ADNU

Meer voetbalweer in Naaldwijk

Volg ons ook via:

Spelregels Website : plaatsen artikelen

De website van VV Naaldwijk is bedoeld als medium om op een snelle manier informatie uit te wisselen tussen leden, bestuur, trainers, supporters, vrijwilligers en alle anderen die de club een warm hart toe dragen.
Het is dan ook de bedoeling dat vanuit al deze geledingen binnen de club mensen de mogelijkheid krijgen om informatie te delen met elkaar.

Natuurlijk kun je de informatie op de site alleen lezen en er je voordeel mee doen, maar er is ook ruimte voor iedereen om zelf informatie (mits voetbal- cq VV Naaldwijk-gerelateerd) toe te voegen.
Ook zal dit seizoen weer de mogelijkheid bestaan voor elk team om een teampresentatie en verslagen op de site van VV Naaldwijk te zetten en te onderhouden.

Wat moet je doen als je hier een actieve bijdrage aan wilt leveren?

1)    Als je incidenteel een artikel wilt plaatsen, dan kun je dit sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
2)    Als je met enige regelmaat zelf artikelen wilt plaatsen (bijv. de teampresentatie en de verslagen van je team) dan heb je zelf een gebruikersaccount op deze site nodig. Een verzoek hiertoe kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef hierbij aan voor welk team je eea wilt gaan doen. Om het een beetje beheersbaar te houden willen we dit beperken tot 1 persoon per team/commissie/groep etc.
Wil je een foto bij een artikel geplaatst hebben dan kan dat ook. Verklein daartoe de foto eerst (bijv. met een willekeurig fotobewerkingsprogramma) tot max. 300 Kb en stuur deze dan mee met het te plaatsen artikel.
We gaan er vanuit dat een ieder die rechten krijgt om artikelen te plaatsen deze alleen gebruikt om een positieve bijdrage te leveren aan de site in het bijzonder en de VV Naaldwijk in het algemeen. Voor alle artikelen geldt dat grof en onbehoorlijk taalgebruik niet wordt getolereerd. Denk dus even na voordat je iets publiceert en hou het voor iedereen leuk!!!!!

Hoe lang duurt het voordat artikelen geplaatst worden / je zelf artikelen kunt gaan plaatsen?
-       Het plaatsen van incidentele artikelen (optie 1 hierboven) zal normaal gesproken binnen 1 a 2 dagen na ontvangst gebeuren. Besef echter wel dat het allemaal vrijwilligerswerk is en dat de webmaster ook wel eens met vakantie is.
-       Mensen die zich de komende periode aanmelden om met enige regelmaat artikelen te gaan plaatsen (optie 2 hierboven) zullen binnen 1 week deze rechten en een korte uitleg krijgen. Het plaatsen van de artikelen is NIET moeilijk, maar je zult je wel even de korte uitleg door moeten nemen om aan de slag te kunnen. Het is dan mogelijk om direct artikelen op de site te plaatsen.

LET OP : Mensen die vorig seizoen al rechten hadden om artikelen te plaatsen hebben deze nog steeds en hoeven dus geen actie te ondernemen.