ADNU

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Drama voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 staat voor maar moet 9 minuten spelen na het staken van de wedstrijd vanwege een zware blessure van Frank Schipper, Naaldwijk 2 toont veerkracht onder aanvoering van een jongeling, Naaldwijk 3 haalt een punt binnen, Naaldwijk 4 wint weer, Naaldwijk 5 speelt een leuk duel en de Vrouwen 1 van Naaldwijk haalt een punt op in Delft.

(Foto's by Denice Kuijvenhoven)

De kop geeft het al aan dat het voor Naaldwijk een zwarte dag was zaterdag 7 oktober. In de 81ste minuut werd de wedstrijd gestaakt. De reden was dat Frank Schipper zwaar geblesseerd op het veld lag na een harde charge van achteren waarvoor zijn tegenstander alleen de gele kaart kreeg (!). De verzorgers van Naaldwijk en GDA (waarvoor dank) boden eerste hulp in afwachting van de ambulance. Na een behandeling op het veld werd Frank afgevoerd naar het ziekenhuis. De foto’s in het ziekenhuis wezen uit dat hij zijn kuitbeen en enkel heeft gebroken en dat zijn enkelbanden zijn ingescheurd. Wij wensen Frank heel veel succes met zijn herstel de komende periode en hopen dat uw Naaldwijkers Frank hierbij zult ondersteunen.

Tot het moment van de overtreding verliep de wedstrijd goed voor Naaldwijk. De witkielen hadden de overhand en waren gevaarlijk. Zo werd een vermeend buitenspel doelpunt in de 17e minuut afgekeurd en werd lat geraakt door een kopbal van Laurens Bouritius. Het andere gevaar van Naaldwijk de afstandsschoten waren niet scherp genoeg waardoor het 0 – 0 bleef.  Door het drukken van Naaldwijk leunde GDA, dat een nieuw team moest formeren na het vertrek van trainer en een diverse spelers, achterover. Hierdoor konden de gasten counteren maar witkiel Jeffrey Wubben stond op zijn plaats en wist met knap keeperswerk zijn doel schoon te houden. De rust werd gehaald door GDA met een  0 – 0 stand. De tweede helft liet een zelfde beeld zien. Vlak voor het aanbreken van het laatste kwartier was het toch Naaldwijk dat loon naar werken kreeg en 1 – 0  wist te maken via Rashidi Gilkes. Michiel van den Berg had de aanval opgezet en Gilkes kreeg de bal van de zijkant toegespeeld van één van de buitenspelers. Gilkes omspeelde met zijn wel bekende rust aan de bal de doelman van GDA en scoorde. GDA moest hierna iets doen en dat probeerde het ook maar vond tot twee keer toe Jeffrey Wubben op zijn weg. Naaldwijk wist de controle weer te krijgen en de 2 – 0  leek in de lucht te hangen totdat het noodlot toe sloeg voor Naaldwijk. Na een geode verdedigende actie van de witkielen waarbij Frank Schipper op het middenveld werd aangespeeld en snoeihard met gestrekte benen van achteren werd neergehaald.

Naaldwijk 2 ontving HVC’10 3 en dat leek wederom geen succes te worden, vorig seizoen werd er ook verloren van deze ploeg. Ook nu leek het die kant op te gaan toen de Naaldwijkers tegen een 0 – 2 achterstand aan keken. Hierna kantelde de wedstrijd en kwam Naaldwijk op stoom. Vooral de jonge aanvaller van Naaldwijk Danny Niël was op dreef want bracht Naaldwijk terug in de wedstrijd, 1 – 2, zorgde voor de gelijkmaker , 2 – 2 en was de grote man van de Naaldwijk want hij maakte ook de 3 – 2. Dit was een hele lekkere overwinning voor Naaldwijk.

Naaldwijk 3 speelde de wedstrijd van het jaar voor Naaldwijkers want zij ontvingen Westlandia 6. Het werd een spannende wedstrijd waarbij de ploegen aan elkaar gewaagd waren. Dit bleek ook uit de uitslag want na 90 stond er 2 – 2 op het scorebord.

Naaldwijk 4 deed het weer in zijn derde wedstrijd. Het bezoekende FC ’s-Gravenzande werd met een 2 – 1 nederlaag huiswaarts gestuurd door de mannen van het vierde.

Naaldwijk 5 speelde op het nieuwe complex van Neptunes-Schiebroek tegen het zevende van de gastheren. Het werd een wedstrijd om van te smullen met 9 doelpunten. Het publiek werd dus goed vermaakt en zeer het Naaldwijkse publiek kon juichen. Naaldwijk 5 won namelijk 5 – 4.

Naaldwijk Vr. 1 is na twee wedstrijden nog ongelsagen, 1 gelijk en 1 gewonnen, en daardoor de reis naar Delft met vertrouwen aangegaan. Op het TU-complex was Ariston ’80 Vr. 3 de tegenstander. Naaldwijk beet goed van zich af en dat resulteerde in wederom punten, al was het er maar één deze keer vanwege de 1 – 1 eindstand.