Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

ADNU

F4ADVIES

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van...(2015)

Helden 2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

vv Naaldwijk app

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indoor pretpark

Renovatie

Algemene info renovatie

Actuele stand renovatie

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Nieuws algemeen

Programma 21 oktober 2017

Door het verlies van vorige week weet Naaldwijk weer wat het moet doen; komende zaterdag in de thuiswedstrijd winnen van Duindorp SV. De gasten uit Scheveningen komen dit keer promovendus naar sportpark De Hoge Bomen en hebben de afgelopen wedstrijden al laten zien dat zij punten weten te  vergaren tegen Westlandse ploegen.

Verder wordt op er op Naaldwijk vanaf 9.00 uur gevoetbald. Om 12.00 uur spelen de de eerste teams van de JO15, 17 en 19 thuis als op warmer voor het eerste. 

Op zondag mogen de Veteranen nog een weekje rust houden. 

Parkeerplaats

De toegangswegen naar de parkeerplaats zijn gereed. Om te parkeren voor vv Naaldwijk neemt u van de rotonde de eerste afslag naar rechts parkeerplaats. Om bij de kantine van vv Naaldwijk te komen moet u de ingang rechts in de hoek hebben van de parkeerplaats vinden. 

Vanaf de rotonde kunt u dus direct rechtsaf gaan rijden om de parkeerplaats op te rijden. Let wel op want de fietsers komen van beide kanten. Om de doorstroming en het overzicht te behouden op de gerenoveerde parkeerplaats is het zaak dat u alleen parkeert in de vakken.

 

Nogmaals we hopen uw medewerking en bedanken u voor uw begrip de afgelopen maanden! 

 

Scheidsrechters

Hieronderhet complete overzicht van wie waar speelt en wie er moet fluiten. Het fluiten vormt echter het probleem. De scheidsrechterscommissie doet zijn uiterste best om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien. Het blijkt echter lastig dit iedere week in goede banen te leiden. Ook nu is ziet u in schema weer vraagtekens staan. Denkt u “ik kan de spelers uit de brand helpen en ik fluit wel een wedstrijdje” mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook het volgen van een cursus is mogelijk!

 

Lees meer...

Conceptkalender jeugdtoernooien

Het seizoen is pas net begonnen maar jeugdtoernooicoördinator Stefan de Hoog is al druk bezig met het regelen en inplannen van alle jeugdtoernooien voor het eind van dit seizoen. Omdat er dit seizoen langer in competitieverband doorgevoetbald wordt door de teams zullen de toernooien gemiddeld genomen wat later in het jaar en wat meer op feestdagen gespeeld gaan worden. Een 1e concept is klaar en omdat er al diverse vragen over dit onderwerp op Stefan af kwamen is dit concept vanaf nu ook op de site te vinden (<wedstrijden><toernooien (jeugd)>).

 

Moneyball

Hou jij van een gokje? 

Doe mee met MONEYBALL! 

Tijdens Moneyball 2.0 draait het dit seizoen om doelpunten! En niet zomaar doelpunten, nee de doelpunten van Naaldwijk 1! Tijdens elke wedstrijd zal het ongetwijfeld weer spektakel zijn en tellen de uit- en thuisdoelpunten van Naaldwijk mee in Moneyball 2.0!

Het spel is heel simpel. Aan het begin van het seizoen koopt iedereen zijn of haar minuut voor een bedrag van € 50,- (excl. BTW). De minuut 45+ en de minuut 90+ worden voor € 100,- verkocht. Voor de start van de competitie zijn er dus 92 minuten verkocht en heeft iedereen zijn of haar minuut/minuten. <lees meer> voor verdere uitleg.....

Lees meer...

Selectie ontmoet Sponsoren en openen kantine

Het nieuwe seizoen is afgelopen zaterdag goed ingeluid door v.v. Naaldwijk. Na afloop van de wedstrijd van het eerste tegen S.V. Loosduinen kwamen in grote getale sponsoren, selectieleden en vrijwilligers bij elkaar om de gerenoveerde keuken en bar de vuurdoop te geven. Ook de bouwers waren aanwezig. De laatste hand is nog niet gelegd, maar het resultaat is al prachtig, zo stelde iedereen vast.

Onder toeziend oog van aanwezigen werd het woord en de pen gegeven aan Aris van Daalen die ook de komende 5 jaar met Van Daalen Cargoboss trotse sponsor is van 'het mooiste hoofdveld van het Westland'. Namens Naaldwijk United kon Wim van Etten heuglijk melden dat Domino's Pizza de komende tijd hoofdsponsor wordt van de jeugd. Uiteraard werden ook de nieuwe selectieleden voorgesteld. Frank Schipper, Jordy van Calsteren en Jordy Noordam kwamen over en kregen kort het woord. Daarnaast stromen er dit jaar 5 spelers door vanuit eigen jeugd, namelijk: Lars Heijs, Thomas Karsten, Danny Niel, Brian van Geest en Brian Aarse. Tussen alle praatjes door kon iedereen genieten van het vlees van slager van Leeuwen, dat lag te garen op de BBQ, voor de zekerheid onder de tent. 

 

Een geweldige avond. Een goede start van een mooi seizoen. Iedereen bedankt voor de komst! We zien jullie graag terug as. zaterdag 23 september op Sportpark de Hoge Bomen voor de wedstrijd Naaldwijk 1 - Schipluiden 1. 

 

 

 

Fair Play Cup 2017-2018

Beste spelers en leiders van de jeugdelftallen, 

De laatste 7 jaar hebben we vanuit de Waarden en Normen  commissie via de "FAIR PLAY CUP" veel aandacht kunnen gegeven aan WEDERZIJDS  RESPECT op het voetbalveld. Dit heeft zeker geleid tot sportiever gedrag. Ook dit jaar gaan wij weer, met de jeugdelftallen, om de "FAIR PLAY CUP" strijden. De winnaar van de FPC 2016-2017, de JO11-2 onder leiding van Ron Wachtmeester, is wezen  board surfen in Hoek van Holland bij Surfschool Hoek van Holland en ook voor de winnaar van het seizoen 2017 - 2018 is er een aangeklede (patat en fris) middag board surfen te verdienen.

Lees meer...