Sponsor van de maand: Indoor Speelparadijs Maassluis

Voor het item Sponsor van de maand heb ik in Maassluis gesproken met Hans van Gils, eigenaar van het indoorspeelparadijs. Via <lees meer> het complete interview en links naar website en facebookpagina.

Hans, je hebt een half jaar geleden het indoorspeelparadijs geopend, hoe kwam je bij het idee om dit op te starten?

Ik ben sinds 14 jaar eigenaar van de Jungle in Vlaardingen maar dat is eigenlijk maar voor kinderen tot 10 jaar dus ik wilde iets beginnen waar ook de oudere kinderen heen konden gaan.

Wat is er allemaal te doen in het indoorspeelparadijs?

We zijn de enige in Nederland die behalve een speelparadijs ook een trampolinepark hebben.
Hier kunnen 39 kinderen tegelijk gebruik van maken.
Je kunt bij ons ook tafeltennissen, tafelvoetballen, badmintonnen, korfballen, airhockey spelen en we hebben een airtrack kussen waar je trucjes kunt oefenen zoals koprollen, radslagen enzovoorts.
In de indoorspeeltuin hebben we klimtoestellen, glijbanen en een kabelbaan.
Ook hebben we een aparte plek met toestellen voor kleintjes van 1 tot en met 3 jaar.

Wie zijn er welkom in het indoorspeelparadijs?

Overdags kinderen van 1 t/m 11jaar.
Het trampolinepark in doordeweeks overdag voor 7 t/m 11 jarigen.
Op zaterdag en zondagochtend hebben we ukkiejump op de trampolines, dat is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.
Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het trampolinepark open voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.
We hebben bijvoorbeeld ook sport en turnverenigingen die hier komen oefenen.
Verder bieden we ook kinderfeestjes aan en hebben we ook arrangementen voor grotere groepen.
Bij ons betaal je per entree en niet, zoals bij andere trampolineparken, per uur dus dan kunnen de kinderen zich langer vermaken en blijft het betaalbaar.

Hoe lang ben je al sponsor bij vv Naaldwijk?

Ik ben al ongeveer 5 jaar sponsor met de Jungle.
We hebben veel klanten uit het Westland dus ik wilde ook wat terug doen door middel van sponsoring. Ik sponsor een jeugdteam en heb sponsorborden. De borden van de Jungle worden binnenkort vervangen door borden van het indoorspeelparadijs.

Tot slot nodigde Hans me uit de trampolines uit te proberen, mijn favoriet was de trampoline waarmee je kon basketballen.
Echt een aanrader voor onze jeugd om in de zomervakantie heen te gaan. Bijkomend voordeel is dat je je conditie op peil houdt natuurlijk.
Het speelparadijs ligt voorin Maassluis dus het is nog geen kwartiertje rijden.
Voor meer informatie kun je kijken op de website van indoorspeelparadijs Maassluis of op de facebookpagina.