Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Vrienden van......

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

De Vrienden van VV Naaldwijk

Contactpersonen:

Ron v.d. Meer, tel. 06-54270547 of per e-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willem Kok, tel. 06-15379324 of per e-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

RABO bankrekeningnummer:

 

NL31RABO012.65.44.824

t.n.v. De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

Hieronder alle berichten van DVVN die de afgelopen periode zijn gepubliceerd:

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk Oliebollen en Snerttoernooi

 

Ja het is weer bijna zover, het snerttoernooi is weer aanstaande, wat voor de DVVN normaal gesproken het startschot is voor de jaarlijkse ledenwerving voor de DVVN, maar dit jaar beginnen wij iets eerder, want op zaterdag 27 december a.s. zullen wij aanwezig zijn op het Oliebollen toernooi om ook hier leden te werven voor de DVVN.

 

Wij hopen, na het succes van het afgelopen jaar, dat het dit jaar weer zo succesvol zal zijn, zodat we het komende jaar weer de nodige zaken kunnen gaan realiseren voor de vereniging. Dus wordt lid als we weer langskomen tijdens het oliebollen- of snerttoernooi of als wij u telefonisch benaderen.

 

Voor het komende jaar zijn er plannen om o.a. de bar en de keuken aan te pakken.

 

Overigens hebben we in de afgelopen periode nog het plafond boven de bar vervangen, is er een warmhouder geplaatst zodat we nu ook iedere week verse saucijzenbroodjes hebben en verder hebben we nog een aantal dartbanen gerealiseerd, waarop onder de vlag van de WDL diverse darttoernooien gehouden gaan worden en waar natuurlijk ook gebruik gemaakt van kan worden voor het organiseren van een darttoernooitje op een “verloren” zaterdag of zondag en tot slot afgelopen week een nieuwe kerstboom inclusief “versierselen” voor in de kantine.

 

Mocht u echter zelf nog ideeën of suggesties hebben, schroom dan niet om ons te benaderen; het zij op de vereniging of via de mail;

 

Ron v.d. Meer, tel. 06-54270547 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willem Kok, tel. 06-15379324 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

En natuurlijk kunt u zich het hele jaar door aanmelden als lid van de DVVN door € 50,00 over te schrijven op het onderstaande RABO bankrekeningnummer:

 

12.65.44.824 t.n.v. De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

Met de sportieve en vriendelijke groet. 

 

De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 

Nieuws van DVVN

Hallo Vrienden van de V.V. Naaldwijk, hier weer even een berichtje van de DVVN. De zomer is weer bijna voorbij, maar we hebben niet stilgezeten met het realiseren van een aantal zaken voor de vereniging. Zo is de koelmotor van de koelcel inmiddels vervangen, hebben we een 2-tal trainingsdoeltjes aangeschaft, is er een massagebank vervangen. Ook hebben we een 2-tal PC’s aangeschaft, zodat het komend seizoen de wedstrijdformulieren zonder al te veel moeite digitaal ingevuld kunnen worden. Ook hebben we het terras met 2 zgn. picknick-tafels en 3 statafels weer wat meer “aangekleed”. Dit laatste met een beetje extra sponsoring van Tuin & Terras Westland.

Lees meer...

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk volop in beweging

Een nieuw record mensen!! We hebben voor dit jaar al meer dan 160 leden mogen verwelkomen bij “de vrienden van de V.V. Naaldwijk” (DVVN), super en zo zie je maar dat ons clubbie toch nog leeft onder de leden, oud leden, belangstellenden, etc.. Er zijn zelfs al leden van de DVVN die aangegeven hebben ook volgend jaar weer te willen worden benaderd, mooi toch?

Via lees meer kunt u zien hoe actief De Vrienden van de vv Naaldwijk momenteel zijn.

 

 

Lees meer...

De Vrienden Van De V.V. Naaldwijk "On the move"

Het bord hangt en zoals u op dit bord kunt zien hebben we momenteel 177 leden van “De Vrienden van de VV Naaldwijk”, subliem!! En er heeft zich zelfs een 178e lid aangemeld. Het bord ziet er overigens weer perfect uit met dank aan Marck Reclame. Tevens staat er op het bord vermeld wat er zoal de afgelopen jaren door de DVVN gerealiseerd is voor de vereniging, met dank aan jullie allemaal.

Zie bij lees meer wat De Vrienden van de VV Naaldwijk allemaal gedaan hebben en welke plannen zij hebben om de vv Naaldwijk verder op weg te helpen dankzij uw inzet!

 

Lees meer...

De Vrienden van vv Naaldwijk 2013-2014

Het is al weer enige tijd geleden dat u wat van de Vrienden van de V.V. Naaldwijk (DVVN) gehoord hebt, maar dat had onder meer te maken met de, inmiddels afgeblazen, “fusieperikelen”. Echter zijn wij van de DVVN wel “gewoon” doorgegaan met het ondersteunen van de VV Naaldwijk door o.a. verdere uitbreiding van het gereedschap voor de verrijdbare gereedschapskist en is het extra aluminium doeltje ook binnengekomen en kan er nog steeds gekeken worden naar live voetbal en/ of genoten worden van gezellige muziek in de kantine.

 

En u begrijpt het al, zaterdag 28 december a.s. vindt het jaarlijks Slagerij Van Leeuwen Snerttoernooi weer plaats en zullen wij weer een beroep op u doen voor de jaarlijkse bijdrage voor de DVVN, waarmee we zaken kunnen aanschaffen waar de VV Naaldwijk zelf geen geld (genoeg) voor heeft. Inmiddels zijn wij al begonnen met de werving van nieuwe leden voor de DVVN en zijn de eerste donaties al ontvangen en zijn er al diverse toezeggingen gedaan en wij hopen er op, dat u, evenals in voorgaande jaren, weer de acceptgiro’s zult invullen om de vereniging een extra steuntje in de rug te geven op weg naar het 100-jarig bestaan.

 

Via lees meer kunt u lezen hoe en wat.

 

Lees meer...