Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk toont veerkracht tegen Schipluiden

Naaldwijk 1 komt eerst op een achterstand maar weet dit om te bouwen in een voorsprong en neemt zo de punten mee naar De Hoge Bomen, Naaldwijk 3 moet weer wennen aan het ritme en krijgt klop en ook Naaldwijk 4 weet niet winnen van een sterker team.

 

(foto's by Mark Valstar)

 

Naaldwijk 1 startte in Schipluiden voorzichtig tegen het eerste van het Midden-Delflandse kerndorp. De reden zal geweest dat trainer Treling weer moest puzzelen omdat Lenny Lobert was uitgevallen tijdens de afsluitende training op donderdag. Laurens Bouritius schoof hierdoor een line naar achteren en nam Brian van Geest zijn plaats in op het middenveld. Het eerste gevaar kwam wel van Schipluiden want Sjoerd Boks was een plaag voor de verdediging van Naaldwijk. Naaldwijk bleef overeind en nam het heft over. Onder aanvoering van Thomas Karsten werd het doel gezocht van de gastheren. Zo was zijn voorzet op Brian van Geest net niet goed genoeg om tot een doelpoging te worden omgezet. Even later was het Michiel van den Berg die een zijn schot in het zijnet na verdwijnen. De derde grote mogelijkheid was het voor Jordy Noordam maar daar waar hij zelf het doel had kunnen zoeken besloot hij Thomas Karsten te zoeken maar zat nu net weer een verdediger voor.

Toch was het de thuisploeg die de leiding nam. Werd een eerste lastige inzet nog goed verwerkt door Naaldwijker Tom Verbakel. De tweede inzet, die makkelijker te stoppen leek, even later wist Sjoerd Boks Schipluiden op een voorsprong te zetten, 1 – 0. Naaldwijk bleef rustig en herpakte het spel weer om in het laatste kwartier van de eerste helft toe te slaan. Eerst was het Brian van Geest die mooie schietkans kreeg maar zijn inzet was net te zacht om twijfelde doelman Perry van Oeveren van Schipluiden te kloppen. Dit werd direct gevolgd door Rashidi Gilkes die ondanks dat hij belaagd werd door twee verdedigers van Schipluiden de bal via de bovenkant van de lat achter zag gaan. Ook Thomas Karsten deed van zich spreken maar ook was het het net niet bij zijn schot. De 1 – 1 viel en wel vanaf de strafschopstip. Bij hoge bal in de zestien werd Rashidi Gilkes in de rug gelopen en neergelegd in de zestien terwijl hij de bal aannam. Scheidsrechter Syed kon niets anders doen dan naar de stip te wijzen en geel geven aan Patrick Duijndam. Sebastiaan van den Berg faalde niet vanaf deze 11-meter. Amper bekomen van de gelijkmaker kon Schipluiden weer vissen. Thomas Karsten hield de bal op een schitterende manier binnen  op de achterlijn met zijn snelheid, onder toeziend oog Scheidsrechter Syed. en lepelde bal voor zo op het hoofd van Rashidi Gilkes die heerst de bal binnen werkte, 1 – 2. Schipluiden bestreed het doelpunt even maar de leidsman liet zich niet ompraten. Naaldwijk denderde door en Schipluiden was duidelijk van slag. Zo kreeg de hardwerkende Jordy van Calsteren een kans via een halve omhaal om te scoren, net over, en was Thomas Karsten de verdediging weer te snel af gaf hij Jordy Noordam zijn verdiende doelpunt. Die treffer werd echter afgekeurd omdat de Syed dacht dat de bal achter was daar waar zijn assistent niet vlagde terwijl voor zijn neus was.

 

Na de rust ging Naaldwijk direct verder was het Rashidi Gilkes die koud uit de kleedkamer de bal net goed genoeg kon controleren om zo voor gevaar te zorgen. De grootste mogelijk was er echter voor Laurens Bouritius die van dichtbij een vrije schietkans had maar doelman Van Oeveren op zijn weg vond. Hierna volgde een spel waar Naaldwijk even dacht de voorsprong kwijt te raken toen Marnix Reissenweber de bal vrij kon inschieten in een ogenschijnlijk leeg doel. Heel Schipluiden veerde al op maar zij hielden geen rekening met doelman Tom Verbakel van Naaldwijk die uitgestrekt naar de hoek ging en met zijn vuist de 2 – 2 voorkwam. Ook een halve omhaal niet veel later na een hoekschop van Schipluiden trof geen doel waardoor Naaldwijk overeind bleef. Hierbij werd het ook geholpen door Schipluiden zelf omdat zij zichzelf tot 10 man reduceerde vanwege een tweede gele kaart voor Patrick Duijndam. Naaldwijk controleerde het spel al was het soms wat te gretig. Zo werd via schoten snel het doel gezocht van Schipluiden maar de pegels van Jordy Calsteren, net naast, Michiel van den Berg, lat, en Jordy Noordam, van grote afstand geschoten omdat de doelman uit zijn doel was maar nipt over, verdwenen niet in het doel. Het schot van Thomas Karsten in de slotfase van de wedstrijd gooide de wedstrijd op slot. Beheerst draaide Karsten de bal om doelman Van Oeveren vanaf links om zo de 1 – 3 binnen te schieten.

Naaldwijk 3 moest zijn meerdere erkennen in Velo 4, 3 - 6. Nu weten we dat het begin van altijd stroef is dus is er nog alle kans op dat Naaldwijk het de komende wedstrijden beter gaat doen.

 

Naaldwijk 4 kreeg wat steun van de jeugd maar dat mocht niet baten in de uitwedstrijd bij HVC’10. Het vijfde van de gastheren was simpelweg te sterk voor Naaldwijk waardoor er werd verloren met 2 – 0.