevonden voorwerpen zijn weer in beeld gebracht en liggen te wachten in de Commissie kamer.

Haal ze op want ze zijn er nog maar tot  30 december op te halen in de commissie kamer!!

Sinterklaasfeest 2017

Deze week is Sinterklaas geweest bij ons op de vereniging!

De Jeugd van de JO7, JO8 en JO9 konden eerst tijdens hun training de voetbal skills van de pieten bekijken en na een lekker potje voetbal was het tijd om naar de kantine te gaan.

Na wat limonade  te hebben gedronken werd Sinterklaas verwelkomt.  De goede oude man kon wat vertellen over elk team en de kinderen luisterden aandachtig wat de Sint allemaal te vertellen had.  Via <lees meer> de rest van het verslag en een link naar het fotoalbum.

Lees meer...

Nieuwe kledinglijn vv Naaldwijk nu ook via webshop te bestellen

Het is vanaf nu mogelijk om via de webshop de nieuwe kledinglijn van vv Naaldwijk te bestellen. U gaat naar de webshop via het icoontje in de linkermenubalk.

Lees hier alle achtergrondinformatie en profiteer van een uniek aanbod voor de jeugd: Met dank aan Wim van Etten (VVN) en Robert Vollebregt (Domino Pizza) kunnen wij het VV Naaldwijk trainingspakket aanbieden voor een wel heel scherpe prijs.