Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Sponsor in de schijnwerpers

Rabobank verlengt overeenkomst met vv Naaldwijk

Rabobank gelooft in de verbindende kracht van sport. Of je nu jong of oud bent, topscoorder of kantinemedewerker; voetbal brengt mensen bij elkaar en geeft plezier! Daarom ondersteunen wij de voetbalsport van harte en zijn wij al vele jaren sponsor van VV Naaldwijk.

 

www.rabobank.nl/westland

 

Lees meer...

Team sponsors

De sponsorcommissie is er de afgelopen weken in geslaagd om voor bijna alle teams waar het nodig was, een nieuwe sponsor te vinden.

Lees meer...

Restaurant Akropolis nieuwe sponsor vv Naaldwijk

 

Akropolis nieuwe bordsponsor langs het terras van vv Naaldwijk

 

Op 15 september ondertekende Frank Hordijk (vv Naaldwijk) en Petros Rozis (Akropolis) een overeenkomst waarbij Restaurant Akropolis met 3 borden aan het terras van vv Naaldwijk de supporters warm zal draaien om na de wedstrijden op veld 1 gezellig te komen genieten van de Griekse keuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Frank Hordijk en Petros Rozis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Lees meer...

W&H Sports nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

 

W&H Sports nieuwe bord sponsor vv Naaldwijk

 

 Eerder dit jaar tekende W&H Sports een nieuwe sponsor overeenkomst met vv Naaldwijk. W&H Sports levert bij vv Naaldwijk onder andere de  doelen. Met Tom Broekhuizen (poserend voor zijn bord, op de foto links) wordt gesproken over verdere samenwerking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Lees meer...

J.A van der Zalm nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

 

Eerder deze maand tekende de sponsorcommissie een nieuwe overeenkomst met J.A van der Zalm. Dit weekend waren Jan en Nel van der Zalm bij vv Naaldwijk, waar men trots bij het nieuwe reclame bord langs veld 1 poseerde. Op de foto samen met Joey Kouwenhoven, bij vv Naaldwijk 1 – vv Pernis 1.

 

 

 

 

 

Lees meer...

Nieuwe borden voor Stolze bij vv Naaldwijk

Eerder dit jaar bereikte de sponsorcommissie een nieuw akkoord met Stolze. Zij kozen ook voor 3 dubbelzijdig bedrukte borden die zowel van de tribune als van het terras aan de kantine goed te zien zijn. Met het ophangen van de nieuwe borden van Stolze raakt de sponsorcommissie bijna uitverkocht aan de terraszijde…….

 

Lees meer...

Nieuwe jeugdsponsor voor JO13 en JO15

Woensdagavond heeft de sponsorcommissie een overeenkomst afgesloten met Orthodontie Praktijk 's-Gravenzande "Ortho Billet". 

 

Links op de foto Jos BIllet en rechts Arjen de Haan

 

Lees meer...

G.J. Bestratingen breidt sponsoring vv Naaldwijk uit

 

G.J Bestratingen breidt sponsoring uit bij vv Naaldwijk.Op 15 september ondertekende Frank Hordijk (vv Naaldwijk) en Gert-Jan van der Lugt (G.J Bestratingen) een nieuwe overeenkomst. In 2016 werd G.J Bestratingen sponsor van vv Naaldwijk. Nu, in 2018 al, is de oude overeenkomst open gebroken en door een nieuwe overeenkomst vervangen. G.J Bestratingen draagt nu met 3 borden langs veld 1 vv Naaldwijk een warm hart toe.

 Op de foto hieronder poseren Gert-Jan en Frank dan ook trots bij de nieuwe borden.

 

  

\

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

GEZOCHT: Nog enige teamsponsors

Voor de volgende teams zoekt de sponsorcommissie nog sponsors. Om alle leden tijdig in onze nieuwe KLUPP tenues te krijgen, zijn er nog een paar sponsors nodig. Welke ouder, verzorger werkt bij een leuk bedrijf wat met zijn werknemers mee wil denken, of heeft een eigen bedrijf dat zou mogen prijken op onze mooie vv Naaldwijk shirts.  

De teams die waar we nog een sponsor voor zoeken zijn:

JO9-2

JO11-1

JO13-3

JO15-2

JO17-2

Zami 7

Mocht u interesse hebben, of bedrijven die willen meedenken kennen, stuur dan even een mailtje voor meer informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Arjen de Haan (0646603267) of Wim van Etten (0653280185).

Sponsorcommissie vv Naaldwijk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.