Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk laat zich weer verrassen in de slotfase

Naaldwijk 1 laat Verburch 1 terugkomen na een 0 - 2 voorsprong, Naaldwijk 2 weet weer wat winnen is en Naaldwijk 3 moet pas na een strafschoppenreeks zijn meerdere erkennen in Velo 3.

Foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar

Trainer Chris Treling moest voor de wedstrijd uit bij Verburch noodgedwongen teruggrijpen op oudgediende. Zo was er een basisplaats voor Tim Kardol en zat Wouter van Dalen op de bank. Dit was ingegeven omdat bij Naaldwijk door blessures geen beroep kan op Frank Schipper, Joey Kouwenhoven en Aike van den Bos en was plek voor Rashidi Gilkes wel plek op bank maar hij is nog fit. Laurens Bouritius sloot pas later aan vanwege een examen en zat daarom op de bank. Toch was de begin voor Naaldwijk en waren achtereenvolgens Tim Kardol en Jory Noordam gevaarlijk met schoten voor de witkielen. Loop acties van Thomas Karsten en Jordy Noordam waren goed maar in de beide gevallen was de eindpass net niet goed genoeg. De grootste kans was er voor de aanvoerder van Naaldwijk Sebastiaan van den Berg. De mee opgekomen verdediger was ontsnapt aan de aandacht van Verburch en Van den Berg had vrije weg naar het doel van Verburch. Helaas was de aanname niet optimaal en moest de aanvoerder noodgedwongen snel schieten. Hierdoor raakte hij de bal niet goed en liet hij de kans om Naaldwijk op een 1 – 0 voorsprong te zetten bij Verburch liggen.

Na de achterbal die volgde kreeg Naaldwijk een volgende domper te verwerken. Roy Middelburg kwam verkeerd terecht en bleef vaststaan op het kunstgras. De klap die de rechterknie moest verwerken was dusdanig dat hij afgevoerd moest worden naar de kleedkamer met een naar het zich liet aanzien een zware knieblessure. Roy Middelburg kon zo’n half later wel weer lopen maar de komende week bekeken wat de schade precies is. De gestopte Wouter van Dalen nam de plek in van Middelburg en kon de prima fluitende Van Gurp na 10 minuten aanvangen met de resterende 30 minuten van de eerste helft. Ook in het tweede gedeelte van de eerste helft was het Naaldwijk wat meer balbezit had en gokte Verburch op de counter. Voor Naaldwijk was het prettig dat het vizier van de aanvallers niet op scherp staat. Verschillende schoten gingen ver naast of hoog over. Naaldwijk kreeg ook mogelijkheden maar in de buurt van de zestien de aanvallen van de witkielen stuk. Wanneer de Verburch wel gevaarlijk was het Jeffrey Wubben die op zijn post stond onder lat van het doel van Naaldwijk. Die lat bracht overigens ook redding voor Naaldwijk vlak voor rust. De tweede helft was een vijftal minuten onderweg toen een hoge bal door verdedigers tezamen met een weifelende keeper van Verburch niet goed werd verwerkt. Hierdoor zag Thomas Karsten zijn kans schoon om de bal vanaf de vijfmeter lijn snoeihard bij de eerste paal in het dak van het doel te schieten, 0 – 1. Enkele klokrondjes later was het Sebastiaan van den Berg die zichzelf een tweede kans bood op een treffer. Een hoge bal kopte hij bij de tweede paal richting de doellijn van Verburch en net voordat de bal over de lijn dreigde te gaan werd hij nog weggewerkt.

De tweede treffer viel er wel nadat Michiel van den Berg de bal vanaf links het strafschopgebied inbracht. De bal had het midden van een schot en voorzet en werd bij de tweede paal binnengegleden door Jordy van Calsteren, 0 – 2. Naaldwijk leek op rozen te zitten want Verburch kon geen vuist maken op dat moment en het kon eerder 0 – 3 worden dan 1 – 2. Een wissel bij Naaldwijk zorgde voor een kanteling van de wedstrijd omdat de witkielen de grip op het middenveld verloren. Verburch kreeg de kans om Naaldwijk druk te zetten en kregen de gastheren mogelijkheden om de aansluitingstreffer te maken. Die kwam er dan ook want vanuit een hoekschop kon een Verburch speler vrij de 1 – 2 binnenkoppen. Naaldwijk trachtte zich nog te herpakken maar een goede loopactie samen met knullig verdedigen zorgde dat Jeffrey Wubben kansloos was bij een schot op doel, 2 – 2. In de resterende 5 minuten die Naaldwijk nog had om toch de driepunten binnen te halen lukte het bijna. Michiel van de Berg reageerde goed op de uittrap van zijn doelman en stond ineens oog in oog met de doelman van Verburch. Helaas was zijn inzet een prooi voor de doelman van Verburch waardoor het bij 2 – 2 bleef in deze wedstrijd.

 

 

Naaldwijk 2 speelde ook bij Verburch en wel tegen het derde van de gastheren. Na weken van slechte resultaten kon Naaldwijk 2 eindelijk weer juichen want de gastheren werden met 2 – 1 verslagen.

 

Naaldwijk 3 ontving Velo 3 voor de beker. Het werd een spannende wedstrijd die beslist moest worden door strafschoppen omdat er na 90 minuten spelen 1 – 1 stond op het scorebord. Ook reguliere strafschoppenreeks eindigde gelijk waardoor de knock-out reeks de beslissing moest brengen. Helaas voor Naaldwijk was het Tim van Waveren die zichzelf en zijn teamgenoten geen plezierige Kerst bezorgde door zijn elfmetertrap te missen terwijl Velo wel raak schoot. Wij zijn benieuwd wel Kerstactie Van Waveren op touw gaat zetten om het goed te maken bij zijn teamgenoten en de begeleiding.