ADNU

Indoor pretpark

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk met beide benen op de grond

Naaldwijk 1 krijgt de deksel op zijn neus in Monster, Naaldwijk 2 blijft ongeslagen, Naaldwijk 3 weet weer te winnen, Naaldwijk 4 speelt slecht maat wint wel, Naaldwijk 5 verliest nipt en de Vrouwen van Naaldwijk spelen wederom knap gelijk.

Na twee winst partijen en één wedstrijd waarbij Naaldwijk na 85 minuten met 1 – 0  voor staat en welke nog uitgespeeld dient te worden (ivm met enkel- en kuitbeenbreuk Frank Schipper) ging Naaldwijk als virtueel koploper naar Monster om daar sc Monster 1 te bestrijden. Eind vorig seizoen was Naaldwijk de ploeg die de Monstenaren liet degraderen en Monster ging daar volle bak ten strijde tegen Naaldwijk. Het was duidelijk dat de technische staf van Monster Naaldwijk had geanalyseerd en zo werd Michiel van den Berg betreden door Mike Peereboom en pakte de Jean Paul Saeijs professioneel Rashidi Gilkes aan (elleboog in het gezicht iets wat scheidsrechter Gieles wel zag maar een overtreding van Gilkes, shirt vasthouden tegenstander, bestrafte beaamde hij na de wedstrijd). Toch was het Naaldwijk dat voor gevaar kon zorgen via Rasdihi Gilkes. De behendige spits van Naaldwijk was zijn directe tegenstander te slim af en haalde verwoestend uit. De hand van doelman van Monster Willem-Jan Broch toucheerde de bal nog waardoor deze tergend langzaam naar het doellijn stuiterde en net voor de doellijn tegen de paal aan kwam en het doel voorbij ging. De instormende Jordy van Calsteren probeerde het nog maar de bal was te lastig om in het doel schieten.

Naaldwijk ging in deze fase beter spelen en het leek Monster naar achteren te duwen na de beginfase. Verrassend was het dan ook dat Monster op 1 – 0 kwam. Sebastiaan van den Berg was mee op gekomen maar de Naaldwijksers verloren en de bal en de daardoor de Naaldwijkse rechterkant open en counterde Monster naar de 1 – 0. Niet veel later liet de Naaldwijkse verdediging zich foppen op de achterlijn en kon de Monsterse aanvaller vrij de 2 – 0  binnen schieten. De spelers stonden na de rust koud op het veld of Naaldwijk kreeg een strafschop voor vermeend hands. Sebastiaan van den Berg faalde wederom niet vanaf elfmeter en noteerde de 2 – 1. Naaldwijk voelde zich hier gesterkt en kreeg via de ingevallen Jordy Noordam de kans op 2 – 2 maar hij kwam een teenlengte tekort.

Ook de andere Jordy van Naaldwijk, Van Calsteren, kreeg de kans op de 2 – 2 maar hij zag zijn schot gekeerd door de Monsterse doelman. Naaldwijk zette aan daardoor kwam er achterin ruimte voor het op de counter spelende Monster en dat resulteerde in de 3 – 1. Ondanks de tegenslag probeerde Naaldwijk het nog wel en was het wederom Jordy Noordam die de kans kreeg maar ook nu geen doelpunt zag komen voor Naaldwijk. Het werd voor Naaldwijk alleen nog maar erger toen de 4 – 1 viel. Hierna nam Monster gas terug en liet het Naaldwijk het spel maken zonder dat de witkielen echt gevaarlijk werden. Het ruime verlies zet Naaldwijk weer naar terug op de grond en kan van hieruit weer gaan bouwen aan een nieuwe reeks overwinningen.

Naaldwijk 2 reisde af onder aanvoering van interim coach Michael Koers, Jan van der Sar genoot van een vakantie, om Kethel Spaland 3 te bestrijden. Het ging Naaldwijk goed af in deze uitwedstrijd . Aan het einde van de wedstrijd waren de Naaldwijkers nog ongeslagen want het werd de derde overwinning in deze competitie. Ditmaal werd er met 3 – 1 gewonnen en neem daarbij het gelijke spel tegen Honselersdijk staan de witkielen ongeslagen bovenaan de ranglijst.

Naaldwijk 3 mocht naar Wateringen afreizen om Velo 4 te bestrijden. De wedstrijden tussen Naaldwijk en Velo zijn de afgelopen seizoenen altijd spannend met veel doelpunten. Zo ook nu waren er veel doelpunten te aanschouwen, 8 stuks. Het was Naaldwijk dat de punten mee naar huis door met 3 – 5 te winnen zo ongeslagen te blijven in deze klasse.

Naaldwijk 4 moest met dit zonnige weer aantreden op het kunstgras van MVV’27 te Maasland. Onze tweede keeper MooiSander stond op het doel omdat Henk burgerverplichtingen had met zijn schoonfamilie. Kaas en Rinus wilde ook liever burgeren dan voetballen. Kortom we moesten een aantal jongens optrommelen; Roeland die normaal gesproken niet komt omdat die een kater heeft, Opa die een keer weg mocht van z'n vriendin. En de man van glas, die dacht doe is gek en ga kijken of ik die voetbalschoenen nog ergens kan vinden. Met dit veredeld elftal werd het een wedstrijd om snel te vergeten. Het hoogtepunt van de wedstrijd was dat Tief een keer de middenlijn over ging en met een prachtig pasje buitenkant rechts Roeland bediende die met zijn chocoladebeen het net vond. Na dit hoogtepunt behield Naluk de 0 en zo geschiedde dat Naluk de drie punten meenam naar Naaldwijk.

Naaldwijk 5 ontving MVV’27 9 en het werd bijna gelijk opgaande strijd waarbij Naaldwijk nipt het onderspit moest delven. De gasten gingen er met 0 – 1 overwinning vandoor.

Naaldwijk Vr. 1 kreeg Maense Vr. 2 op bezoek. Het werd een spannend treffen tussen beide ploegen. De Naaldwijkse vrouwen gaven goed tegenstand en daar door werd het 1 – 1 na 90 minuten leuk voetballen.