ADNU

Volg ons ook via:

Renovatie

Renovatie 2017-2018

•   De renovatie bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Renovatie van de keuken, facilitaire ruimte, bar en kantine.
  • Renovatie ICT, elektriciteit en beveiliging clubgebouw
  • Renovatie van de buitenkant clubgebouw
  • Werkzaamheden

De inrichting van het huidige clubgebouw is alweer tientallen jaren oud. Met name de keuken is verouderd en de elektra voldoet niet meer aan huidige veiligheidseisen. De gehele keuken dient te worden aangepakt en opnieuw ingericht om te voldoen aan hygiëne, arbo, veiligheid, duurzaamheid en moet weer een praktische en prettige omgeving worden om in te werken. Dit geldt ook voor de bar en de kantine. De bar dient functioneel beter ingedeeld te worden en de wens voor een gezelligere kantine bestaat al vele jaren. De vernieuwde kantine moet een gezellige en functionele ruimte worden, zowel voor 20 man als voor  200 man. Een podium en verplaatsbare robuuste tafels en zithoeken zijn een grote wens. Tegelijkertijd zal het lichtplan, de akoestiek, ICT en beveiliging verbeterd moeten worden. Denk daarbij ook aan extra cameratoezicht tegen vandalisme.

Werkzaamheden aan de buitenkant betreffen Schilderwerk, vervangen en reparatie van kapotte delen, ramen en deuren en een vorstvrije kraan.

• Tribune & kleedkamers (nog geen onderdeel van de renovatie)

De hierboven beschreven renovatie onderdelen hebben eerste prioriteit. De tribune daarnaast is de (bestuurs)leden al jaren een doorn in het oog. Het dak lekt aan alle kanten en bevat asbesthoudende platen die gesaneerd moeten worden. Daarbij zijn ook de houten banken hoognodig aan vervanging toe. Als visitekaartje voor bezoekers van de club zouden kuipstoeltjes een mooi alternatief zijn.

Reparatie aan verlichting en elektra is noodzakelijk om te voldoen aan de huidige NEN3140 eisen. Ook is het aanbrengen van goede ventilatie noodzakelijk ivm schimmelvorming in het gebouw.

Aangevraagde subsidies:

Renovatie in meer detail:

Renovatie keuken en facilitaire ruimte

·       Vernieuwen van riolering, elektra, plafond, tegelen, installatie keuken
·       Koelcel vervangen sandwichpanelen en nieuwe deur
·       Schilderwerk
·       Slijtvaste vloer

Renovatie bar en kantine

·       Bar functioneel goed inrichten, zodat deze voor vrijwilligers prettig is om in te werken
·       Gezellige kantine en bar die voldoet aan de eisen van deze tijd
·       Robuuste en verplaatsbare meubels waaronder ook zithoeken
·       Verbeteren van de vloeren (desondanks wel te bekijken of het mede ook gezien de investeringen mogelijk is de vloer in de kantine te behouden)