Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk verkoopt sc Monster een klap

Naaldwijk 1 speelt een goede wedstrijd en het is sc Monster 1 de baas en Naaldwijk 4 weet te winnen.

(foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar)

 

Lastig was het deze week voor de veldbeheerders want kan er nu wel of niet op natuurgras gespeeld worden of niet na midweekse dagen van vorst. Op zaterdagochtend kwam het bevrijdende woord van de consul; het natuurgrasveld was goedgekeurd. Zodoende verdiende de wedstrijd Naaldwijk Monster het veld waarop een derby waar een dergelijke wedstrijd op gespeeld moet worden een hoofdveld en niet ergens achteraf op een kunstgrasveldje.  

Naaldwijk zag Roy Middelburg terugkeren in de basis maar Lenny Lobert was nog niet fit genoeg om te starten. Naaldwijk begon beheerst aan de wedstrijd terwijl Monster direct druk zette. Naaldwijk kon zich hier echter makkelijk onderuit spelen en het hield de gasten uit Monster ver van het doel. De witkielen waren scherp op de aanval en de keren dat zij in het buurt van de zestien van Monster kwamen zij wel gevaarlijk. Zo was oa. Rashidi Gilkes gevaarlijke en was de eindpass van Jordy Noordam net niet scherp genoeg om tot doelpunt e worden gepromoveerd. Thomas Karsten zag zijn inzet gekeerd worden door de doelman Jan Willem Broch van Monster nadat hij Jan-Paul Saeijs in de zestien dolde.

Schoten van Jordy Noordam, Michiel van den Berg en Roy Middelburg waren net niet scherp genoeg. In de verdedigend opzicht bleef Naaldwijk fier overeind omdat de gasten geen vuist konden maken terwijl zij wel iets anders uitstraalde. Na de rust van 0 – 0 was het Naaldwijk meer en meer het heft in handen ook het betere van het veldspel kreeg. Duidelijk was de communicatie in de verdediging van Monster was niet optimaal waardoor doelman Jan Willem Broch de bal buiten de zestien klemvast pakte om te voorkomen dat Thomas Karsten kon scoren. Scheidsrechter Kommer twijfelde even maar floot voor hands maar verzuimde de doelman de rode kaart voor te houden maar daarvoor in plaats wel geel. De vrije trap leverde helaas niets op. Enkele moment later Kommer zijn eerdere fout herstellen en door Broch alsnog van het veld te sturen toen in de zestien Rashidi Gilkes vastgreep en neerlegde waardoor deze niet kon scoren. Weer zuimde de leidsman dit te doen want hij floot niet en gaf hij voordeel die er zeker niet was. Door het drukken van Naaldwijk kregen de gasten meer ruimte voor hun aanvallen. Naaldwijk krop een enkele keer door het oog van de naald. Toch was het Naaldwijk dat op een welverdiende 1 – 0  voorsprong kwam. Thomas Karsten bracht de bal voor waar Rashidi Gilkes net niet bal de kon. Bij de tweede paal dook de opgekomen Jordy van Calsteren op en hij pikte de voorzet op en hij stifte de bal over de doelman heen in het doel van Monster , 1 – 0.

Monster moest toen echt wat gaan doen en dat deze zij ook maar de witkielen hadden op dat moment nog steeds de engel rondwaaien in de zestien of als de engel geklopt was stond doelman Tom Verbakel zijn mannetje. Helaas moest was het geluk op toen Jan-Paul Saeijs, die even daarvoor zijn profervaring probeerde te gebruiken op Thomas Karsten om de Naaldwijker uit te lokken op zijn doen en laten waar Karsten om moest lachen, scoorde met een schot, 1 – 1. Met nog nog 4 minuten op de klok leek dit de eindstand te worden maar Naaldwijk was na de aftrap direct gevaarlijk. Rashidi Gilkes ontving de bal in de zestien met zijn rug naar het doel en in zijn rug Jan-Paul Saeijs. Gilkes draaide eenvoudig weg van Saeijs en plaatse vanaf 8 meter de bal in het doel van Monster en scoorde de bevrijdende 2 – 1. Scheidsrechter Kommer liet lang doorspelen maar gescoord werd er niet meer waardoor Naaldwijk een belangrijke wedstrijd om wist te zetten in winst.

Naaldwijk 4 mocht zaterdag 10 februari aantreden tegen MVV’27 6, een geduchte tegenstander. Die momenteel meestrijdt voor het kampioenschap.  Voor deze belangrijke wedstrijd werd nog uitgebreid stil gestaan bij de nieuwe shirts, gesponsord door twee grootmachten in de Westlandse business, Natures Pride en LV-bouw. Nadat deze sponsoren uitgebreid in het zonnetje waren gezet kon de wedstrijd beginnen. De koeien waren net van het veld gehaald en het veld was besproeid, dus het gras stond er goed bij, kortom ideale omstandigheden voor de toppers van het vierde. De eerst helft verliep uitstekend, 3-0 voor Naaldwijk. Mede door goed werk van Henk en Beffol kon er tijdens de rust genoten worden van een lekker bakkie thee. De tweede helft werd op de hoogstandjes van Gaywout na, zakelijk uitgespeeld. Uiteraard bleven de drie punten op de Hoge Bomen.  Volgend week vol gas tegen Glupen! Hopelijk kan Tasty dan wel de 90 minuten volmaken...