SponsorKliks nu ook via mobiele app

Android en Apple ondersteund

Beste vv Naaldwijk leden, sponsors en liefhebbers,

Hieronder treft u de nieuwsbrief van SponsorKliks. U kunt onze mooie vereniging ook steunen door gebruik te maken van Sponsorkliks voor uw online aankopen.

Nieuwsbrief:

In 2017 zijn er voor het eerst meer aankopen gedaan via mobiel (smartphone en tablet) dan via desktop. En deze trend heeft zich verder doorgezet in 2018 en zal zich logischerwijs ook in de toekomst verder voortzetten.

Om het mobiele gebruik van SponsorKliks aan te moedigen hebben wij enige tijd terug een SponsorKliksapp (voor Android en Apple) laten ontwikkelen. Na in het begin wat kinderziekten te hebben gehad is de app nu zeer gebruiksvriendelijk te noemen.

Via de app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van jouw favoriete vereniging. Bovendien kan je via de app snel naar het transactie-overzicht van jouw vereniging. Wel zo handig om te controleren of jouw bestelling ertussen staat!

Wil je jouw vereniging sponsoren dan selecteer je alleen de eerste keer dat je de app download jouw vereniging. De volgende keer dat je de app opent hoef je alleen nog maar de webwinkel te selecteren om je vereniging te sponsoren.

Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende keer je vereniging niet vergeet GRATIS te sponsoren!