Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Moeizaam naar winst voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 haalt de drie punten binnen na een moeizame wedstrijd tegen de nummer laatst, Naaldwijk 2 speelt gelijk, Naaldwijk 3 wint knap en verkleind de achterstand naar de koploper, Naaldwijk 4 walst over de tegenstander heen, Naaldwijk 5 wint op klinkende wijze en de Vrouwen 1 weten een vroege wedstrijd in winst om te zetten.

 

(foto's Naaldwijk 1 by Mark Valstar)

 

Naaldwijk 1 speelde thuis tegen MSV’71 1 een moeizame wedstrijd. De gasten van MSV’71 staan onderaan en lijken zich al neer te leggen bij de degradatie en toch kon Naaldwijk niet overtuigen en hun tegenstander kapot spelen zoals in de heenwedstrijd, 4 – 1 winst voor Naaldwijk. Dit had misschien ook te maken met de hechte verdedigingsmuur van MSV’71 maar toch ook zeker met het te lage tempo van de witkielen. Het lukte Naaldwijk om via de zijkanten de bal in de zestien van MSV’71 te krijgen maar tot gevaarlijk momenten kwam niet. Doordat Naaldwijk veel druk naar voren zette kreeg MSV’71 sporadisch de kans om te counteren en dan zag je wel dat de aanval beter is dan de verdediging van de gasten. Halverwege de eerste helft werd de ban gebroken door Jordy Noordam. Had hij eerder al getracht van afstand de doelman van MSV’71 te verschalken waarbij de doelman zijn mannetje stond deze keer won Noordam. Vanaf zo’n 20 meter haalde hij vanuit midden voor het doel uit en doordat de bal onderweg werd geschampt passeerde hij de doelman, 1 – 0.

Niet veel later kwam Brian van Geest een stap tekort om de 2 – 0 aan te tekenen op een voorzet van Sebastiaan van den Berg. Steeds vaker werden in deze fase Rashidi Gilkes en Danny Niël gezocht en zij vochten aardige duels uit in de zestien maar wisten hierna niet echt gevaarlijk te worden. MSV’71 beperkte zich counters en was dan ook een domper voor Naaldwijk dat de laatste counter van de eerste helft voor MSV’71 doeltreffend was zodat er gerust werd met 1 – 1. Na de rust trok Naaldwijk gelijk va leer en was het al snel gevaarlijk via een vrije trap maar de rebound werd nipt gemist door Rashidi Gilkes. Naaldwijk zocht keer op keer op aanval maar geheel MSV’71 stond in de eigen zestien om Naaldwijk de doorgaan te blokkeren. Er moet gezegd worden dat MSV’71 fel maar fair was waardoor Naaldwijk niet in de gelegenheid werd gesteld om op tijd de vrije te vinden. Zo werden kansrijke kansen van Naaldwijkse spelers in de zestien tenietgedaan. Wanneer Naaldwijk de kans kreeg om vrijuit uit te halen op het doel zoals Jordy van Calsteren stond de doelman in de weg. Ook in de helft kreeg MSV’71 de kans om te counteren en bij één van die counteren claimde de geheel MSV’71 hands van een Naaldwijker in de zestien van Naaldwijk. Scheidsrechter Moussaoui wuifde dit weg omdat de arm langs het lichaam bleef en niet bewust naar de bal ging. Even later veerde heel Naaldwijk juist weer op omdat nu de witkielen een strafschop claimde bij een overtreding op de rand van de zestien van MSV’71 op Michiel van den Berg. Tijdens de discussie van wel of geen strafschop nam Michiel van den Berg de vrije trap snel op Rashidi Gilkes.

