Sportkleding vvN

Sponsor van de maand: Van Geest International

VGI

Voor het item Sponsor van de maand stelde ik een aantal vragen aan Philip van Geest, 1 van de directeuren van VGI, onze nieuwe hoofdsponsor van het eerste elftal.

Philip, kun je iets meer vertellen over jullie bedrijf?

In 1974 is VGI opgericht door mijn vader Rien van Geest die toen al jaren commissionair was op de groenteveilingen van Naaldwijk, Bleiswijk en ’s-Gravenzande.

Wij zijn importeur en exporteur in groenten en fruit en sinds 1993 gevestigd in Westerlee.

Wij hebben ongeveer 60 personeelsleden.

In ons familiebedrijf werkt mijn vader, die inmiddels 84 is, nog dagelijks mee. Hij voert samen met mijn broers Wim en René en mijzelf de directie.

Onze producten komen uit alle delen van de wereld waaronder Mexico, Argentinië, Colombia, Thailand, Israël en vele andere landen.

Klantgerichtheid en hoge kwaliteit van de producten zijn onze speerpunten.

Waarom zijn jullie hoofdsponsor geworden?

Wij zijn al heel lang sponsor geweest  van onder andere seniorenteams, old boys, jeugdteams en borden langs het hoofdveld. Wij willen onze club graag met raad en daad steunen, dus toen men ons benaderde, hebben we hier positief op gereageerd. Het familie aspect zit zowel in VGI als in vv Naaldwijk, het op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Ook transparantie en saamhorigheid zie ik terug bij zowel ons bedrijf als bij vv Naaldwijk dus dit leek ons een hele goede match.

Wat is jullie binding verder met vv Naaldwijk?

Mijn vader komt al heel lang bij vv Naaldwijk en bezoekt nog steeds de wedstrijden van het eerste.

Mijn broers en ik hebben alle 3 in de selectie gevoetbald. Wim en ik zijn ook jaren leider geweest en ik keeperstrainer. Ik speel nog steeds bij de Old boys. Mijn zoons en dochter  hebben ook alle drie bij vv Naaldwijk gespeeld.

Vroeger werd er in onze bedrijfshal getraind als de velden het niet toe lieten om te trainen.

Momenteel speelt onze achterneef Brian in het eerste elftal.

Wij, als VGI, zetten onze schouders er onverminderd onder vv Naaldwijk om onze familieclub te ondersteunen en de gehele vereniging van nieuw elan en van nog meer brandstof te kunnen voorzien.

Op naar het 100 jarig bestaan in 2022!