Sportkleding vvN

Sponsor van de maand: HJ scooters

Voor het item Sponsor van de maand sprak ik met Hans van Meerkerk, eigenaar van HJ scooters in Naaldwijk en sponsor van de klok die aan de voorkant van de kantine hangt en een sponsorbord. Via <lees meer> het complete interview en een link naar de site van HJ scooters.

Kun je iets meer vertellen over je bedrijf?

We zitten nu 7 jaar aan de Gezelstraat in Naaldwijk. We zijn een voortzetting van Piet Post.

We verzorgen de in- en verkoop van scooters, zowel nieuwe als 2e hands. Ook doen we reparaties en schadeherstel. In principe ben ik een éénmansbedrijf maar bij grote drukte kan ik wel mensen inschakelen om te helpen.

We bieden goede services voor klanten, als zij met pech staan of een aanrijding hebben gehad, halen wij ze kosteloos op met onze bus.

We zijn hoofddealer van AGM maar verkopen ook veel Piaggio, Vespa, Sym en Simco scooters.

Heb je zelf ook gevoetbald?

Ik heb zelf nooit gevoetbald, wel ben ik dit seizoen via een vriend bij Ado Den Haag geweest en dat vond ik wel heel leuk.

Vroeger heb ik op judo gezeten en karate en heb ik een eigen paard gehad waar ik mee trainde voor het onderdeel Pleasure, een Westernonderdeel in de paardensport.

Nu doe ik niet meer aan sport, ook door tijdgebrek  maar volg wel graag de Formule 1 en voetbal op tv. Verder ben ik gek op alles wat Italiaans is, ik kook graag Italiaans, hou van Italiaans design en in het logo van mijn bedrijf zit de Italiaanse vlag.

Hoe ben je sponsor geworden?

Mijn vrouw heeft vorig jaar de catering verzorgd tijdens het sponsorevent en dat viel erg in de smaak en was gezellig. Ik werd toen sponsor van een bord bij veld 1. Wim van Etten van Naaldwijk United had ons een paar maanden later uitgenodigd voor de bbq van de selectie en sponsors voor aanvang van het seizoen en onder het genot van een hapje en drankje werd ik al snel overgehaald om de nieuwe sponsor te worden van de klok aan de kantine.  Gezelligheid vind ik belangrijk bij een vereniging en dat is bij vv Naaldwijk het geval.  Ook vind ik het een goede keuze dat elk lid of een ouder iets bijdraagt in de vorm van vrijwilligerswerk voor de vereniging omdat je dan meer binding krijgt met de vereniging.

Meer weten en lezen over dit bedrijf : http://hjscooters.nl/