Sponsor van de maand: Woonwensen

woonwensenwoonwensenwoonwensen

Deze keer sprak ik met Gertjan, eigenaar van Woonwensen.

Gertjan, kun je je bedrijf eens aan ons voorstellen?

Ons bedrijf bestaat vanaf 1987, toen ik vanuit huis begonnen ben.

Sinds 1990 zitten we op de ’s-Gravenzandseweg in Naaldwijk.

We verzorgen tapijten, gordijnen, vitrage, zonwering, horren, behang en pvc vloeren.

We leveren een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Mijn vrouw Marion staat in de winkel en doet vaak het opmeten, ik plaats en installeer het vervolgens.

We hebben veel vaste klanten en omdat we inmiddels al heel wat jaren bestaan ook kinderen van klanten. Ook krijgen we veel klanten door mond tot mond reclame en hebben we ook een aantal klanten van de voetbal.

We proberen ons te onderscheiden door op de wens van de klant in te springen, mee te denken en goede service te leveren. Klanten mogen altijd stalen mee naar huis nemen om te kijken hoe het daar staat qua licht en kleur.

Mocht het een keer voorkomen dat er iets niet naar wens is, zorgen we altijd voor een goede oplossing. We hebben soms ook klanten die nog niet weten wat ze willen en die geven we dan zo goed mogelijk advies.

Op de website www.woonwensennaaldwijk.nl   kunnen klanten alvast kijken wat we te bieden hebben ze kunnen via links direct verbinding maken  met de websites van de merken die wij hebben.

Sinds wanneer ben je sponsor en hoe kwam je zo om sponsor te worden?

Ik ben al sinds 1990 teamsponsor van het 2e elftal van de zaterdagafdeling.

Omdat ik toen mijn bedrijf opende wilde ik wat meer naamsbekendheid krijgen.

Ik ken veel mensen bij de voetbal en ondanks dat ik zelf nooit gevoetbald heb, vind ik het altijd gezellig op de voetbal. Vaak bezoek ik thuiswedstrijden van het 2e elftal en ik ben ook regelmatig bij wedstrijden van het eerste elftal.

Als sponsor voel ik mij erg gewaardeerd, zo heb ik een mooie klapstoel gehad met ons logo voor langs de lijn en een ingelijst shirt.

Naast teamsponsor ben ik ook al een tijdje sponsor van een reclamebord.

Heb je nog tips voor Naaldwijk United of vv Naaldwijk?

Volgens mij zijn we op de goede weg, ik zie dat steeds meer mensen zich inzetten voor de voetbal dus dat is positief. Ook vond ik het heel leuk dat er vorig jaar een sponsor evenement georganiseerd werd en was ik ook bij de barbecue voor de seizoen opening aanwezig.

De sfeer is altijd goed en gezellig dus ik kom na al die jaren nog steeds met plezier op de voetbal.