ADNU

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk maakt geen fout in 8 minuten

Naaldwijk 1 krijgt geen tegentreffer in de resterende 8 minuten en wint van GDA en wordt zo koploper, Naaldwijk 2 verliest niet alleen van zichzelf ook het verliest ook de koppositie, Naaldwijk 3 speelt gelijk maar de concurrentie laat het ook liggen, Naaldwijk 4 krijgt een domper te verwerken, zelfs met 10 man is Naaldwijk 5 niet te kloppen en het wint en de Vrouwen van Naaldwijk spelen weer een goede partij en halen nu wel de welverdiende punten.

(foto's by Denice Kuijvenhoven)

Een vreemde dag voor het eerste van vv Naaldwijk want er moest 8 minuten gespeeld worden tegen GDA. Dit omdat deze wedstrijd eerder was gestaakt wegens een enkel- en kuitbeenbreuk van Frank Schipper.

De vraag is dan ook hoe ga je zo’n wedstrijd in. Beide teams deden geheel verschillend. Naaldwijk trainde vooraf een uur terwijl GDA het rustig aan deed en pas laat het veld op kwam en zonder echte warming-up aan de 8 minuten begon. Wat kan er gebeuren in die 8 minuten? Niet veel zou je denken maar toch was het even billen knijpen voor de witkielen toen een aanvaller van GDA  het op zijn heupen kreeg. Zijn schot ging rakelings naast zodat er geen gelijkmaker volgde. Naaldwijk zelf dring niet echt aan en stelde de zege veilig. Door de treffer van Rashidi Gilkes in het eerste gedeelte won Naaldwijk met 1 – 0 en is het nu koploper in de 3e klasse B. Volgende week wacht Lyra in De Lier op Naaldwijk en gaan beide ploegen uitmaken wie er periodekampioen wordt.

Naaldwijk 2 verliest niet alleen de wedstrijd maar ook de koppositie en is zo de grip kwijt op een eventuele periodetitel. Op het eigen veld was naast FC ’s-Gravenzande 5 ook de scheidsrechter een opponent in deze wedstrijd. Van die laatste is dat niet te verwachten maar helaas zijn er van die dagen dat het geval is. Helaas konden de witkielen hier niet goed mee omgaan en liet de gasten ontsnappen en werden witkielen de wedstrijd uit gecounterd. Na de 1 – 4 nederlaag staat Naaldwijk nu op derde plaats.

Naaldwijk 3 ontving MSV ’71 3 en de witkielen beleefde een mindere dag. Naaldwijk had het moeilijk en men was blij dat er een puntje werd overgehouden aan dit treffen na een 1 – 1 eindstand. Gelukkig voor Naaldwijk lieten de directe concurrenten ook punten liggen zodat de schade niet al te groot was.

Naaldwijk 4 kreeg de mannen uit de Lier op bezoek. Het was een echte derby, veel strijd en veel verkeerde keuzes. Ook wel hots-knots-begonia-voetbal genoemd. De eindstand 3-1 in het voordeel van De Lier.

Naaldwijk 5 ging juist op bezoek in De Lier en speelde tegen Lyra 9. Hier liep het beter voor de witkielen. Naaldwijk won van  laagvlieger Lyra, ondanks dat het een tijdje met 10 man moest spelen, met 1 – 2.

Naaldwijk Vrouwen 1 liet de laatste weken al tegen goede tegenstanders zien dat zij de vorm te pakken maar helaas bracht dat ze nog geen punten. De lijn van het geen punten pakken is afgelopen zaterdag doorbroken in de uitwedstrijd van HVC’10 VR 1. Naaldwijk speelde goed en wist hoger staande HVC’10 vast te zetten. Het was wachten op doelpunten voor Naaldwijk en die kwamen. Naaldwijk won met 2 – 0.