Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flynth Westlandcup 2019

Westlandcup 2018

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

De meidentalenten van vv Naaldwijk

We willen graag een update geven over onze meiden, er is namelijk het afgelopen half jaar veel gebeurd.

We zijn er trots op dat we een groeiend ledenaantal hebben onder de meisjes.

Zo lopen er meisjes bij de Ukkies, de jo9, de jo11 en jo13.

Deze talentvolle meiden spelen tussen de jongens en krijgen 2 maal per week training van onze gediplomeerde en  enthousiaste trainers waardoor ze goede stappen maken maar ook plezier hebben in het spelletje.  Via <lees meer> het complete verhaal.....

 

 

Toekomstige MO15

De meisjes onder 13 gaan volgend seizoen een meidenteam vormen bij de mo15 met een aantal van de meisjes die nu in de mo 15 spelen en daar nog een jaar mogen blijven.

Om de meiden elkaar alvast te laten leren kennen en met elkaar te leren spelen, zijn er meiden trainingen georganiseerd en hebben de meiden ook al een training van oud Spartaan Michiel van den Berg gehad.

De komende maanden willen we ook nog oefenwedstrijden inplannen voor deze meiden. We hebben er vertrouwen in dat er dan volgend seizoen weer een leuk en goed team staat.

 

Huidige MO15

De huidige mo15 spelen dit seizoen voor het eerst samen en zij doen het boven verwachting goed.

De trainers en leiders hebben de meiden in korte tijd grote stappen laten maken waardoor de meiden na de winterstop van de 2e klasse naar de hoofdklasse zijn gegaan. Hier moesten ze 2 wedstrijden wennen aan het (fysieke) nivo maar voetbalden al wel goed mee in deze wedstrijden.

Afgelopen zaterdag werden de eerste 3 punten behaald in de hoofdklasse met goed samenspel en veel strijd en ik weet zeker dat de meiden nog veel meer punten gaan halen.

Een aantal van deze meiden gaan volgend seizoen over naar een nieuw te vormen mo17. Ook hier zullen de komende maanden trainingen en oefenwedstrijden voor georganiseerd worden.

 

MO19

De mo19 is uitstekend uit de winterstop gekomen met 2 overwinningen. Ook zij hebben training gehad van Michiel van den Berg en hebben een high tea gehad om het groepsgevoel nog wat te versterken. Zij krijgen de komende maanden op dinsdag training van Johan van der Wel, zodat Chris wat rustiger aan kan doen ivm zijn gezondheid. We zijn hier erg blij mee en hopen ook dat dit de trainingsopkomst doet verhogen.

De mo19 worden volgend seizoen dames en ook voor hen gaan we een aantal oefenwedstrijden inplannen om hieraan te wennen.

Wat ook super is om te zien is dat de mo19 soms bij de dames mee doen als dat nodig is en de mo15 bij de mo19. De meiden zijn altijd bereid elkaar te helpen en daar mogen we trots op zijn als vereniging!

 

Dames

De dames gaan ook heel goed. Behalve de gezelligheid en saamhorigheid van dit team, willen ze ook graag winnen en dat gebeurt regelmatig.

Ze draaien mee in de top 3 en we zijn benieuwd of er nog meer mogelijk is.

Naast het voetbal zijn de dames ook altijd bereid om hun steentje bij te dragen met bardiensten of het organiseren van feesten dus we zijn heel blij met deze dames.

 

Het gaat dus fantastisch met het meidenvoetbal bij onze vereniging maar we willen graag doorgroeien. Met de goede en kundige trainers en leiders die we hebben, weet ik zeker dat dit gaat lukken.

 

Nieuwe meiden

Voor aankomend seizoen zijn we nog op zoek naar nieuwe meiden die onze teams willen versterken. In alle leeftijden is er nog ruimte voor nieuwe meiden. Mochten de meiden eerst een aantal keer mee willen trainen om te kijken of ze het echt leuk vinden is dat altijd mogelijk.

U kunt contact opnemen met de coördinator van de meisjes en dames Mirjam Schmidt, haar nummer is: 06-52668633. Zij kan u of uw dochter dan naar de juiste trainer en tijden verwijzen en wat meer vertellen over onze mooie vereniging.