ADNU

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk wordt derde

Naaldwijk 1 en 2 namen deel aan het Club van Honsel toernooi bij sv Honselsdwijk. Voor Naaldwijk 1 was er winst in het treffen, Quintus, maar verloor het de tweede wedstrijd van gastheer sv Honselersdijk. Naaldwijk 2 moest het doen met verlies partijen.

Traditiegetrouw start het seizoen voor Naaldwijk bij sv Honselersdijk met de deelname aan het Club van Honsel Toernooi. Dit jaar waren de tegenstanders Quintus en Honselersdijk. De heulenaren werden op de dinsdag na een 4 – 0  voorsprong bij rust met 5 – 3 verslagen. Op zaterdag was tweedeklasser sv Honselersdijk de tegenstander. De wedstrijd voor Naaldwijk leek goed te starten voor de witkielen toen Sebastiaan van den Berg vanuit een vrije trap de 0 – 1 binnenschoot.

Lang werd er echter niet genoten van de voorsprong want een van richting veranderde bal verdween in het Naaldwijkse doel. Naaldwijk bleef ondanks deze domper goed meedoen en gaf het de gastheren knap partij en was het aanvallend een aantal malen dreigend via onder andere de nieuwkomer Jordy van Calsteren en Michiel van den Berg (bal op de lat vanuit een vrije trap op 9 meter). Helaas bleef een tweede treffer uit en dan kun je bijna de klok er gelijk opzetten dan de treffer dan aan de kant gaat vallen. Ook nu was dat het geval en wel tweemaal in 1 minuut waardoor Naaldwijk nu tegen een 3 – 1  achterstand aankeken. Ook nu bleef Naaldwijk rustig en vertrouwde het op de aanval en kwam het via Brian van Geest terug tot 3 – 2 nadat Jordy van Calsteren de keeper van Honselersdijk probeerde te verrassen met een stiftje. De rust leek ingegaan te worden met 3 – 3 maar de inzet van Rasidi Gilkes betrof de paal na het goede werk van Thomas Karsten. Maar in plaats van 3 – 3 bij rust werd er thee gedronken met 4 – 2 voor Honselersdijk omzat vlak voor het rustsignaal de vierde wisten te maken.

Na rust stond Naaldwijk beter achterin en dacht het de controle te krijgen over de wedstrijd, Honselersdijk leek moe te worden, zeker toen Jordy van Calsteren zijn verdiende treffer wist te maken, 4 – 3. Naaldwijk kreeg kansen op de gelijkmaker. De beste was voor invaller Danny Niël die met een kopbal de sluitpost van Honselersdijk dacht te kloppen. De doelman maakte hier zijn fout bij 0 – 1 goed door deze inzet nog net op tijd over de lat heen te tikken. Tien minuten voor tijd leek Honselersdijk de wedstrijd op slot te gooien door een onoplettendheid achterin bij Naaldwijk waardoor het 5 – 3 werd. Ondanks dat de wedstrijd tegen het einde aan liep toonde Naaldwijk veerkracht en bracht de andere nieuwkomer bij Naaldwijk Frank Schipper Jordy van Calsteren met een kopbal in stelling. Van Calsteren schoot in de slotminuut van officiële speeltijd de 5 – 4 binnen. In blessuretijd kreeg Naaldwijk echter de 6 – 4 voor haar kiezen van Honselersdijk wat tevens het einde van de wedstrijd betekende. Ondanks dit verlies was de technische staf van Naaldwijk tevreden over het vertoonde spel.

Naaldwijk 2 nam eveneens deel aan het Club van Honsel Toernooi van sv Honselersdijk. De witkielen kijken echter minder prettig terug op de twee wedstrijden tegen Quintus en Honselersdijk. Bij wedstrijden gingen ruim verloren waarbij bij de laatste gezegd kan worden dat een groot deel van de spelers niet aanwezig vanwege een vrijgezellendag.