Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flynth Westlandcup 2019

Westlandcup 2018

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Jong en oud doen het voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 komt achter maar via jeugdige inzet en door ervaring van spelers van Naaldwijk wordt MVV'27 1 geklopt, Naaldwijk 2 heeft geen moeite met haar tegenstander, Naaldwijk 3 wint nipt maar zet zo een concurrent op achterstand, Naaldwijk 4 is even niet bij de les, Naaldwijk 5 brengt koploper eerste nederlaag toe en de Vrouwen krijgen geen beloning in de vorm van competitiepunten maar wel de complimenten.

 

(Foto's by Denice Kuijvenhoven)

 

De wedstrijd van vorige week leverde in de dagen erna nog een blessuregeval op voor Naaldwijk; Rashidi Gilkes bleek een breuk in zijn middenvoetsbeentje te hebben opgelopen in slot van de wedstrijd. Trainer Chris Treling moest dus weer aan de puzzel. Roy Middelburg werd op het middenveld gepositioneerd waardoor Jordy van Calsteren samen met de latere uitblinker Thomas Karsten de aanval formeerde. De witkielen lieten zien het puntenverlies van de afgelopen teniet te willen en trokken ten aanval. De Naaldwijkers kregen mogelijkheden met de grootste voor Aike van den Bos. De linksachter van Naaldwijk brak door op de linkerflank na een mooie één twee met Thomas Karsten en hij had een vrije doorloop naar de doelman van MVV’27 Geert Dobbe. De laatste was echter attent genoeg om de inzet van Van den Bos te stoppen. Ondanks dat Naaldwijk een overwicht had kwam de Maaslanders onverwacht op een 0 – 1 voorsprong.

Na een vrije trap van MVV’27 was de organisatie even ver te zoeken bij Naaldwijk in de verdediging en lag de 0 – 1 in het doel halverwege de eerste helft. Hierna daalde het niveau van de wedstrijd maar bleef Naaldwijk de betere van de twee zonder voor echt gevaar te kunnen zorgen. Mede hierdoor was wellicht de verdediging van MVV’27 minder oplettend als daarvoor want als een duveltje uit een doosje stond  Thomas Karsten van Naaldwijk alleen voor doelman Geert Dobbe van MVV’27. De jonge spits van Naaldwijk bleef rustig en speelde de doelman uit en maakte in de slotminuut voor de rust de terechte 1 – 1. Na de rust kwam Naaldwijk feller uit de kleedkamer als de gasten van MVV’27. De druk werd als snel opgevoerd door Naaldwijk en hier wederom Thomas van Karsten van profiteren. Evenals vlak voor rust dook hij op voor Geert Dobbe van MVV’27. Nu omspeelde de doelman niet maar schoof hij de bal beheerst in het doel van MVV’27, 2 – 1. De andere plaag van de verdediging van MVV’27 Jordy van Calsteren ontdeed zich op links van zijn tegenstander enkele minuten later. Van Calsteren leverde een mooie voorzet af op de inlopende Jordy Noordam. Noordam leek een niet te missen te hebben maar zijn inzet verdween net aan de verkeerde kant van de paal over de achterlijn.

Daar waar Naaldwijk op 3 – 1 had moeten staan werd het juist 2 – 2. Doelman Jeffrey Wubben reageerde nog attent op een laag schot en sloeg de bal weer terug het veld. Helaas voor Wubben stond Laurens Bouritius in de baan van de bal en via zijn lichaam verdween de bal over de doellijn, 2 – 2. Nadat de jeugd van Naaldwijk opweg had geholpen was het nu de tijd voor de ervaring van Naaldwijk om het doen. Michiel van den Berg stond in die fase regelmatig aan de basis van een aanval. Het gevaar kwam echter uit een vrije trap van diezelfde Van den Berg. De doelman van MVV’27 reageerde niet op de inzet van Michiel van den Berg en liet hem los. Aanvoerder van Naaldwijk Sebastiaan van den Berg was er als de kippen bij de losliggende bal in het doel te werken, 3 – 2.

Op dat moment een terecht leiding voor Naaldwijk die hierna ook de wedstrijd controleerde en de aanvallen van MVV’27 keer op keer wist te neutraliseren. Naaldwijk zelf probeerde de vierde treffer te forceren. Uit een voorzet Michiel van den Berg vanaf rechts werd Jordy van Calsteren vastgehouden in de zestien. De uitermate goed fluitende Vermaat uit Barendrecht, een scheidsrechter die niet opviel door te laten voetballen daar waar het kon en floot daar waar nodig was en dit dan samen met respect van de spelers bracht dit rust in het veld, kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Na het missen van vorige week ging aanvoerder Sebastiaan van den Berg toch weer achter de bal staan. Van den Berg gaf de bal nu meer snelheid mee en scoorde nu wel, 4 – 2, waardoor hij al juichend met de duim in zijn mond ter verwijzing naar zijn aanstaande vaderschap. De vierde treffer voor Naaldwijk was de genade klap voor MVV’27 hoewel de gasten hierna wel vol ten aanval trokken. Naaldwijk bleef in verdedigend echter overeind en de voorsprong kwam niet meer in gevaar. Zo wint Naaldwijk door toedoen van de jeugd en de ervaring van Naaldwijk zijn derde wedstrijd en staat met 1 wedstrijd minder gespeeld, uit te spelen wedstrijd tegen GDA, kijkend naar het aantal verliespunten op een gedeelde tweede plaats in de ranglijst.

Naaldwijk 2 had een makkelijke middag op het hoofdveld van Sportpark De Hoge Bomen met een opponent als MSV’71 2 als tegenstander, zeker als een tegenstander uit zijn dak gaat waardoor zij met 10 man komen te staan. Naaldwijk kon er rustig op los scoren en maakte er in 90 minuten een half dozijn. Door deze 6 -0  overwinning blijft Naaldwijk aan de leiding staan van de ranglijst.

Naaldwijk 3 ontving dit weekend FC ’s-Gravenzande 8 en voorafgaand aan de wedstrijd was het verschil maar 1 punt in de stand. De topper werd een leuk wedstrijd met veel strijd. Wie scoorde zou winnen dat was wel duidelijk. Gelukkig voor Naaldwijk deden de witkielen dit zodat er met 1 – 0  werd gewonnen en Naaldwijk aan leiding blijft in de ranglijst en 1 punt voorsprong heeft op Honselersdijk 4.

Naaldwijk 4 beleefde een mindere dag thuis tegen Westlandia 8. De gasten van de andere kant van de sloot waren helaas te sterk voor de Naaldwijkers zodat er met 0 – 3 werd verloren.

Naaldwijk 5 mocht op bezoek bij de koploper FC ’s-Gravenzande 15. De witkielen hebben echter de vorm te pakken en maakten het de koploper dusdanig moeilijk dat zij tegen hun eerste nederlaag opliepen. Door goed en slim te spelen wist Naaldwijk met 3 – 1 te winnen op het Juliana Sportpark.

Naaldwijk Vrouwen 1 speelde aan de overkant van de sloot tegen Westlandia Vrouwen 2. Het werd een leuke wedstrijd met veel leuke duels. Het verschil was klein en dat bleek ook uit de einduitslag want Naaldwijk verloor nipt met 1 -0.