ADNU

Algemene info renovatie

Actuele stand renovatie

Naaldwijk United

Bij de Voetbalvereniging Naaldwijk staan gezelligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel.
Prestaties zijn en blijven echter een belangrijke drijfveer, zowel sportief als organisatorisch. Prestaties waar u zich als bedrijf mee kan identificeren en waarmee wij u meerwaarde kunnen bieden.

Waarom Naaldwijk United?
Sponsorgelden moeten op een verantwoorde wijze beheerd worden. Hiervoor is op 24 november 2000 de Stichting Naaldwijk United opgericht.

De doelstellingen zijn:

• Het bevorderen van de financiële positie van de Voetbalvereniging Naaldwijk, ten gunste van de faciliteiten van de senioren- en jeugdafdeling. Dit in overeenstemming met de statuten en reglementen van de Voetbalvereniging Naaldwijk en de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond.
  • Het bevorderen van de contacten zowel tussen de begunstigers van de stichting onderling als tussen de begunstigers en de leden van de voetbalvereniging.
  • Het uitvoeren van reclame activiteiten ten behoeve van de begunstigers.

Organisatie van de stichting
Voor u is het prettig te weten dat een vijftal accountmanagers enthousiast bezig zijn met het onderhouden van de contacten. De accountmanagers maken deel uit van de Naaldwijk United commissie die periodiek bij elkaar komt. Deze commissie heeft naast een uitvoerende, tevens een beleidsadviserende bevoegdheid. Het bestuur van de Stichting Naaldwijk United bewaakt de doelstellingen en bestuurt op afstand. Eén lid van het bestuur is tevens lid van het bestuur van de Voetbalvereniging Naaldwijk.