VGI

Sportkleding vvN

Wethouder El Mokaddem huldigt E4

In de rust van de finale van Flynth Westland Cup, die afgelopen zaterdag werd gewonnen door Westlandia (4-2 tegen Lyra), is de E4 gehuldigd tot meest sportieve elftal van de voetbalvereniging Naaldwijk. De Westlandse wethouder van sportzaken Mohamed El Mokaddem reikte de Fair Play Cup uit en hing de medailles om de nekken van de spelers van de E4.

Voorzitter van de Normen en Waardencommissie, Leo Gorissen, sprak El Mokaddem in de rust van de finale. De wethouder gaf aan dat hij fair play ‘zeer belangrijk’ vindt, zeker onder de jeugd. Mede dankzij de Fair Play Cup bij voetbalvereniging Naaldwijk heeft ook de organisatie van de Flynth Westland Cup besloten om in de komende edities een dergelijke prijs te gaan uitreiken.

De jongens van de E4, die het hele jaar zijn getraind door leider Jack van ’t Hoff, werden feestelijk gehuldigd. De spelers kregen een gemiddelde van een 9,2 toebedeeld van de Waarden en Normen Commissie. Nooit eerder won een elftal van de club de Fair Play Cup met zo’n hoog gemiddelde en daarom reikte Gorissen de wisselbeker met trots uit. Behalve de beker gaan de spelers als beloning een aantal uur boardsurfen bij surfschool Hoek van Holland.