Sponsor van de maand: K. Hulscher Elektrotechniek

Voor het item Sponsor van de maand sprak ik met Kim Hulscher, teamsponsor van het hoogst spelende jeugdteam de JO11 1, oftewel de E1.

Lees hieronder het complete interview of klik hier om naar de site van deze sponsor te gaan

Kim, kun je wat meer vertellen over je bedrijf?

Ik ben 11 jaar geleden begonnen en heb inmiddels een goedlopend bedrijf. In de Edisonstraat in ’s-Gravenzande heb ik een hal waarvanuit ik werk. Het is een eenmanszaak maar voor de grotere klussen heb ik een aantal zzp’ers die ik in kan schakelen. Ik verzorg de electrotechniek voor zowel bedrijven als particulieren. De meeste klanten zitten in de regio Westland en Rotterdam maar ik heb ook klanten in Amsterdam. Zo heb ik bijvoorbeeld onlangs een groot terras van een hotel gedaan maar heb ik ook klanten als Ballorig, Intratuin en aantal Horeca gelegenheden.

Hoe ben je sponsor geworden bij vv Naaldwijk?

Patrick Piron is een vriend van mij en trainer van de E. Hij vroeg mij anderhalf jaar geleden of ik sponsor wilde worden van de E1, omdat ik weet dat hij veel van zijn tijd in die jonge talenten  en de club steekt, heb ik meteen toegezegd. Vervolgens heeft zijn schoonvader, de inmiddels veel te vroeg overleden Willem van t Riet van Omber Visuals, een mooi nieuw logo ontworpen voor mijn bedrijf. Naast shirts heb ik ook trainingspakken gesponsord, want ik vind het belangrijk dat die ventjes er goed bij lopen. Ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om te kijken bij de E1 maar ik word door Patrick regelmatig op de hoogte gesteld, ik vind het harstikke leuk om te horen dat de jongens het zo goed doen.  Doordat ik eigenlijk altijd op zaterdag werk, zie ik ze niet spelen, maar ik ga er binnenkort zeker eens een keer tijd voor maken.

Heb je zelf ook gevoetbald?

Ja, tot en met de C jeugd heb ik bij Westlandia gespeeld maar omdat iedereen in mijn klas op de Mavo bij vv Naaldwijk speelde, ben ik toen ook lekker bij Naaldwijk gaan voetballen. Bij de zondagsenioren heb ik in het 2e elftal gespeeld maar ik ben al snel naar het 4 e team gegaan, wat een heel gezellig vriendenteam was. Ongeveer 7 jaar geleden is dat team opgeheven en ben ik gestopt. Ik ben ook nog een tijdje leider geweest bij de A afdeling, waar ik een barre tijd heb beleefd.