Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk krijgt een klap

Naaldwijk 1 is de weg kwijt in de tweede helft en verliest, Naaldwijk 2 doet goede zaken door de koploper te verslaan, Naaldwijk 3 walst over haar tegenstander heen, Naaldwijk 4 staat als een huis en wint, Naaldwijk 5 is in de wolken over het bereiken van de ronde in de KNVB-beker maar verliest wel punten in de titelstrijd en de Vrouwen van Naaldwijk leveren de bijna kampioen heel veel tegenstand.

 

Daar waar Naaldwijk in derby’s altijd wel wat extra’s kan brengen bleek dit na 90 minuten voetballen in de thuisderby vv Maasdijk was dit niet echt het geval. Stond het na 45 minuten bij de rust 1 – 1 na de 90 minuten stond er 1 – 5 op het scorebord. De eerste helft leek alles nog goed te gaan voor Naaldwijk meer balbezit en meer dreiging naar het doel van Maasdijk toe. In de slotfase van de eerste helft viel pas de verdiende treffer voor Naaldwijk mede omdat daarvoor de assistent zich opstelde als de vlaggenist en als slot op de deur fungeerde. Thomas Karsten wist zich vrij te spelen en vanaf de achterlijn had Karsten oog voor de vrijstaande Rashidi Gilkes. Gilkes faalde niet en scoorde beheerst de 1 – 0.  

Lang genoot Naaldwijk niet van haar voorsprong want twee klokrondjes later was het weer gelijk nadat Naaldwijk in de verdediging niet goed ingreep, 1 – 1. De tweede helft was dramatisch voor Naaldwijk want na minuten spelen kreeg Naaldwijk in 3 minuten twee treffers te verwerken, 1 – 3. De witkielen gingen risico nemen door achterin 1 op 1 te spelen en dat leek effect te hebben maar de anders zo zekere Gilkes faalde oog in oog met de Maasdijkse doelman. Naaldwijk leek niet in haar goede want het kon geen vuist maken en het werd eigenlijk erger voor Naaldwijk want Maasdijk wist in de slotfase de 1 – 4 en de 1 – 5  te maken waardoor deze derby op een teleurstelling uitliep voor Naaldwijk.

Naaldwijk 2 ontving de koploper Excelsior Maassluis 3 en dat wordt dus een zware wedstrijd. Niets leek minder waar. Naaldwijk kon makkelijk uitlopen naar een 3 – 0 voorsprong. De verdiende voorsprong bleef simpel staan al werd in de slotfase nog wel een doelpunt toegestaan aan de gasten. Naaldwijk won en neemt daardoor weer volop deel aan de titelstrijd.

 

Naaldwijk 3 had een zeer makkelijke middag want de nummer 12 KMD 3 kwam op bezoek. De witkielen uit Wateringen weden door het flitsende spel van de Naaldwijkers van de mat gespeeld. Na 90 minuten was het 7 – 0 al had de score hoger uit kunnen vallen. Door de overwinning blijft Naaldwijk in de spoor van de koplopers en kan een misstap van de hoger staande teams toeslaan.

 

Het was werkelijk een lust voor het oog en dan bedoel ik niet alleen hunk Goog, maar ook het voetbal van Naaldwijk 4. Er werd heerlijk gecombineerd, en de tegenstander Velo heeft alle hoeken van het veld gezien. Velo dacht met minimale inzet drie punten mee naar huis te nemen, maar dat lukt niemand tegen dit grote Naaldwijk. Wim Valk had van de brede selectie de beste 11 op het veld gezet, wat later nog versterkt werd door Sjaak, die een dijk van een pot speelde! Man of the match was overduidelijk Voskamp die 2 van 3 doelpunten op zich nam. Met recht een look a like van Karim. Met deze vorm kan Naaldwijk ook Westlandia met gemak oprollen.

 

Naaldwijk 5 is nog in de race voor de KNVB-beker. Op dinsdag 6 maart ontving het SDV 4. Naaldwijk nam in de wedstrijd misschien onterecht een 2 – 0  voorsprong maar vlak voor rust en na rust kwam SDV terug tot 2 – 2. De gasten hadden het betere van het spel maar Naaldwijk stond goed. Na 90 minuten gelijk dus de loterij van strafschoppen moest de beslissing brengen. Ook hier was het gelijk en al had Evert Arbouw de winnende kunnen maken maar hij wist niet de 5 – 3 te maken nadat Wilco van Staalduine SDV er één had laten missen. SDV bezweek hier nog niet aan de druk en kwam op 4 – 4.  Naaldwijk faalde hierna driemaal niet maar in de gelijkmakende derde beurt was de druk te groot voor SDV want de strafschop ging hoog over, 7 – 6. Naaldwijk is hierdoor door na de volgende ronde. Op zaterdag leek Naaldwijk nog met haar hoofd in de wolken door het bereiken van de volgende ronde dat het binnen 20 minuten tegen een 3 – 0  achterstand aan keek bij Westlandia tegen het 10e en de nummer laatst van de ranglijst. De inhaalrace werd ingezet om te ver achterop te raken in race om de titel. Even leek het er op dat Naaldwijk toch de alle punten aan de andere kant van de sloot moest laten want bij het ingaan van de blessuretijd was het 3 – 2. De leidsman had voldoende reden om lang door te laten spelen en dat hielp Naaldwijk want in de 4e minuut van de blessuretijd werd meer dan terecht 3 – 3. Het was Evert Arbouw die het vijfde aan het punt hielp door de vrije trap feilloos binnen te schieten.

 

Naaldwijk Vrouwen 1 was in Maasland te gast bij de koploper en, eigenlijk al de kampioen, MVV’27 2. Toch liet Naaldwijk zien dat het op de goede weg is door de gastvrouwen van voldoende weerstand te voorzien. Helaas werd er wel 1 – 0 verloren van koploper/kampioen MVV door een late penalty al hadden Naaldwijkse vrouwen zelfs bijna wat puntjes weten af te snoepen. We gaan nog steeds voor de top 3 dit seizoen! Om de dag wat hebben vrouwen een dagboekfilmpje gemaakt over onze dag! Kijk hiervoor op de facebookpagina van vv Naaldwijk. (https://www.facebook.com/vvnaaldwijk/)