ADNU

Meer voetbalweer in Naaldwijk

Volg ons ook via:

Fair Play Cup 2017-2018

Beste spelers en leiders van de jeugdelftallen,

De laatste 7 jaar hebben we vanuit de Waarden en Normen  commissie via de "FAIR PLAY CUP" veel aandacht kunnen gegeven aan WEDERZIJDS  RESPECT op het voetbalveld. Dit heeft zeker geleid tot sportiever gedrag. Ook dit jaar gaan wij weer, met de jeugdelftallen, om de "FAIR PLAY CUP" strijden. De winnaar van de FPC 2016-2017, de JO11-2 onder leiding van Ron Wachtmeester, is wezen  board surfen in Hoek van Holland bij Surfschool Hoek van Holland en ook voor de winnaar van het seizoen 2017 - 2018 is er een aangeklede (patat en fris) middag board surfen te verdienen.

Het  wedstrijd enquête formulier dat door de tegenpartij wordt ingevuld, met als een van de punten de waardering voor het VV Naaldwijk elftal qua sportiviteit(fair play), wordt door het wedstrijdsecretariaat aan de tegenpartij voor de wedstrijd overhandigd. De tegenstander levert het ingevulde formulier na de wedstrijd in en de Waarden en Normen commissie berekent het gemiddelde per elftal.Het gaat ook dit jaar weer om minimaal 4 ingeleverde formulieren door de tegenstander.

Wij wensen jullie een heel sportief seizoen toe,

Namens de Waarden en Normen commissie,

Hans van Berckel