Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flynth Westlandcup 2019

Westlandcup 2018

Sponsorkliks

Meer over 1

Complete stand/uitslagen/programma

Volg ons ook via:

V.V. Naaldwijk Jeugdpagina

 Welkom op de jeugdpagina van V.V. Naaldwijk!
Heb je een belangrijke wedstrijd, waar je graag een verslag + foto's van terugziet op de jeugdpagina, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Ook wanneer je leuke ideeen, moppen, filmpjes of wat dan ook, voor op deze jeugdpagina hebt, kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Interview met Wouter van Dalen, een speler uit het eerste!!
 
Als trouwe lezer zul je nu misschien wel denken: “hèh? Geen verslag van een van onze wedstrijden?” Dat klopt, als redactie hebben wij al veel mooie en spannende wedstrijden mogen aanschouwen. Er kwamen hoogte- en dieptepunten voorbij, maar verandering van spijs doet eten. Dus daarom hebben wij een ervaren sterspeler uit “het eerste” gevraagd of hij eens wil vertellen wat zijn hoogte- en dieptepunten waren. Hieronder zie je het elftal brutale vragen die we aan hem gesteld hebben.

Paspoortje:
Naam: Wouter van Dalen
Leeftijd: 23 jaar
Lievelingskleur: blauw
Uit of Thuis: Uit
Links- of Rechtsbenig: Links
 
 
1.    Hoe lang voetbal je al?
11 jaar
 
2.    Waar sta je?
Centraal achterin of linksachter
 
3.    Wat was jouw grote droom als klein broekie?
Een goede badmintonner worden (ja ja, ik ben pas laat begonnen met voetballen (d2)) en heel goed gitaar te kunnen spelen!
 
Wij gokken dat de gemiddelde F’jes pupil later geen beroemde badmintonner wil worden (sorry Wouter), maar daarom hebben wij hierna verder gevraagd naar Wouters Voetbalcarrière.
4.    Hoe ben je in het eerste terecht gekomen?
Omdat ik het niet van mij technische kwaliteiten moet hebben, is het belangrijk dat ik er altijd ben en met veel inzet speel en train! Met die instelling heb ik het geschopt tot waar ik nu ben!
 
5.    Wat was de mooiste goal uit je carrière (tot nu toe)?
Oeiii…dan moet ik heeel goed nadenken wanneer ik ooit gescoord heb J !! In totaal heb ik denk ik 6 keer gescoord: 4 penalty’s en 2 kopballen… de kopbal in de A1 was niet zo bijzonder, maar wel erg belangrijk omdat we daardoor de wedstrijd wonnen.
 
Iedereen doet wel eens iets geks, omdat hij of zij denkt dat dat helpt. Misschien hebben jullie zelf ook wel een gelukspaar voetbalsokken of een bidon waarzonder je echt niet die wedstrijd kunt beginnen.
6.    Heb je zelf een bepaalde tik voordat de wedstrijd begint?
(een ritueel of iets dergelijks dat geluk brengt.)
Meestal loop ik als laatste van ons team het veld op, ik weet niet waarom, maar dat geeft wel een goed gevoel. Dat heb ik overgenomen van een oud teamgenoot.
 
7.    Wat doe je als je een wedstrijd verliest?
Balen, Balen en nog is balen… Dat natuurlijk vooral! Maar ik ben ook niet zo dat ik gelijk heel het weekend chagrijnig ben hoor! Na een uurtje ben ik er meestal wel overheen en dan gaan we gewoon door met gezellig doen! Het blijft natuurlijk maar gewoon een spelletje!!
 
8.    Wat is je grootste blunder geweest op het voetbalveld?
Blunders? net als goals: die maak ik nooit! J haha neej hoor, iedereen maakt wel eens een foutje, maar mijn grootste blunder? Ik denk dat het toch was in de A1; een zware wedstrijd; op het hoofdveld, mocht ik weer een penalty nemen. De bal op de stip; even de keeper aankijken; een korte aanloop; en schieten; wat denk je?? Huizenhoog over! Dat was toch echt wel even een schaam-momentje. (commentaar van de redactie: oei oei, horen jullie dat jongens? Zelfs die spelers uit het eerste maken wel eens foutjes. Zijn ze toch niet zo perfect als wij dachten. J)
 
Je hebt natuurlijk altijd nog baas boven baas.
9.    Wie is je favoriete speler uit het Nederlands Elftal? En waarom?
Van Bommel denk ik, maar van Huntelaar kan ik ook erg genieten!
Van Bommel is echt een heerlijke voetballer. Altijd keihard werken, lekker praten in het veld, en als het nodig is aan de noodrem trekken! Daar houd ik wel van!
Ik denk ook dat het echt een teamplayer is, die niet alleen aan zichzelf denkt! Dat is erg belangrijk als je als team goed wil presteren.
 
10.  Als het niet lukt om door te breken met voetbal, dan word ik later…
Gelukkig hoef ik daar niet over na te denken, want ik ben al doorgebroken tot het eerste elftal van Naaldwijk J! Maar anders word ik later… Een gelukkige vader, met een uitdagende baan, maar die nog wel gewoon lekker elke week in de wei kan staan om een balletje te trappen!
 
11.  En heb je nog tips voor onze jeugdspelers?
Als je de kans krijgt; begin vroeg met voetballen! De mannetjes die dit jaar bij de ukkies zijn begonnen (4/5 jaar) zie je nu al veel beter voetballen! Als ze zo door blijven gaan, speel ik over 12 jaar samen met ze in het 1e! (commentaar van de redactie: kun je ze dan nog wel bijhouden, denk je?­)
Probeer daarnaast altijd op de training aanwezig te zijn, met heel veel inzet te trainen en te spelen, en goed te luisteren naar de tips van je teamgenoten en je trainer!! (commentaar van de redactie: haha, dat klinkt alsof je die kleine mannetjes nog niet echt onder de duim hebt, Wouter?? J)
Maar het belangrijkste is en blijft altijd: houd het plezier in het spelletje! Probeer altijd te blijven lachen, ook als het wat minder gaat!!!
 
 
Dit was het interview alweer jongens. Volgende keer kunnen jullie weer een wedstrijdverslag van ons verwachten!