ADNU

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Simpele overwinning voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 wint in Maassluis simpel van MSV'71 1, Naaldwijk 2 is ongelukkig en speelt gelijk, Naaldwijk 3 speelt wederom goed en boekt weer een overwinning, Naaldwijk 4 is al vroeg in vorm dit seizoen, Naaldwijk 5 wint van studenten en de Vrouwen van Naaldwijk oppermachtig en winnen ruim.

(foto Denice Kuijvenhoven)

Wat een druilige dag leek te zijn met al die regen werd voor Naaldwijk 1 toch zonnig afgesloten. In Maassluis speelde Naaldwijk nieuwkomer in de 3e klasse MSV ’71. Al vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat Naaldwijk geen kind had aan de gastheren. Al binnen 5 minuten was het Jordy Noordam die Naaldwijk een 1 – 0 had kunnen zetten toen hij vanaf zestien meter vrij kon schieten. Gelukkig voor MSV’71 ging de bal naast. Toch was het in de 8ste minuut raak voor Naaldwijk na een uithaal van Rashidi Gilkes. Op dat moment was het Naaldwijk heer en meester op het kunstgras van MSV’71 en leek Naaldwijk op doelpunten jacht te gaan. Onder aanvoering van Michiel van den Berg vanuit de laatste line werden voor Jordy’s van Naaldwijk gezocht (Noordam en Van Calsteren). Vooral Noordam werd na zijn ongelukkige inzet in de begin van de wedstrijd het scoren onmogelijk gemaakt. Op linksvoor was het de jonge Thomas Karsten dat Naaldwijk de weg wees.

Na een goede loopactie stelde hij Michiel van de Berg in de gelegenheid om verwoestend uit te halen zodat er 0 – 2 op het scorebord kwam te staan. Naaldwijk had deze treffer wel nodig want het had even het touw laten vieren waardoor MSV’71 wat lucht had gekregen in verdedigend opzicht. Nog voor de thee had Naaldwijk de wedstrijd helemaal op slot kunnen gooien na goede kansen van Rashidi Gilkes (schot van dichtbij net naast) en Laurens Bouritius (kopbal prooi voor de doelman). In de rust hadden de gastheren blijkbaar een donder speech te horen gekregen en zij zette bij aanvang van de tweede helft eerder druk op Naaldwijk. Serieuze doelpogingen bleven echter uit. Aan de andere zijde was het Michiel van den Berg die via een lob de doelman van MSV’71 te slim af probeerde te zijn waar een voorzet op de vrijstaande Rashidi Gilkes beter op zijn plaats was geweest. Jordy van Calsteren leek de derde treffer te maken met een schitterende kopbal maar tot ieders verbazing werd er afgefloten voor buitenspel zodat het bij 0 – 2 bleef. Niet veel was een schot van de sterk spelende Michiel van den Berg gevaarlijk maar passeerde de paal net aan de verkeerde kant. Die derde treffer viel even later nadat Roy Middelburg de diepgaande Frank Schipper op maat bediende. Met zijn teen wist Schipper de bal over de doelman van MSV’71 heen te spelen en zag heel Naaldwijk de bal nog net voor de lat dalen waardoor het 0 – 3 werd.

Het werd voor MSV’71 nog erger want Thomas Karsten sierde zijn goede wedstrijd op met een doelpunt ondank dat wellicht Gilkes en er beter voor stond schot hij de bal goed in de hoek van het doel van MSV’71, 0 – 4. De doelpunten maker werd hierna gewisseld voor Jesse Pakvis die ook nog de kans had om er 0 – 5 van te maken maar de doelman blokte zijn schot in de één op één situatie. De enige smet op de wedstrijd kwam op naam van Jeffrey Wubben. De anders zo betrouwbare doelman van Naaldwijk, ook in deze wedstrijd terwijl hij weinig te doen stond hij er diverse malen, liet inde slotminuut een hoge bal door zijn hangen glippen waardoor het 1 – 4 werd. Ondank late tegentreffer was er voor Naaldwijk dus niets aan de hand en boekte het eigenlijk een vrij simpele overwinning op MSV’71.

(foto Denice Kuijvenhoven)

Naaldwijk 2 speelde op sportpark De Strijphorst tegen sv Honselersdijk 3. Het haalde een punt bij de oranjehemden terwijl het er eigenlijk drie hadden moeten zijn, 1 – 1.

Naaldwijk 3 moest naar De Lier om tegen Lyra te spelen. De tegenstander trachtte nog Naaldwijk uit haar voorbereiding te halen door aan te geven dat de wedstrijd een half uur zou beginnen. Naaldwijk bleek hier niet van slag te zijn en wist na een goede wedstrijd ook haar tweede wedstrijd te winnen. De gastheren werden met 2 – 1 verslagen.

Naaldwijk 4, dé trots van onze regio! Mocht aantreden op t biljartlaken bij sc Monster. Wederom was het puzzelen voor de Aanvoerder Van Duffelen. Hij had vele afmeldingen. Uiteraard met gegronde redenen; vakantie, vloeren kiezen, oppassen op eigen kinders, op de bank bijslapen en uiteraard een lekker bakkie bij de Appie! Gelukkig kon Befje nog beroep doen op de sponsor, deze stelde onder andere zichzelf de betere A. Robben, de muur Michiel en de broer van Laura Dekker  beschikbaar! Waarvoor grote dank aan LV-Bouw! De wedstrijd zelf was een lust voor t oog, niet alleen omdat Tinas in de basis stond. Maar er werd ook daadwerkelijk gevoetbald! Alles klopte, van een trotse leider tot aan kratjes in de kleedkamer! Heb alweer zin volgende week! O ja, sc Monster 7 werd met 0- 4 verslagen.

Naaldwijk 5 ontving het elfde studententeam van Ariston ’80. Naaldwijk was beter dan de gasten en het won dan ook met 3 – 1.

Naaldwijk Vr. 1 speelde thuis tegen Cion Vr. 1 en na het knappe gelijke spel van vorige week werd er nu ruim gewonnen. De Vlaardingse vrouwen werden met 4 – 0 nederlaag huiswaarts gestuurd.