Nigella kwekerij Voskamp nieuwe bord sponsor veld 1

Iedereen die bij vv Naaldwijk rondloopt kent de familie Voskamp. Diana die al een aantal jaren als gastvrouw op de wedstrijddagen in de commissiekamer te vinden is, en ook bijspringt in de kantine wanneer nodig. Met Brandon nog speelgerechtigd in de JO17, maar uitkomend in de JO19-1 onder de lat werd op een haar na de KNVB beker gewonnen. Groots was het optreden in de halve finale waar hij in de penalty serie een hoofdrol kon vertolken.

Arend Jan en Diana hebben Nu ook een mooi bord gesponsord bij vv Naaldwijk. Met blauwe en witte Nigella Damscena zal het bord een waar pronkstuk zijn. De maatschap Voskamp – Hoogerbrugge produceert al enige jaren de Nigella, en heeft met bepaalde vroege soorten een belangrijke plaats in het aanbod op de Nederlandse veilingen. Naast Nigella teelt men ook Limonium aan de Korenbloem in Naaldwijk.

VV Naaldwijk kan trots zijn dat de familie Voskamp, naast de tijd die al opgaat aan onze mooie club, ook bereid is familievereniging vv Naaldwijk nu als sponsor te steunen. Het bord zal naar verwachting rond 1 Augustus langs veld 1 te bewonderen zijn.