Het hakje achter het standbeen mislukte nipt maar de doelman van MSV’71 gaf wel een rebound weg en werd vervolgens snoeihard door Sebastiaan van den Berg in de hoek van het doel van MSV’71 geschoten, 2 – 1. MSV’71 leek gebroken en Naaldwijk probeerde schoten van Laurens Bouritius en Joey Kouwenhoven de derde treffer te forceren maar het bleef bij 2 – 1. Ook voorzetten van de zijkanten konden net goed geraakt worden door Jordy van Calsteren en Danny Niël. De winst was er wel nadat scheidsrechter Moussaoui voor het einde floot maar om nu te zeggen dat Naaldwijk het publiek vermaakt had nee. Het enige wat telde was de drie punten kun je achteraf zeggen en dat is weer belangrijk om uitzicht te hebben op de nacompetitie.

Naaldwijk 2 lijkt patent te krijgen op het terugkomen van een achterstand. Ook afgelopen zaterdag was dat geval in de wedstrijd tegen Honselersdijk 3, wat onder leiding staat van oud vv Naaldwijker Wim Lentz. De gasten namen de leiding terwijl Naaldwijk zelf de kans om de leiding te nemen. Toch  lukte het Naaldwijk wederom om terug te komen alleen winst zat er deze keer niet in. Het bleef bij 1 – 1.

Naaldwijk 3 had een belangrijk duel in het vooruitzicht want Lyra 4 kwam op bezoek. Lyra staat met een wedstrijd meer gespeeld 4 punten boven Naaldwijk. Beide ploegen staan in de top 4 op de 3e en 4e plaats in de rangschikking. Winst is dus voor beide van belang om de beide koplopers in het vizier te houden. Het is mogelijk want voorafgaand aan deze competitieronde is het verschil tussen de nummer 1 en 4 maar 6 punten. Naaldwijk speelde een degelijke wedstrijd en wist in een spannend duel de punten op De Hoge Bomen te houden. Lyra werd met 2 – 1 verslagen. Naaldwijk blijft in het spoor en omdat de koploper verloor maar de nummer 2 won is de achterstand op de nummer met een punt verkleind tot 5.

Naaldwijk 4 kreeg sc Monster 7 op bezoek, normaal gesproken een geducht tegenstander. Maar zaterdag 7 april was alles anders, er waren genoeg spelers, de zon scheen, een andere scheidsrechter, een warming up en zelfs internationale supporters. Dit alles deed Naaldwijk 4 als collectief boven zichzelf uitstijgen. Maar ook individueel lieten de spelers zich van hun beste kant zien. Henk die al binnen 5 minuten liet zien, dat Monster niets cadeau zou krijgen. Voskamp die als architect aan de voet stond van elke aanval. Goog een waar steunpilaar die geen man liet passeren. Tinas liet zien waarom hij de witte Keniaan wordt genoemd, dat belooft wat voor de marathon. Opa, het trainingsbeest, was niet te stoppen. Urkel en Sander vulden elkaar aan zoals we dat alleen gewend zijn van Xavi en Iniesta. Dan de 2 buitenspelers Tasty en Jooppie waren met onnavolgbare acties, assists en doelpunten duidelijk de beste op het veld. De spitsen Kaas en Rinus hadden de kansen voor het uitzoeken, maar vooral de prachtige soloactie van Kaas is het vermelden waard, als kers op taart ronde hij zijn ‘schaar’ héél beheerst met een tikje tussen benen van de keeper af. Jos en Verpalen die vandaag fungeerde als 12de en 13de man maakte de wedstrijd compleet, waar Jos een prachtig schot net boven kruising plaatste, schoof Verpalen de bal keurig onder de keeper door. De uitslag was uiteindelijk 7-1 wat de meeste wel hadden voorspeld. Kortom een lekker biertje verdiend.

 

Naaldwijk 5 speelde een late uitwedstrijd in Delft bij Ariston’80 tegen het elfde. Naaldwijk was op dreef en de doelpuntenmachine draaide volop want er werd zevenmaal gescoord door de witkielen. De enige smet was misschien dat zij er wel 4 tegen kregen. De winst was er dus door een 4 – 7 overwinning en blijft het op een derde plaats staan in de rangschikking.

 

Naaldwijk Vrouwen 1 speelde al vroeg in Vlaardingen tegen CION Vr 1. Naaldwijk was oppermachtig in deze wedstrijd want CION werd met 1 – 6 verslagen.