Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Weer

Voetbalweer
Naaldwijk
Meer voetbalweer in Naaldwijk

 

Volg ons ook via:

Terugblik 1e seizoenshelft JO15-3

De winterstop: voor veel teams hét moment om even een tussenbalans op te maken. Zo ook voor onze nieuwe trainster Linda Bijlsma van JO15-3 (voorheen C3) die dit seizoen startte als trainster en, ondanks dat niet elke wedstrijd in een overwinning omgezet kon worden, bijna alleen maar positieve berichten over dit team te melden heeft.....via <lees meer> haar complete terugblik.

 

De winterstop is weer aangebroken dus tijd voor een terugblik voor onze helden uit de c3!

We begonnen het seizoen met 15 spelers met als nieuwe aanwinst Nicole. We zijn het seizoen gestart met de bekerronde. Deze hebben we vooral gezien als voorbereiding op de competitie. Er zaten leuke wedstrijden tussen waarin we helaas niet wisten te winnen. Wel ging het spel steeds beter, werden de vaste posities zichtbaar en met een frisse blik begonnen we aan de competitie. Nu we een half jaar verder zijn zie ik dat er hele grote stappen gemaakt worden. Het spel gaat met sprongen vooruit en er wordt leuk gecombineerd. Elke wedstrijd stapelen de kansen zich op en we weten ze ook steeds beter af te maken. Helaas hebben we dit seizoen ook afscheid moeten nemen van een paar spelers. Jelle had weinig plezier meer in het voetbal en daardoor heeft hij de keuze gemaakt om te stoppen. Daarnaast heeft Sami ook besloten om te stoppen. Als nieuwe aanwinst kwam straatvoetballer Rohan ons team versterken. De eerste wedstrijd dat hij erbij was werd met 11-0 gewonnen en hij wist ook nog een doelpuntje mee te pikken bij zijn debuut. Nu het winterstop is heeft Arjan Eberwijn ook besloten om te stoppen met coachen. Arjan bedankt! Als ik kijk naar alle spelers wil ik jullie graag persoonlijk complimenteren met de stappen die jullie gemaakt hebben.

 

Daniel; Je begon het seizoen soms wat onzeker, maar hoe meer ballen je pakte, hoe beter je ging spelen. De laatste wedstrijd van het seizoen was ook echt een van je beste wedstrijden! Je weet onmogelijke ballen te pakken, tot frustratie van de tegenstanders. We gaan er de rest van het seizoen gewoon aan werken om te zorgen dat het hele zestienmeter gebied jouw gebied is!

 

Arlette: Onze trouwe rechterverdediger. Je begon het seizoen ook heel goed, coacht je team goed en durft mee te denken! Helaas door gezondheidsproblemen kon je daarna niet alles meer meespelen, maar als je speelt doe je dat voor de volle 100 procent! Super! Ook op de trainingen ben je altijd van de partij en ook al kun je niet met alles meedoen, je draagt goed je steentje bij. Ik hoop dan ook dat je gezondheid na de winterstop een stukje verbeterd is en dat je weer wat meer kan gaan voetballen :-)

 

Julian: Onze laatste man. Wat sta je daar als een beest te spelen! Je snelheid, inzicht en je lef zorgt ervoor dat wanneer het lijkt dat de tegenpartij op Daniel kan aflopen jij er altijd nog bent om de tegenstander een hak te zetten. Je gaat steeds sterker spelen en ook fysiek ben je flink vooruit gegaan. Ook altijd aanwezig op de training en daar geef je ook alles. Nadat Giovanni geblesseerd raakte ben je ook gepromoveerd naar aanvoerder en je neemt die taak goed op je!

 

Jurre: Je staat goed je mannetje in het veld. Als voorstopper zit je er vaak goed tussen en probeer je ook goed het overzicht te behouden. Je toont een hoop strijdlust en je spel is ook een stuk rustiger geworden. Op de training geef je altijd 100 procent met als hoogtepunt dat zelfs de zool van je schoen je harde werken niet meer aan kon!

 

Jarmo: Ook jij bent goed vooruit gegaan. Waar je in het begin van het seizoen nog wel eens de duels uit de weg wilde gaan klap je er nu vol in. Je geeft goed druk en in combinatie met je snelheid zit je er vaak goed bij. Tegenstanders komen je niet makkelijk voorbij en soms als er pijntjes zijn verbijt je die en geef je nog steeds de volle honderd procent. Klasse!

 

Milan: Onze alleskunner! Het maakt niet uit waar we je op het veld zetten, maar op elke positie weet je het wel klaar te spelen. Het is fijn om iemand te hebben die op zoveel posities kan spelen. Op de training vindt je het vaak leuk om te dollen, maar zodra de wedstrijd begint dan sta je er. Je geeft niet op en als je op een plek waar je twijfelt over je taken pak je de adviezen snel op.

