Rijk Zwaan Hoofdsponsor jeugdtoernooien vv Naaldwijk

In gesprekken met Wim van Etten, sponsorcommissie lid van vv Naaldwijk, heeft Rijk Zwaan aangegeven graag de jeugd van v.v. Naaldwijk te willen ondersteunen. Dit gaan zij doen door zich de komende drie jaar als hoofdsponsor van onze jeugdtoernooien aan vv Naaldwijk te binden. Rijk Zwaan biedt daarnaast gedurende het toernooi gezonde snacks aan, waardoor de jeugd sport en voeding op een gezonde manier kan combineren.

Rijk Zwaan Nederland B.V.

Rijk Zwaan Nederland is een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 2.800 medewerkers in 30 verschillende landen (www.rijkzwaan.com/nl ) . De hoofdvestiging van Rijk Zwaan is gevestigd in De Lier, waar ook alle internationale activiteiten worden aangestuurd.

Familiebedrijf

Rijk Zwaan is voor circa 90% eigendom van drie families. Ongeveer 10% van de onderneming is via werknemersparticipatie in handen van een grote groep medewerkers. Rijk Zwaan past prima bij de familievereniging die vv Naaldwijk is. Verschillende (oud)spelers en leden zijn werkzaam bij Rijk Zwaan, waaronder Aike van den Bos (speler vv Naaldwijk Zaterdag 1, en lid van de sponsorcommissie).

Ondertekening overeenkomst op hoofdkantoor van Rijk Zwaan in de Lier

Wim van Etten, Diana van Duin (Rijk Zwaan) en Arjen de Haan