Sportkleding vvN

Sponsor van de maand: F4 advies

Voor het item “sponsor van de maand” sprak ik met Dick van den Oever van onze kersverse 2e hoofdsponsor F4 advies. Via <lees meer> het complete interview.

Dick, waar staat F4 advies voor?

F4 advies helpt mensen met financiële-, fiscale- en maatschappelijke problemen.
In 2010 heb ik het bedrijf overgenomen en sinds 2012 doen we ook bewindvoering.
Zo helpen we bijvoorbeeld jongeren met schulden maar ook mensen met psychische problemen, re-integratie via de gemeente  en ouderen die geen pensioen opgebouwd hebben.
We doen ook aan beschermbewind, het begeleiden van mensen om schulden te voorkomen.
We proberen ons te onderscheiden door geen oordeel te hebben over deze mensen of over de fouten die ze gemaakt hebben maar samen te werken naar een betere toekomst.
We hebben 7 mensen in dienst waarvan 4 arbeidsgehandicapten. Het is voor ons een voorrecht om deze mensen ook deel uit te laten maken van het arbeidsproces en ze draaien ook gewoon mee in ons team.

Jullie hebben sinds deze week een nieuwe vestiging?

Ons hoofdkantoor zit in Capelle aan den Ijssel maar we kregen de mogelijkheid om ook in Naaldwijk een kantoor te openen in de Havenstraat, het oude pand van de maatzorg.
Ik ben een Naaldwijker dus ben erg enthousiast om ook hier aan de slag te gaan.
We willen ons hier meer richten op de bejaarden- en verpleeghuizen en gehandicapteninstellingen.

Wat is je binding met vv Naaldwijk?

Ik heb zelf bij Naaldwijk gevoetbald vanaf mijn 6e jaar tot mijn 21ste, toen moest ik helaas stoppen door een zware knieblessure. Daarna heb ik met mijn gezin in Maassluis en Vlaardingen gewoond.
Daar heb ik bij Zwaluwen meisjes en dames getraind en gecoached. Mijn jongste dochter voetbalde daar ook.
Door mijn vrouw Jolanda, die al jaren verzorgster is bij vv Naaldwijk, kwam ik weer bij Naaldwijk terecht en ben ik ongeveer 5 jaar coördinator van de damesafdeling  geweest. Dat was een leuke tijd met veel kampioenschappen maar door een verschil van inzicht ben ik 2 jaar geleden gestopt.
We hebben 2 dochters, waarvan de jongste nu ook verzorgster is bij de selectie en we hebben een zoon, die gehandicapt is. Alle drie wonen ze nog thuis.

Heb je nog tips voor vv Naaldwijk?

Ik zou vanuit het bestuur wel een duidelijke voetbalvisie willen zien.
Ook zou ik voor de jeugd goedkope lunchpakketjes willen zien op zaterdag met iets gezonds erbij.

Heb je nog tops?

Ik vind Naaldwijk een gezellige vereniging met veel enthousiaste mensen die hart voor de club hebben. Ook als sponsor zijn wij van harte welkom geheten.