Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk loopt periodetitel mis in de slotminuten

Naaldwijk 1 had de periodetitel voor het grijpen maar het wordt in de slotminuten verrast, Naaldwijk 2 krijgt een late tegenvaller te verwerken, Naaldwijk 3 consolideert de voorsprong in de ranglijst na de tweede topper van de competitie, Naaldwijk 4 heeft een off day maar beleeft wel veel plezier, de tegenstander van Naaldwijk 5 laat het op het laatste moment afweten en de Vrouwen winnen op sterke wijze voor de tweede keer op rij. 

(foto's Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar)

 

De laatste wedstrijd van de periode en dan spelen om de titel dat maak een wedstrijd al spannend. Daar komt dan nog bij dat de nummer 2 in de ranglijst Lyra de gastheer is voor de wedstrijd. Kort voor de wedstrijd werd trainer Chris Treling nog geconfronteerd met een afzegging, Aike van den Bos moest wegens prive aangelegenheden verstek laten gaan. Hierdoor kreeg Danny Niël een plek in de basis elf maar die hield wel een aantal positiewisselingen in de opstelling. De aanvang was even na half drie en Lyra begon direct volle bak; het probeerde Naaldwijk te overrompelen. De witkielen bleven rustig en neutraliseerde de aanvallen nog voor de zestien van Naaldwijk. Nadat de gastheren waren uitgeraasd controleerde Naaldwijk de wedstrijd en zocht het voorzichtig de aanval. Het was Michiel van den Berg die als de eerste doelman Ritchie de Vreeden van Lyra het lastig maakte middel een afstandsschot maar niet scoorde. Vervolgens was het Jordy van Calsteren die voor Naaldwijk voor gevaar zorgde. Bij het eerste gevaar had de aanvaller van Naaldwijk eigenlijk door kunnen lopen terwijl de koos om vanaf de punt zestien te schieten waardoor de inzet een makkelijke prooi werd voor de doelman. Het tweede gevaar van Van Calsteren kwam na een lage voorzet bij de eerste paal waarbij hij nog wel de bal wel raakte maar net niet goed genoeg om de doelman verschalken. Tussendoor leek Danny Niël gevaarlijk te worden in de zestien nadat hij zich tussen de verdedigers van Lyra heen worstelde. Vlak voordat hij dacht uit te halen werd de bal weggetikt.

Lyra deed in die fase wel wat terug maar voor Naaldwijk was dat niet verontrustend. Aan het einde van de eerste van de eerste volgde de volgende aderlating voor Naaldwijk. De tot dat goed spelende Joey Kouwenhoven moest met een hernieuwde hamstringblessure het veld verlaten. In de tweede helft nam Steven Blankman zijn plaats in. Door de inbreng van Blankman was Treling wederom genoodzaakt zijn team wijzigen op een aantal posities. Dit leek Naaldwijk goed af te gaan maar gedurende tweede helft werd het wel duidelijk dat Lyra de betere ploeg werd. Pas in het laatste kwartier werden de gastheren echt gevaarlijk al had Jeffrey Wubben van Naaldwijk halverwege de tweede helft een knappe redding paraat.

Ook in die slotfase stond Wubben op zijn plaats en wist hij de schoten en rebounds van Lyra onschadelijk te maken. Op het moment dat iedereen met een wit zwart hart dacht het kan gaan lukken die periodetitel was het Lyra dat via een verdwaalt hoog schot doelman Wubben van Naaldwijk totaal wist te verrassen, 1 -0 in de 89ste minuut. Naaldwijk zette in de blessuretijd nog even aan maar helaas ging de bal bij de scrimmage voor Lierse doel niet in het net. De uitermate goede fluitende scheidsrechter Kommer blies af en Naaldwijk moest zijn meerdere erkennen in Lyra maar deed wel met enigszins met opgeheven hoofd. Het trouwe en de grote schare supporters werden door de selectie van Naaldwijk bedankt. Beduusd door de nederlaag werd het applaus van de supporters in ontvangst genomen.

 

Naaldwijk 2 kreeg vorige week een zeperd te verwerken en dat lijkt MVV’27 3 een uitstekende tegenstander om de nederlaag te kunnen verwerken. Helaas lukte dat niet geheel want ondanks dat Naaldwijk de leiding had genomen kon het de score niet verder uitbouwen. Als dat dan niet lukt dan treed er een al oude voetbalwet op “aanvallen en niet scoren dan scoort de tegenstander”. Zo ook nu want in blessuretijd kwamen de gastheren op gelijke hoogte.

 

Naaldwijk 3 speelde een heuse topper in tegen Honselersdijk. Het vierde van de gastheren staan namelijk vier punten achter de witkielen. Het werd een wedstrijd met veel spanning en toch een viertal doelpunten. Pech voor Naaldwijk was dat ieder team er twee wist te maken. De afstand tot Honselersdijk 4 blijft dan 4 punten terwijl een andere concurrent, Hercules, verloor bij de hekkensluiter. Het gat is nu vier punten tot de nummer 2 maar MVV’27 4 heeft nog een wedstrijd tegoed en kan op 3 punten komen.

 

Het vierde elftal van Naaldwijk moest afreizen naar Maassluis. Voor een wedstrijd tegen MSV’71. Het was voor de aanvoerder weer een dagtaak om spelers bij elkaar te zoeken. Maar gelukkig was de Tovenaar vd Poelkade bereid om mee te doen, waarvoor grote dank! Dat bepaalde spelers zich niet op z’n gemak voelde in Maassluis, kwam in het eerste half uur wel erg duidelijk naar voren. MSV’71 maakte er dankbaar gebruik van waardoor het al snel 3 - 0 stond. Gelukkig kon Tasty de eer  nog redden. De eindstand werd 4 - 1. Maar ja, het draait tenslotte om plezier!  Volgende week weer een nieuwe kans.

 

Naaldwijk 5 stond klaar op het veld maar helaas liet Deltasport 5 om 14.20 uur weten niet komen omdat zij maar 7 man hadden. Kijkend naar de stand waarin de eigenlijke gasten 6 wedstrijden hebben gespeeld en 0 punten hebben en ook al 40 doelpunten om de oren hebben gehad zou dit weleens het einde kunnen betekenen voor Deltasport 5. Het is aan de bond zich hierover uit te spreken.

 

Nadat Naaldwijk Vrouwen 1 vorige week al overtuigend 3 punten mee terug nam uit Hoek van Holland, trad dit weekend Verburch VR1 aan. Al gauw was duidelijk dat onze dames de bovenliggende partij waren, al duurde het even tot dit zich uitdrukte in de score. Uiteindelijk stond de verlossende 1-0 op het bord en kregen we veel goede kansen op de 2-0. Echter, het was Verburch die de 1-1 scoorde. Dit was tevens de ruststand. De 2e helft ging wervelend van start want uit de aftrap volgde gelijk de 2-1 voorsprong. Lang konden we hier niet van genieten, Verburch sloeg vrijwel direct toe met de gelijkmaker: 2-2. Naaldwijk was niet van plan de wedstrijd weg te geven en zette nog een tandje bij. Na goed combineren volgde de 3-2 en de 4-2, maar Verburch kwam weer even terug met 4-3. Ook deze poging van Verburch om terug te komen in de wedstrijd werd de kop ingedrukt, want o.a. door een goede “sister act” van de gezusters Persoon en de gezusters Van Kester stond er uiteindelijk een overtuigende 6-3 op het wedstrijdformulier. De punten bleven veilig op Naaldwijk en daarmee zijn de dames ook de top 5 binnengedrongen.