Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Sponsor in de schijnwerpers

W&H Sports nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

 

W&H Sports nieuwe bord sponsor vv Naaldwijk

 

 Eerder dit jaar tekende W&H Sports een nieuwe sponsor overeenkomst met vv Naaldwijk. W&H Sports levert bij vv Naaldwijk onder andere de  doelen. Met Tom Broekhuizen (poserend voor zijn bord, op de foto links) wordt gesproken over verdere samenwerking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Lees meer...

Nieuwe borden voor Stolze bij vv Naaldwijk

Eerder dit jaar bereikte de sponsorcommissie een nieuw akkoord met Stolze. Zij kozen ook voor 3 dubbelzijdig bedrukte borden die zowel van de tribune als van het terras aan de kantine goed te zien zijn. Met het ophangen van de nieuwe borden van Stolze raakt de sponsorcommissie bijna uitverkocht aan de terraszijde…….

 

Lees meer...

Nieuwe jeugdsponsor voor JO13 en JO15

Woensdagavond heeft de sponsorcommissie een overeenkomst afgesloten met Orthodontie Praktijk 's-Gravenzande "Ortho Billet". 

 

Links op de foto Jos BIllet en rechts Arjen de Haan

 

Lees meer...

G.J. Bestratingen breidt sponsoring vv Naaldwijk uit

 

G.J Bestratingen breidt sponsoring uit bij vv Naaldwijk.Op 15 september ondertekende Frank Hordijk (vv Naaldwijk) en Gert-Jan van der Lugt (G.J Bestratingen) een nieuwe overeenkomst. In 2016 werd G.J Bestratingen sponsor van vv Naaldwijk. Nu, in 2018 al, is de oude overeenkomst open gebroken en door een nieuwe overeenkomst vervangen. G.J Bestratingen draagt nu met 3 borden langs veld 1 vv Naaldwijk een warm hart toe.

 Op de foto hieronder poseren Gert-Jan en Frank dan ook trots bij de nieuwe borden.

 

  

\

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

GEZOCHT: Nog enige teamsponsors

Voor de volgende teams zoekt de sponsorcommissie nog sponsors. Om alle leden tijdig in onze nieuwe KLUPP tenues te krijgen, zijn er nog een paar sponsors nodig. Welke ouder, verzorger werkt bij een leuk bedrijf wat met zijn werknemers mee wil denken, of heeft een eigen bedrijf dat zou mogen prijken op onze mooie vv Naaldwijk shirts.  

De teams die waar we nog een sponsor voor zoeken zijn:

JO9-2

JO11-1

JO13-3

JO15-2

JO17-2

Zami 7

Mocht u interesse hebben, of bedrijven die willen meedenken kennen, stuur dan even een mailtje voor meer informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Arjen de Haan (0646603267) of Wim van Etten (0653280185).

Sponsorcommissie vv Naaldwijk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Restaurant Akropolis nieuwe sponsor vv Naaldwijk

 

Akropolis nieuwe bordsponsor langs het terras van vv Naaldwijk

 

Op 15 september ondertekende Frank Hordijk (vv Naaldwijk) en Petros Rozis (Akropolis) een overeenkomst waarbij Restaurant Akropolis met 3 borden aan het terras van vv Naaldwijk de supporters warm zal draaien om na de wedstrijden op veld 1 gezellig te komen genieten van de Griekse keuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Frank Hordijk en Petros Rozis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Lees meer...

SponsorKliks nu ook via mobiele app

Android en Apple ondersteund

 

Beste vv Naaldwijk leden, sponsors en liefhebbers,

Hieronder treft u de nieuwsbrief van SponsorKliks. U kunt onze mooie vereniging ook steunen door gebruik te maken van Sponsorkliks voor uw online aankopen.

 

Nieuwsbrief:

In 2017 zijn er voor het eerst meer aankopen gedaan via mobiel (smartphone en tablet) dan via desktop. En deze trend heeft zich verder doorgezet in 2018 en zal zich logischerwijs ook in de toekomst verder voortzetten.

Om het mobiele gebruik van SponsorKliks aan te moedigen hebben wij enige tijd terug een SponsorKliksapp (voor Android en Apple) laten ontwikkelen. Na in het begin wat kinderziekten te hebben gehad is de app nu zeer gebruiksvriendelijk te noemen.

Via de app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van jouw favoriete vereniging. Bovendien kan je via de app snel naar het transactie-overzicht van jouw vereniging. Wel zo handig om te controleren of jouw bestelling ertussen staat!

Wil je jouw vereniging sponsoren dan selecteer je alleen de eerste keer dat je de app download jouw vereniging. De volgende keer dat je de app opent hoef je alleen nog maar de webwinkel te selecteren om je vereniging te sponsoren.

Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende keer je vereniging niet vergeet GRATIS te sponsoren!

 

 

J.A van der Zalm nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

 

Eerder deze maand tekende de sponsorcommissie een nieuwe overeenkomst met J.A van der Zalm. Dit weekend waren Jan en Nel van der Zalm bij vv Naaldwijk, waar men trots bij het nieuwe reclame bord langs veld 1 poseerde. Op de foto samen met Joey Kouwenhoven, bij vv Naaldwijk 1 – vv Pernis 1.

 

 

 

 

 

Lees meer...

Hortilux verlengt overeenkomst met vv Naaldwijk als bordsponsor langs veld 1

Hortilux is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het wereldwijd leveren van totaal oplossingen op het gebied van groeilicht in de glastuinbouw en voor onderzoeksdoeleinden.

Naast de traditionele Son-t lampen heeft Hortilux ook haar eigen lijn in Led armaturen en een eigen engineering/installatieafdeling om de gehele elektrische installatie t.b.v. de armaturen uit te rekenen en te installeren. Ook heeft Hortilux een online platform ontwikkelt om de kweker te helpen in de gebruiksfase van haar groeilichtinstallatie. Door bundeling van al deze specialiteiten onderscheidt Hortilux zich t.o.v. andere aanbieders in deze markt.

Kurt Zwemstra, al ca. 30 jaar lid bij de vv Naaldwijk is inmiddels al 11 jaar werkzaam als accountmanager voor dit mooie bedrijf, welke gevestigd is in Monster.

Het bord van Hortilux hangt al enkele jaren vertrouwd achter het doel, en daar zal het nog eens minimaal 4 jaar te zien zijn!

Voor meer informatie kunt u naar www.hortilux.com  of een mail sturen naar