Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Nieuwjaarswoordje van de voorzitter.

Beste leden,

Wij zijn als nieuw gekozen bestuur alweer een paar weken verder en hebben onze eerste stappen gezet. En om dat te mogen doen bij de mooiste voetbalclub van het Westland is natuurlijk een hele eer.

Er wordt veel gezegd over het voetbal in Nederland en dan met name over het mindere niveau. Maar als ik zo terugkijk op het afgelopen voetbaljaar dan heb ik in mijn omgeving een hoop blije mensen gezien. Blij omdat hun cluppie Feyenoord sinds hele lange tijd weer eens kampioen werd en in diezelfde periode haalde Ajax de finale van de Europa League.

Ook binnen onze vereniging hebben we onze sportieve successen behaald. Ons eerste elftal heeft het afgelopen seizoen lang meegedaan om promotie naar de tweede klasse.

En in dit prille seizoen doen we ook weer goed mee. Wat een mooie ervaring om vroeg in het seizoen al voor een prijs ( de eerste periode ) te spelen en dat in die entourage. Ik zag in De Lier toch echt meer Nalukkers langs het veld dan Theebukkers. Uiteindelijk ging VV Lyra er met deze eerste periode vandoor, maar u weet het…de echte prijzen worden pas aan het eind van het seizoen uitgedeeld. Dus zet hem op witkielen!

Daarnaast hebben we het afgelopen jaar een mooie stap gezet in het verbeteren van onze accommodatie. De keuken en bar in de kantine zijn vernieuwd. Hier was uiteraard veel geld voor nodig en dat is o.a. door een wervingsavond goed gelukt. Een geslaagde wervingsavond met als presentator Jan Dirk Stouten en specialgast Johan Derksen. Ook in 2018 zullen we blijven kijken naar verbeteringen van onze accommodatie. 

 

Er hebben ook ontwikkelingen plaatsgevonden binnen Naaldwijk United en de VV Naalwijk. De argumenten die er in het verleden waren om te komen tot de oprichting van stichting Naaldwijk United waren inmiddels achterhaald en er werd eind 2017 door beide partijen besloten om de activiteiten binnen de voetbalvereniging Naaldwijk te schuiven. Als ik zie hoe het wordt overgedragen door de oud bestuurders van Naaldwijk United en wordt opgepakt door de leden onze nieuwe sponsorcommissie dan heb ik daar grote waardering voor.

 

Wij zijn een vereniging die er goed voor staat en met een mooie toekomst, maar er moet ook nog veel gebeuren. Tijdens mijn maidenspeech heb ik het ook aangehaald…we zijn er zeker nog niet. Er zijn binnen de club nog verschillende posities die moeten worden ingevuld. Wellicht bent u inmiddels al benaderd en heeft u uw verantwoordelijk gepakt, maar u kunt uiteraard ook zelf uw interesse kenbaar maken. Wat is er nou mooier dan bij te kunnen dragen aan de organisatie van uw, of uw kinds club. 

 

Wij zullen als bestuur verder gaan met de ingeslagen weg en zullen daar waar nodig verbeteringen aanbrengen binnen onze vereniging. Daarbij zal het voetbal altijd centraal blijven staan.

 

Ik wil u een gezond en sportief 2018 toewensen en laten we binnen onze club vooral veel plezier hebben. 

 

Met sportieve groet,

 

Namens het bestuur

Aris van Daalen

Voorzitter VV Naaldwijk