Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Nieuws algemeen

Programma 19 en 20 januari 2019

Na de feestdagen die een ieder hopelijk in goede gezondheid heeft kunnen doorbrengen staan de eerste wedstrijden in competitieverband weer op het programma. Dit als Koning Winter ons goed gezind is. Naaldwijk 1 start in 2019 met een thuiswedstrijd tegen Duindorp SV 1. De wedstrijd zal om 14.30 aanvangen. Ook Naaldwijk 5 speelt dan thuis op dat tijdstip.

Het ochtendprogramma is voor de jeugd waarbij verschillende jeugdteams in voorbereiding op de voorjaarsreeks een oefenwedstrijd gaan spelen.   

Om 7.00 uur zullen de velden worden gekeurd en vanaf 7.30 uur zal via de website, facebook en twitter worden aangegeven of er afkeuringen zijn.

 

Lees meer...

Aanpassing kantineprijzen

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en een sportief en vooral gezond 2019. Een jaar waarin ook voor v.v. Naaldwijk het een en ander zal gaan veranderen vanwege fiscale wijzigingen.

Per 1 januari 2019 is het lage BTW tarief wettelijk van 6% naar 9% gegaan, iets wat nadelig is voor de consument, maar ook voor ons als sportvereniging, omdat wij meer BTW moeten afdragen over de kantine-omzet. Deze ontwikkelingen zijn voor onze vereniging dan ook de directe aanleiding om de prijzen van onze consumpties, die sinds september 2013 niet meer zijn aangepast, met onmiddellijke ingang aan te passen.

Deze aanpassing leidt misschien tot iets minder afgeronde prijzen. Mede om deze reden willen we er nogmaals bij alle bezoekers op aandringen om zoveel mogelijk “elektronisch” (met pin) te betalen. Dit scheelt veel werk met wisselgeld en we lopen hierdoor minder risico’s.

Vertrouwende op een ieders begrip voor deze maatregelen.

Namens het bestuur van de vv Naaldwijk.

Jos de le Cluse, Penningmeester

 

Programma 27 en 28 oktober 2018

Naaldwijk speelt de volgende derby. Aanstaande zaterdag komt Lyra bezoek. Het zal een spannend gebeuren op het hoofdveld van de vv Naaldwijk.

Om 9 uur starten de Ukkies van Naaldwijk tegen die van Honselersdijk. De voorwedstrijd voor de derby Naaldwijk – Lyra is voor de JO17-1 die Velo ontvangt. Verder komen de oa in actie de JO15-1 en de JO11-1. 

Op de zondag komen de veteranen van Naaldwijk om 12.00 uur in actie tegen de leeftijdsgenoten van Quick. 

Lees meer...

Informatie aan leden m.b.t. Gebiedsvisie De Hoge Bomen

Beste leden,

 

Vandaag 9-1-2019  verscheen in de pers een bericht betreffende de gebiedsvisie sportpark de Hoge Bomen.

Deze berichtgeving komt uit vertrouwelijke stukken die nog niet mochten worden gedeeld. 

De visie is een concept en is zeker nog geen eindbeeld. Er worden een aantal scenario’s geschetst waarin oplossingen op korte – en langere termijn worden beschreven.

 

Voor de korte termijn heeft onze buurvereniging Hockey Vereniging Westland een probleem met betrekking tot velden.

Wij als voetbal vereniging Naaldwijk hebben aangeboden te willen meedenken in een goede en structurele oplossing welke voor beide verenigingen positieve gevolgen moet hebben.

Wij zullen u op de hoogte houden over de ontwikkelingen die direct betrekking hebben op onze vereniging.

Tevens wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u, mede namens de overige bestuursleden, allen een gezond, sportief en gelukkig 2019 toe te wensen.

 

Met vriendelijke groet,

Aris van Daalen

Voorzitter v.v. Naaldwijk

 

Programma 22 en 23 september 2018

Komend weekend start de competitie voor alle elftallen. Naaldwijk 1 mag naar Den Haag om op bezoek te gaan bij een oude bekende DUNO. Om 14.30 uur wordt het eerste fluitsignaal gegeven. Op Naaldwijk beginnen de Ukkies op 9.00 uur maar de ook de JO11-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1 spelen thuis gedurende de dag.  

Naaldwijk Veteranen 1 behaalde afgelopen zondag in de laatste bekerwedstrijd een 10 – 0 overwinning en dus klaar voor het competitietreffen. Zij spelen om 11.00 uur uit bij Wateringse Veld Kranenburg.   

Lees meer...