Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk overklast Ariston ‘80

Naaldwijk 1 doet het verlies van de eerste periode vergeten in een geweldige wedstrijd tegen Ariston '80, Naaldwijk 2 is het even kwijt, Naaldwijk 3 heeft te last van blessures verliest maar ziet haar positie niet in het nauw komen, Naaldwijk 4 viert feest maar verliest wel, bij Naaldwijk 5 is het spannend maar helaas geen punten en de Vrouwen moesten als vroeg veld in maar wonnen wel.

Na het jammerlijke verlies van de eerste periode van vorige week was de eerste wedstrijd van de tweede periode er één tegen laagvlieger Ariston ’80 1. Toch kent Naaldwijk geen goede herinneringen aan deze tegenstander want vorige seizoen gingen beide ontmoetingen verloren tegen deze studentenvereniging. Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Kleinkramer was het duidelijk dat Naaldwijk de sterkere van de twee was. De Delftse ploeg wist zich geen raad in verdedigend opzicht. Naaldwijk was al direct gevaarlijk maar het was Jordy van Calsteren die in de vijfde minuut Naaldwijk op 1 – 0 wist te zetten. Van Calsteren ontsnapte aan de buitenspelval en ging alleen op de doelman van Ariston ’80 af die snel uit zijn doel kwam maar geen kans had om de inzet van Van Calsteren. Het was de eerste van de wedstrijd maar ook de eerste van deze competitie van Jordy van Calsteren. Voor Naaldwijk leek de ban dus al vroeg gebroken al moest met tijd en wijlen ook ondervinden dat de gasten voorin wel de capaciteit hebben mee te draaien in deze competitie. Verdedigend was Naaldwijk echter ook hier de betere dus kwamen de gasten niet te scoren. Naaldwijk deed dit juist wel. De mee opgekomen Sebastiaan van den Berg nam in de zestien een hoge bal aan draaide en werkte de wedstrijdbal met de punt van zijn voet het doel van Ariston ’80 in, 2 – 0, even na het eerste kwartier.

Zo’n 10 klokrondjes later was het zijn broer Michiel van den Berg zijn slalom actie in de punt van de zestien van Ariston ’80 beloond zag worden. Na het passeren van een aantal opponenten vertrok de bal van zijn voet en passeerde het de vingertoppen van de doelman van Arsiton ’80 en  verdween deze via de binnenkant van de paal nipt onder de lat in het doel, 3 – 0. Het leek niet op te kunnen voor Naaldwijk want na een werkelijk schitterende combinatie waarbij Jordy Noordam de bal mooi teruglegde op de ingelopen Brian van Geest de benjamin van de dag dit met een treffer, 4 -0. Na de rust was het wederom Naaldwijk dat Ariston ’80 inbedwang al moet gezegd worden dat de gasten eerder wilde voorkomen een grotere nederlaag te voorkomen want de duels werden feller maar wel fair. Zo’n duel resulteerde in een vrije trap voor Naaldwijk op circa 20 meter van het doel van Ariston ’80. Michiel van den Berg ging achter de bal staan en schot snoeihard de bal binnen al werd deze onderweg wel getoucheerd door de verdediging, 5 – 0.

Naaldwijk nam gas terug en Ariston ’80 kreeg meer ruimte om zijn voorwaartsen te vinden. De aanvallers van de gasten hoopten op dat doelman Jeffrey Wubben stijf van de kou was geworden waardoor er een ere treffer zou kunnen volgen. Niets was echter minder waar want daar waar een Ariston’80 aanvaller al door de verdediging brak was het Wubben die zijn doel schoon hield met enkele knappe reddingen. Naaldwijk deed tussen door nog één keer van zich spreken. Op aangeven vaan Brian van Geest vanaf links werd de bal door Jordy van Calsteren met zijn achterhoofd in het doel van Ariston ’80 gekopt, 6 – 0. Na precies 90 minuten blies Kleinkramer af en kon Naaldwijk de overwinning vieren.

 

Naaldwijk 2 zit even met zichzelf in de knoei want ook nu werd er verloren nadat het al een verliespartij en gelijkspel achter de rug had de afgelopen wedstrijden. Het bezoekende Westlandia was Naaldwijk te slim af met 3 – 0 terwijl Naaldwijk zelf kansen op de score te openen of om terug te komen in de wedstrijd.

 

Naaldwijk 3 had een lijst van afzeggingen en daardoor moest de technische staf van het Derde aan de puzzel. De puzzel slaagde niet want de gasten van sc Monster was te sterk voor Naaldwijk want er werd met 2 – 0 verloren van de Monstenaren. Geluk bij een ongeluk was voor de Naaldwijk dat ook de concurrenten verloren en dat alleen buurman Westlandia 6 het gat wist te verkleinen. Naaldwijk heeft nu nog een voorsprong van 3 punten.

 

Naaldwijk 4 was net bijgekomen van de babyboom van deze week en mocht weer de wei in. Het veld was lekker drassig, ideaal  voor de buffels in onze verdediging. De tegenstander, Ketel Spaland is een sterk team, maar de jongens van de kersverse Opa's Wim en Harry waren niet onder de indruk. Naaldwijk speelde een sterke pot met veel inzet en strijd! Helaas had witvoetje een slippertje, wat voor een mooie assist op de 0-3 zorgde. Waarschijnlijk heeft dit met "liefde maak blind" te maken. De 2de helft liet de trotse vader en aanvoerder nog even zijn gezicht zien, waardoor er direct beter gevoetbald werd. De uitslag 2-4 voor Ketel Spaland was helaas onvermijdelijk. Maar de stijgende lijn is ingezet en volgende week gaan we weer wat puntjes sprokkelen.

 

Naaldwijk 5 mocht deze week wel spelen en wel in Wateringen bij KMD. Het werd een spannende partij die Naaldwijk helaas nipt verloor met 4 – 3 waardoor de gastheren over Naaldwijk heen gaan in de ranglijst.

 

Naaldwijk Vrouwen 1 zit in een goede flow. Na 2 gewonnen wedstrijden achter elkaar stond deze week een late uitwedstrijd in Loosduinen op het programma. Met een enigszins gehavend team traden we aan, maar na het fluitsignaal was direct duidelijk dat Loosduinen voetballend niet veel in te brengen had. Na een aantal goed kansen vloog de eerste bal er via Rianne mooi in. Daarna volgde doelpunten van Kim, Cindy en Carly was de ruststand een comfortabele 0 - 4 voorsprong. De 2e helft had Loosduinen wat goede wissels toegepast en besloten wij ons wat te sparen door het ballenfeest van die avond. Dat zorgde voor een minder spetterende 2e helft, maar wel een 1 - 4 overwinning aan het einde! De 3 punten gingen mee met Naaldwijk en daarmee hebben we 3 hele goede wedstrijden op een rij gespeeld. Op naar Den Hoorn volgende week!