Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk vergeet te winnen van GDA

Naaldwijk 1 toont veerkracht door een achterstand om te zetten in een voorsprong maar het moet een nederlaag incasseren, Naaldwijk 2 overklast haar tegenstander, Naaldwijk 3 komt veel tekort, Naaldwijk 4 zet de goede lijn voort, Naaldwijk 5 geeft een show weg op het hoofdveld en de vrouwen van Naaldwijk spelen gelijk.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar)

Na de winst op sc Monster van vorige week en de week er voor op Schipluiden leek Naaldwijk de goede weg te pakken te hebben. Lastig was het dan voor trainer Treling dat in de voorbereiding naar de wedstrijd in Loosduinen bij GDA Thomas Karsten (ziek) en Roy Middelburg (werk) afvielen. Puzzelen was dus weer aan de orde aan Naaldwijkse kant. Naaldwijk startte niet goed aan de wedstrijd en gaf GDA de kans via fysiek maar fair spel Naaldwijk uit haar ritme te halen. De eerste kans was dan ook voor GDA die nipt bij de tweede werd gemist. Naaldwijk herpakte zich wel met meer balbezit maar een kans creëren lukte. Naaldwijk kwam niet verder dan afstandsschoten die naast of over gingen. Bij het aanbreken van het laatste kwartier dacht Naadwijk voldoende onder druk te hebben staan om een treffer te maken. De waarheid was echter anders want een counter van GDA en een trage omschakeling gaf GDA de mogelijkheid om gevaarlijk te zijn. Het gevaar werd omgezet in een doelpunt terwijl het schot van zo’n 25 meter toch houdbaar leek, 1 – 0.  

Begin 2de helft een ander Naaldwijk dan in de eerste helft. De witkielen begonnen weer te voetballen en daarmee speelde zij GDA tegen de eigen zestienmeter aan. Dit leverde direct een hoekschop waaruit van dichtbij werd ingekopt maar de keeper van GDA kon redden op de lijn. Naaldwijk bleef druk houden en met een voorzet van rechts kwam Rashidi Gilkes in een goede positie. Gilkes raakte de bal niet goed, waardoor de bal op de hak van Laurens Bouritius kwam en hij wist de doelman van GDA wel te verrassen, 1 – 1. Dit was voor Naaldwijk het sein om extra gas te geven en het bleef druk zetten. Een paar minuten later volgde er weer een voorzet van rechts en waarbij Rashidi Gilkes werd gezocht.

De bal passeerde Gilkes maar de ingevallen Danny Niel dook daar achter op en scoorde de 2 – 1. Naaldwijk dacht de mokerslag te hebben toegebracht aan de gastheren maar het kwam van een koude kermis thuis. De thuisploeg zette er nog een schepje bovenop en Naadwlijk bleef achteruit lopen. In verdedigend opzicht ging bij Naaldwijk alles fout waar het anders zo goed gaat. Naaldwijk gaf een corner weg en bij de eerste paal werd de bal ingetikt, 2 – 2. GDA begon er in te geloven en bleef druk zetten op het doel van Naaldwijk. Er kwam een voorzet van links en Lenny Lobert kopte de bal helemaal verkeerd en bracht de bal in de voeten van de spits van GDA. De spits liet Tom Verbakel kansloos en bracht Naaldwijk de nederlaag toe, 3 – 2.

 

Naaldwijk 2 speelde tegen en bij HVC’10 3 een simpele wedstrijd. Naaldwijk was gretig en het rolde de thuisploeg op. De uitslag werd 5 – 1 in het voordeel van Naaldwijk waar Naaldwijk in het spoor blijft van de top drie terwijl het een wedstrijd minder heeft gespeeld.

 

Naaldwijk 3 reisde helemaal af naar Westlandia en blijkbaar was hierdoor het kruit al verschoten want de gastheren waren te sterk voor de witkielen. Bij Naaldwijk ontbrak het aan trainingsarbeid waardoor de spelers in de wedstrijd naar adem aan het happen waren.

 

Naaldwijk 4, de mannen van de plaatselijke vv die verleden week weer de weg omhoog hebben ingezet wilden vandaag laten zien dat de overwinning van vorige week niet een incident was. Ze slaagden hierin met voortreffelijk voetbal wat al lang niet meer was vertoond. Op het kunstgras van de FC ‘s Gravenzande won Naaldwijk met 6-1. Er werden weinig kansen weggegeven, dankzij een ijzersterkte verdediging, gesteund door een goed coachende keeper. Op het middenveld en voorin werd goed gecombineerd. Kans na kans werd gecreëerd en het ene doelpunt was nog mooier dan de ander.  Met name Jooppie, de rechtsbenige Robben liet van zich spreken met 2 wonderschone doelpunten. Zijn directe tegenstander ging huilend en met kramp het veld af. De komende wedstrijd is de selectie weer op volle sterkte. Dat belooft wat...

 

Naaldwijk 5 speelde op het eigen hoofdveld een goede wedstrijd waarbij de gasten van Neptunus-Schiebroek 7 verslag werden. De witkielen wisten viermaal te scoren terwijl er tweemaal gevist moest worden. Door deze overwinning, 4 – 2, komt door het verlies van Schipluiden de top drie in de ranglijst dichter bij elkaar.

 

Naaldwijk Vrouwen 1 ontving het derde team van de studenten van Ariston ’80. Het werd een spannende wedstrijd waarbij de punten gedeeld werden. Beide ploegen wisten namelijk één keer te scoren.