 

Giovanni: Je bent helaas een tijd geblesseerd geweest aan je enkel maar nu je er weer bent sta je er wel gelijk. Je speelt sterke wedstrijden op het middenveld. Bent niet bang om de duels aan te gaan en hebt ook nog een goede actie en een goed schot in huis. Je zorgt altijd voor gevaar en weet ook goed de aanvallers weg te sturen. Blijf lekker zo doorgaan!

 

Nicole: Je begon dit seizoen en je vond het allemaal nog erg spannend. Ik zie een hoop verbetering. Als je kijkt naar de techniek dan kunnen daar echt nog wel wat stapjes gezet worden, maar ik vind dat je goed vooruit bent gegaan het afgelopen half jaar! Je onderschept ballen, je loopt goed mee met je tegenstander en komt zelf af en toe ook in scoringspositie. We gaan het komende half jaar gewoon door en ik ben ervan overtuigd dat je nog flinke stappen gaat zetten!

 

Jade: Onze druktemaker! In de kleedkamer een hoop grappen en een hoop te vertellen en tijdens de wedstrijd zet je die om in kracht. Aan het begin van het seizoen was het nog een beetje zoeken naar je plek maar die heb je nu gevonden op het middenveld en wanneer nodig vind je het ook erg leuk om in de aanval te spelen. Je speelt sterk, bent niet bang voor de fysieke kracht van de mannen en staat dus zelf ook goed je mannetje! Je deelt regelmatig een duw uit en we gaan er de komende tijd aan werken dat je het duwen niet meer zo nodig hebt, maar dat je toch je acties kan maken en jezelf kan laten zien!

 

Kyan: Zelden heb ik iemand gezien met zoveel snelheid. Ik noem je niet voor niets de intercity. Met je snelheid ben je elke verdediger zo snel voorbij en snel je richting de goal. Ik durf ook niet te zeggen hoeveel goals je dit seizoen al gemaakt hebt, maar het zijn er behoorlijk wat! De laatste wedstrijden hebben we ook geprobeerd je als linksbuiten neer te zetten zodat je naar binnen kan trekken en met je sterkte been af kan ronden en dat levert succes op! Je houdt ook goed het overzicht en wil ook graag je bijdrage leveren om anderen te laten scoren.

 

Rohan: Je kwam halverwege de eerste seizoenshelft bij ons voetballen. Op de eerste training viel me gelijk op dat je een goede techniek hebt en dat je echt passie voor het spelletje hebt. Tactisch gezien kunnen we nog stappen maken, dat zullen we dan ook zeker gaan doen de komende tijd! Maar als ik zie welke stappen je in korte tijd al gemaakt hebt..super! Je pikt alle aanwijzingen goed op, bent positief naar je teamgenoten en probeert ze ook altijd te stimuleren en complimenteren!

 

Tom: Je begon het seizoen als middenvelder. Je hebt een goede techniek. Ondanks dat je niet de grootste bent win je ook een hoop duels, durf je een actie te maken en pak je de laatste tijd ook wat vaker je doelpuntjes mee. Je gaat goed om met aanwijzingen  en je bent vrijwel altijd op de training om jezelf nog beter te maken. Daarnaast heb je een ontzettend goede traptechniek en we gaan er hard aan werken om daar nog beter meer om te gaan in de tweede helft van het seizoen.

 

Paulien: Helaas heb je al vroeg in het seizoen een tegenslag gehad. Net als Arlette zit jij ook met gezondheidsproblemen. Je speelde goed op de buitenpositie en met je snelheid en je acties was je ook erg belangrijk. Maar nu is je gezondheid het belangrijkste en we hopen gewoon dat je weer snel van de partij bent en dan gaan we het rustig opbouwen! Ontzettend leuk dat je bij de laatste wedstrijd ook weer langs de lijn stond om je teamgenoten aan te moedigen.

 

Michael:Helaas ben je ook even uit de running geweest maar je bent en blijft altijd positief! In het veld werk je hard en dat brengt ook resultaat! We kunnen je ook goed coachen en je staat open voor hulp. In de tweede helft van het seizoen gaan we kijken hoe we je techniek met je snelheid nog effectiever kunnen gebruiken maar dat gaat helemaal goedkomen.

 

Sami: Je bent er door omstandigheden af en toe niet bij geweest, maar als je er was gaf je 100 procent. Je vindt het leuk om acties te maken en je hebt ook een goede actie in huis. Iets moois vond ik dat je heel graag een keer in de spits wilde spelen. Op het moment dat je in de spits stond was je meer in de verdediging te vinden omdat je wilde helpen de bal af te pakken. Je werklust was meer dan top! Helaas gaan we nu afscheid van je nemen, maar we hopen je zeker nog eens te zien aan de zijlijn!

 

Arjan, zoals eerder genoemd bedankt voor het coachen! Je bent altijd welkom om nog eens langs te komen en ik wil je bedanken voor de hulp ook naar mij toe!