Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Sportkleding vvN

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

selectie dames van vv Naaldwijk

 

 

 

Algemeen

Als men iets wil weten of te melden heeft stuur even een mailtje naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Chris. 

Dit is de selectie dames site daar kan men zien wat de dames buiten hun team doen. Het selectie team voetbalt ook oefenwedstrijden en komt uit in de Nife Ladies Bokaal van de Fevo West. Ook zal dit team te bewonderen zijn op 2014 2e Paasdag op vv Naaldwijk waar ze zullen strijden om de titel van het Westlands kampioenschap dames teams. Dit wordt weer een ware happening en vele dames teams (16 stuks) uit het gehele Westland zullen deelnemen. Achter de schermen wordt hard weer gewerkt om alles op en top te regelen dus als men 2e paasdag niets heeft te doen en graag een leuke dag wil beleven kom dan naar Sportpark de Hoge Bomen.

 

3e editie WK vrouwenteams maandag 2e paasdag april 2014

De Westlandse verenigingen zullen weer uitgenodigd worden om deel te nemen aan Westlands kampioenschap voor damesteams. Deze weer gespeeld worden op maandag in april op 2e paasdag 2015 nader info volgt. 

Hieronder info over de afgelopen WK dames. met als winnaar Westlandia vr1.

Zoals er al is vermeld is onder grote belangstelling de loting verricht op vv Naaldwijk, het bestuur van Lyra en vv Naaldwijk en ook burgemeester v.d. Tak was onder aanwezige maar afgevaardigde van o.a. KMD maar Fevo West. De 2 aanvoersters van o.a. Lyra Mandy Zonneveld en Naaldwijk Laura v. Marrewijk hebben een prachtige loting verricht en zullen later toernooi hopelijk hun voetbalkunsten laten zien op 2 paasdag 21april. Dit seizoen zijn er 3 poules van 4 teams en zo is de lotings uitkomst.

Poule A - MVV '27 - vv LYRA - VICTORIA '4 - VV NAALDWIJK

Poule B - SC MONSTER - VV KMD - SV H.DIJK - VV MAASDIJK

Poule C - DEN HOORN - WESTLANDIA - MSV '71 - VDL

NIeuw is de aangekondigde SUPERCUP van de Fevo West die tussen de winnaar van de WK dames en winnaar van de Ladies bokaal van de Fevo West die ater in het seizoen plaats gaat vnden. Wij ls organisatie wensen iedereen al heel veel succes en plezier toe en hopen weer een geslaagde dag te kunnen geven allle voetbaldames en hun begeleiding.                            

  

Nu kan iedere vereniging zich weer gaan opmaken voor die fel begeerde titel kampioen 2e editie van het westland. We gaan als organisatie de laatste fase in waar we op 21 april iedereen kunnen gaan begroeten en hopen zo een onvergetelijke dag voor alle dames neer te zetten. Later meer: 

Op 8 maart zal onder grote belangstelling de loting plaats vinden op vv Naaldwijk. De volgende verenigingen zullen op 2e paasdag 21 april aantreden en strijden om de vel begeerde titel.        vv Lyra die winnaar is van de eerste editie zal gaan proberen deze titel te verdedigen. Maar de andere teams die zich hebben ingeschreven zullen zeker een poging gaan doen om de wisselbeker om hoog te houden. Buiten Lyra heeft ookuiteraard vv Naaldwijk zich ngeschreven maar ook Westlandia, SC Monster, vv Maasdijk, sv Honselersdijk,VDL, MVV'27, KMD, Victoria'04, en twee vereniging die voor het eerst deelgaan nemen zijn MSV'71 en vv Den Hoorn als organisatie wensen wij alle teams heel veel succes en hopen weer op een schitterend toernooi en hele mooi wedstrijden en mooi weer alleen hebben wij dat nooit zelf in de hand. alle deelnemers indien mogelijk zijn van harte welkom bij de loting van de tweede editie WK dames. onze dank gaat zeker uit naar onze sponsoren die het ook nu weer mogelijk hebben gemaakt. Want zonder kunnen wij niet hopelijk kunnen op 8 maart de hand schudden van een vertegenwoordiger van deelnemende verenigingen. als de loing bekend is zal deze gelijk naar de deelnemeners toegestuurd gaan worden mogelijk zal de loting te volgen zijn bij de WOS. Later meer info volgt.

