Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk verliest van de koploper

Naaldwijk 1 start voortvarend tegen koploper Velo 1 maar staat aan het einde van de wedstrijd met lege handen en Naaldwijk 2 verliest een speler voor langere tijd in een vriendschappelijke wedstrijd

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven)

 

Naaldwijk ontving koploper Velo en het begon de wedstrijd sterk. De gasten werden direct vastgezet en opgejaagd. De verdediging van Velo bleek hierdoor onrustig te worden en het bood Thomas Karsten op aangeven van Rashidi Gilkes de kans op 1 – 0. Jammer genoeg voor Naaldwijk werd de inzet tot hoekschop verwerkt. Niet veel later profiteerde aanvaller Karsten wel van een misverstand in de verdediging van Velo door het jagen. Karsten wist via een lob de doelman van Velo te verschalken, 1 – 0. Velo wist het even niet meer en Naaldwijk kon helaas niet door drukken in deze fase. Velo wist af en toe zijn klasse te laten zien en het was invaller doelman Tom Verbakel, Verbakel vervangt de geblesseerde Jeffrey Wubben die met gebroken pols en een daarop volgende operatie enkele maanden is uitgeschakeld, te danken dat de witkielen de leiding behielden. Na éé n van die aanvallen was het Jordy Noordam die ontsnapte aan de verdediging van Velo maar vlak zestien van Velo werd neergelegd van achteren door de nummer van 4 van Velo Mart Dubbeld, geel.

De vrije trap werd uiterst simpel door Sebastiaan van den Berg langs de muur in de hoek van de keeper in het doel van Velo geschoten, 2 – 0. Op dat moment een terechte weergave van het spel op het veld. Velo wist zich echter te herpakken en liet zien dat zij de koploper waren. Toch was het Thomas Karsten die een bevrijdende derde treffer had kunnen maken maar de doelman van Velo wist met de vingertoppen een halt toe te roepen van de opmars van Karsten. Naaldwijk werd in de slotfase naar achteren gedrukt en het was aan Jordy Noordam te danken dat het 2 – 0  bleef na 45 minuten. Noordam wist snelle actie de bal vlak voor de lijn weg te werken daar alle andere Naaldwijksers geslagen waren.

De tweede was er één waar Naaldwijk weinig meer te vertellen had. Velo was los en het was dan ook wachten op de aansluitingstreffer dit terwijl Tom Verbakel al veel te verduren had gehad. Na een klein kwartier viel die dan ook na een snelle combinatie, 2 – 1. Ook de gelijkmaker viel door eigen toedoen van Naaldwijk want door een onnodige overtreding in de zestien kreeg Velo een terechte strafschop, 2 – 2. Zo’n vijf klokrondjes later was de gifbeker voor Naaldwijk nog niet leeg want daar de Naaldwijkse verdediging de bal dacht weg te werken uit de zestien van de witkielen kwam deze bij toeval tegen de rug van een speler van Velo. De bal was zo hard dat hij via de rug over Verbakel heen in het Naaldwijkse doel verdween, 2 – 3. Naaldwijk liet de tweede helft weinig of niets zien waardoor deze wedstrijd jammerlijk verloren werd na een goed begin. Volgende week in de uitbeurt bij Schipluiden kan Naaldwijk zich herpakken.

Naaldwijk 2 speelde vriendschappelijk tegen DVO’32 2. De wedstrijd werd helaas ontsierd door een zwaar ongeval in het veld waarvoor de ambulance is opgeroepen Op het veld lag Joey Zonneveld met een zware onderbeenbreuk (enkel of dubbel). Hij afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij tegen de avond werd geopereerd. Vanaf deze plaats wensen Joey veel sterkte toe en een spoedig herstel.