Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk bijt van zich af

Naaldwijk 1 laat zien dat het de strijd niet uit de weg gaat en weet zo op knappe wijze de punten mee te nemen bij Duindorp, Naaldwijk 2 doet goede zaken in de derby tegen Westlandia, Naaldwijk 4 heeft het even moeilijk en haalt geen punten, Naaldwijk 5 verliest de aansluiting met de top 2 en de Vrouwen op boeken een mooie overwinning.

 

In de moeilijk uitwedstrijd van Naaldwijk bij Duindorp lieten de witkielen eindelijk weer eens het achterste van hun tong zien. Duindorp begon zoals zij wekelijks starten, vol passie ten strijde trekken en zo hopen dat hun hiervan schrikt. Normaal is Naaldwijk dan ook ietwat onder de indruk en loopt het achter de feiten aan maar deze keer was het anders. Ook Naaldwijk speelde met passie en streed voor iedere meter onder aanvoering van Laurens Bouritius, die vooral de eerste helft heerste op het middenveld. Ook Jeroen Wubs groeide boven zichzelf uit, voorkwam na 3 minuten met een katachtige reactie de 1 – 0 en was attent bij laag schot in de slotfase van de eerste helft. Laurens Bouritius bekroonde zijn goede wedstrijd al vroeg met een doelpunt. Vanuit een halve omhaal op de rand van de zestien knalde hij de bal hoog in het doel van Duindorp, 0 – 1. Naaldwijk ontsnapte daarna wel aan de 1 – 1 door goed verdedigend werk. Het spelen met passie op klein hobbelig veld komt het veldspel niet ten goede al lukte het Naaldwijk af en toe wel om onder de druk uit te spelen. De storm was na zo’n half gaan liggen vanuit Duindorp en Naaldwijk kon nu meer denken aan aanvallen. Het bleef echter bij het opvoeren van de druk zonder echt gevaarlijk te worden. Na de rust hadden de gastheren weer een opleving maar ook nu was Jeroen Wubs attent en bleef zijn doel schoon. Het spel werd wat ruwer maar niet gemeen en Naaldwijk liet zien haar mannetje te kunnen staan in de duels. Naaldwijk was slim in deze fase en won de duels of kreeg na een duel de vrije trap dit alles onder toeziend oog van de goed leidende Hollemans. De leidsman liet spelen daar waar het kon en ingreep daar waar het moest. De slotfase brak aan bij Naaldwijk kwamen Brian van Geest (Jordy Noordam) en Jesse Pakvis (Jordy van Calsteren) in het veld. Beide gaven Naaldwijk een nieuwe impuls en Pakvis had dit kunnen bekronen door zelf de 0 – 2 te maken maar hij schoot finaal over de bal heen. Geluk voor Naaldwijk was dat goaltjesdief Rashidi Gilkes achter hem stond en de voorzet van Thomas Karsten in de doel werkte van Duindorp, 0 – 2. Duindorp was gebroken en Naaldwijk speelde de wedstrijd uit en beloonde een strijdlustige wedstrijd met de welverdiende 3 punten door met 0- 2 te winnen in Scheveningen van Duindorp.

Naaldwijk 2 ging op bezoek aan de andere kant van de sloot bij Westlandia 3. Het duel is in meerdere opzichten belangrijk; ten eerste bij winst van Naaldwijk blijft het in het spoor van de koploper, ten tweede blijven de witkielen koploper in de 2e periode. Naaldwijk nam de leiding in een spannende wedstrijd. Bij rust was het 1 – 3 maar de gastheren kwamen terug tot 3 – 3. Naaldwijk herpakte zich en liep weer uit tot 3 – 5. De slotfase werd spannend want Westlandia wist op 4 – 5 te komen en kreeg een tweetal vrijetrappen op schootsafstand van het doel van Naaldwijk in de blessuretijd. Beide keren had Dennis van Loenen een engeltje op zijn doel gezet want alle twee de vrijetrappen werden gekeerd door het aluminium van het doel. Zo boekte ook Naaldwijk een belangrijke overwinning, 4 – 5, en heeft het zicht op de koploper en staat het aan kop in de 2e periode.

In het ochtenddauw mocht Naaldwijk 4 op bezoek bij Ketel Spaland. Niet van de drankjes maar een buitenwijk van Schiedam bovenop de tunnel van de A4. Zelfs de navigatie werd er verdrietig van. U hoort het: Een sfeervolle ambiance. Zo sfeervol dat Henk besloot om na het eerste fluitsignaal komen. Met een ruime vertraging begonnen we aan de wedstrijd. Daarover kunnen we kort zijn: Het niveau was verre van denderend. Voskamp z'n meisje moet wel veel van hem houden dat ze 'vrijwillig' de 90 minuten heeft gekeken. De uitslag zijn we vergeten, schijnt iets van 4-1 geweest te zijn. Kaas pikte een doelpunt mee en Karel en onze gastspelers Ruben waren man of the match. Volgende week mogen we de wei niet in dus kunnen we weer lang trainen om de volgende tegenstander de pan in te hakken.

Naaldwijk 5 ontving KMD 5 en ook waren belangen groot. Naaldwijk moest winnen om in het spoor te blijven van de top 2 en bij winst zou het juist afstand nemen van de gasten uit Wateringen die de vierde plaats innemen. Helaas wilde het vandaag niet lukken voor de witkielen uit Naaldwijk want de witkielen uit wateringen waren na 90 minuten met 1 – 2 te sterk.

Op deze zonnige zaterdag stond voor Naaldwijk Vrouwen 1 een thuiswedstrijd tegen Loosduinen op het programma. De vorige wedstrijd aldaar werd met 4-1 gewonnen dus met zelfvertrouwen stonden we aan de aftrap. En ondanks dat de verdediging lekker op vakantie was, stonden we met een sterke opstelling aan de start. Dat betekende dat Carly als laatste vrouw het fort moest bewaken en dat bleek appeltje eitje voor haar. Al snel werd duidelijk dat we met Joyce als spits een gouden greep hadden, want al na enkele minuten lag de bal keurig in het net. Dat was het begin van 30 swingende minuten waarna 4-0 op het scorebord stond met een hattrick van Joyce en een doelpunt van Mies. In de tweede helft werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld en zelfs nog aangetekend voor de 5-0, door wie anders dan de women of the match, die na afloop een welverdiende hattrick-bal.