Zo het WK dames kampioenschap zit er weerop na veel werk vooraf is gedaan en we zelf trots voor de volgende editie een hoofdsponsor aan dit toernooi weten te binden Restaurant Chill uit s'Gravenzande zal naam geven aan dit jaarlijks terugkomende toernooi voor het vrouwenvoetbal in en om het Westland. Veel leuke wedstrijden met mooie goals en prachtige duels tussen verschillende teams waar ook veel sportiviteit te zien was. De middag werd verdeelt en kwamen de eerste teams en tweede die waren geeindigd uit in soort Champions Leugue en de andere in soort van Europa leugue. Zo konden alle teams blijven strijden voor de prijzen. Een vermelding mag zeker niet ontbreken dat de dames van Naaldwijk die 4 zijn geworden een mooie presties is. Na pingels te hebben moeten nemen. Maasdijk wist hirdoor de 3e plaats te bemachtigen. terwel in de LL poule sv Honelersdijk besag wist te leggen om de eerste plaats konden we ons opmaken voor de grote finale tussen Lyra en Westlandia. Zou Lyra het weer lukken te winnen en de wisselbeker om hoog houden. Een prachtige opkomst met alle er op en eraan werd onder leiding van scheidsrechter Jack koornef en aas. scheisrechters Dennis v. Loenen en Remco Broekhuizen begonnen aan de grote finale. Hierin moest Lyra haar meerdre erkennen en met een 2 - 0 winst waren de dames van Westlandia de winnaar van de 2e editie WK dames 2014. na dat de prijsuitreiking was gedaan door de wethouder M. el Mokadam van sportzaken werd de wisselbeker door de aanstaande hoofdsponser Roy van restaurant Chillover overhandigd aan de aanvoerster van Westlandia waarna het feest losbarten. Weer een geslaagd toernooi voor de dames en wij als organisatie willen nogmaals iedereen die mee heeft gewerkt aan het slagen en inzet bedanken namens Naaldwijk maar ook alle deelnemers. Chris  

     

 

 

Steun onze leeuwinnen 

Bij deze zullen wij soms wedstrijden melden die gespeeld worden door de Dames van het Nederlandse elftal: 

 

 Teaminformatie  


 

 

***** Meldingen van trainer/elftalleider *****    Woensdagavond 29 januari wedstrijd Ladies bokaal selectie dames vv Naaldwijk tegen de dames  van VV Maasdijk aanvang 20.00 uur bij VV Naaldwijk.

Begeleiding : Chris v.d. Berg en Wim Moerenhout 
AS scheidsrechter :Nick v. Putten   
Trainingstijden :Dinsdagavond en Donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur  
SELECTIE DAMES VV NAALDWIJK 
 
 
 

Hoi Dames   

Zoals het nu bekend is geworden zullen mogelijk in oktober de eerste wedstrijden weer gespeeld gaan worden later meer info hierover.

Nieuw wordt ook een supercup in het leven geroepen, de winnaar van de Ladies bokaal zal strijden om deze cup tegen de winnaar van het Westlands kampioenschap voor dames teams.

Groetjes Chris

p.s. NAALDWIJK is gekozen als gezelligste vereniging uit het Westland er hebben ruimte voor dames die graag willen voetballen en de derde helft ook belangrijk vinden maar ook als prestatie wil voetballen hebben we ruimte kom gewoon eens langs en geef je op om eens een raining mee te doen. We zien je graag een keer op de Naaldwijkse velden, dinsdag of donderdagavond.

 ALS ER DAMES ZIJN DIE BIJ EEN GEZELLIG TEAM WIL VOETBALLEN MELD JE DAN AAN

Chris 06-51999706.