Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk in blessuretijd naar een punt

Naaldwijk 1 laat Lyra 1 eerst weglopen om vervolgens terug te slaan door in de slotminuut de gelijkmaker te maken en Naaldwijk 2 kijkt ook eerst tegen een achterstand maar weet deze om te zetten in een overwinning om zodoende de koppositie te pakken. 

(foto's by Mark Valstar)

Na de knappe winst bij Duindorp van vorige week ontving Naaldwijk 1 nu Lyra 1, de ploeg die Naaldwijk de eerste periode ontnam in de slotfase tijdens de heenwedstrijd. Als Naaldwijk dezelfde passie en beleving zou laten als vorige week was de volledige overtuiging dat het tegen Lyra ook goed moest komen. Naaldwijk begon sterk aan de wedstrijd maar de gasten werden door scheidsrechter Opdam geholpen aan de eerste treffer. De leidsman gaf op rand van de zestien van Naaldwijk een onbegrijpelijke vrije trap aan Lyra, de Naaldwijkse verdediger speelde duidelijke de bal en de speler van Lyra werd niet eens geraakt. Ashwin Scheffers was de man van Lyra die de bal met voldoende snelheid over de muur in het doel van Naaldwijk schoot, 0 – 1. Beduusd door deze onverwachte achterstand kreeg Naaldwijk enkele minuten later een tweede treffer te werken na slecht verdedigend werk in de zestien, 0 – 2. Naaldwijk moest zich zien te herpakken en onder leiding van de gebroeders Van den Berg vond Naaldwijk de rust en het vertrouwen terug. Dit werd al snel beloond met een treffer. Stevie de le Cluse nam in de zestien van Lyra de bal op zijn pantoffel en haalde snoeihard uit zo’n vijf minuten na de 0 – 2. De bal was onhoudbaar waardoor Naaldwijk terugkwam tot 1 – 2.

 

Lyra leek nu juist onder de indruk van deze vroege aansluitingstreffer en liet Naaldwijk het spel maken. Het vele balbezit van Naaldwijk resulteerde echter niet in veel kansen. Zo hadden Thomas Karsten en Laurens Bouritius net pech dat de bal net niet goed viel waardoor zij niet konden uithalen. Michiel van den Berg probeerde het op zijn beurt van afstand maar hij zag zijn schot een metertje overgaan. Bij de hoge voorzetten was er aardig wat duw- en trekwerk over en weer waardoor die ballen niet gevaarlijk werden. Het dichtstbij kwam Sebastiaan van den Berg nog. Een vrije trap op de rand van de zestien van Lyra werd nog net door doelman Ritchie de Vreeden over getikt. Na de rust een zelfde beeld waarbij Lyra onbegrijpelijk achterover leunde en het was Naaldwijk dat de druk opvoerde. Lyra was via de counter gevaarlijk maar doelman Jeffrey Wubben van Naaldwijk, teruggekeerd na een botbreuk waaraan hij ook geopereerd werd, was samen Joey Kouwenhoven en Michiel van den Berg een sta in de weg. Naaldwijk drong aan en het was vooral Ardi Luijendijk van Lyra die de gaten dicht liep achterin bij Lyra. Op deze manier werden Thomas Karsten en Jordy Noordam afgestopt. Naaldwijk bracht de bal regelmatig in de zestien van Lyra in de hoop dat hij een keer goed zou vallen. Even leken Rashidi Gilkes en Laurens Bouritius de mogelijkheid te krijgen in de zestien toen de bal op de grond bleef liggen maar ook nu was de verdediging van Lyra er als de kippen bij om dit onschadelijk te maken. In de 87ste minuut leek Naaldwijk de gelijkmaker te kunnen forceren. Sebastiaan van den Berg ging in de zestien van Lyra het luchtduel aan waarna de bal via zijn rug voor de voeten van Aike van den Bos viel. Van den Bos wist al vallend de bal hard te raken en Lyra had het geluk dat de bal geblokt werd door een verdediger.

Hierna was het de ingevallen Brian van Geest die vanaf de zestien kon schieten na een tweetal goede passeeracties. Van Geest werd al dan niet onreglementair afgestopt net voordat hij het finale schot wilde geven. Helaas voor Naaldwijk liet de leidsman doorgaan. Toch wist Naaldwijk nog niet van opgeven en in blessuretijd was het Laurens Bouritius die op de rand van de zestien van Lyra werd neergelegd. Een unieke kans voor Naaldwijk en vooral voor Sebastiaan van den Berg. Of de muur nu wel of niet goed stond keeper Richtie de Vreeden had geen goed zicht op de bal en was totaal verrast dat de bal in zijn hoek laag over de grond in zijn richting kwam. De reactie was te laat van De Vreeden en bal verdween in het doel door een uitstekend geplaatste bal van Sebastiaan van den Berg, 2 – 2. Jammer voor Naaldwijk was het al ver in blessuretijd was want Lyra leek rijp voor de slachtbank op dat moment. Scheidsrechter Opdam floot dan ook niet veel later voor het eindsignaal en de 2 – 2 was dan misschien wel een terechte uitslag voor deze wedstrijd al zagen beide ploegen Velo en sc Monster verder uitlopen omdat zij wonnen.

Naaldwijk 2 reisde vervroegd af naar Maassluis om aan te treden tegen MSV’71 2, wedstrijd stond eigenlijk gepland voor 28 april. De vervroeging leek niet goed uit te pakken voor Naaldwijk want zij keken al snel aan tegen een achterstand van 2 – 0. Nog voor rust wist Naaldwijk de de aansluitingstreffer te maken om na rust de gelijkmaker te maken. Naaldwijk haalde nog een keer alles uit de kast en wist via Danny Niël nog tweemaal te scoren waardoor het won en op doelsaldo de koppositie pakt.