Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Geen beloning voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 komt vroeg achter maar weet zich terug te werken maar staat na 90 minuten wel met lege handen, Naaldwijk 2 ziet een eventueel kampioenschap wegglippen, Naaldwijk beloond zichzelf met 3 punten na een goede wedstrijd en blijft in het spoor van de koploper, Naaldwijk 4 kwam midweeks in actie en held daar 1 punt aan over, Naaldwijk 5 moest flink puzzelen maar won wel knap en de Vrouwen 1 van Naaldwijk 1 weet het publiek te vermaken in een wedstrijd met negen doelpunten en sluit de wedstrijd ook nog winnend af.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar)

Naaldwijk trainer Chris Treling moest weer aan de puzzel want naast de schorsing van Laurens Bouritius was ook Joey Kouwenhoven vanwege een blessure niet van de partij. Hierdoor kregen Brian van Geest en Lenny Lobert een basisplaats. Naaldwijk begon niet sterk aan de wedstrijd en het werd direct onderdruk gezet door Velo die wilde voorkomen wat in de heen wedstrijd gebeurde, een vroege voorsprong voor Naaldwijk. Nu was het juist Velo dat de leiding nam al was daar een fout van Naaldwijk voor nodig, een te korte terugspeelbal, 1 – 0. Naaldwijk leek de moed al op te geven en Velo zette aan om de genade klap te geven. Met kunst en vliegwerk werd het doel van Jeffrey Wubben van Naaldwijk verder schoon gehouden van doelpunten. Na een half uur vloeide ook de krachten bij Velo weg en kon Naaldwijk steeds makkelijker onder de druk uitkomen. Naaldwijk kon de ijverige Thomas Karsten, en Jordy van Calsteren aan aanvallen denken. Het was echter Rashidi Gilkes die de uitgelezen kreeg van Michiel van den Berg om de 1 – 1. Van den Berg zette Gilkes vrij voor een leeg maar Gilkes raakte de bal totaal verkeerd en zag zijn inzet hoog over het doel verdwijnen staand op 5 meter lijn van Velo.

In de fase hierna was het Jordy Noodam die met zijn loopacties de verdediging van Velo probeerde te beslechten. Toch stond het nog 1 – 0  voor Velo bij rust. Na de rust was Naaldwijk direct gevaarlijk en werd de bal net voor Rashidi Gilkes weggetikt tot hoekschop waardoor Gilkes niet tot scoren kwam. Niet veel later was het de mee opgekomen Aike van den Bos die de 39 jarige oud Naaldwijk keeper en nu voor Velo uitkomend Pascal van Eck met een kopbal probeer te verschalken maar hij raakte hem niet goed. De bal ging voor het doel langs en Michiel van den Berg probeerde bij de andere paal de bal weer in de zestien te brengen maar ook dat lukte net niet. Naaldwijk werd sterker en Velo haalde het niveau van de eerste 20 minuten niet meer. Via Michiel van den Berg werden de spitsen van Naaldwijk, Thomas Karsten, Rashidi Gilkes en Jordy van Calsteren gezocht maar de juiste pass zat er niet bij om de gelijkmaker te forceren. Dit terwijl ook Van Calsteren de kans had om Naaldwijk op 1 – 1 te brengen bij een vrije kopbal staand bij de tweede paal en het doel leeg na een hoge voorzet.

Iedereen voelde het langs de kant van het veld dat de gelijkmaker zat er aan te komen alleen moest Naaldwijk nog de hindernis nog nemen van de assistent-scheidsrechter van Velo, deze maakte het wel heel bont als kreeg hij het keer op keer het gelijk van de voor het overige goed fluitende Rijsemus. Het lukte Naaldwijk vanuit een bal van de zijkant, waarvoor geen vlagsignaal mogelijk was, waarbij Sebastiaan van den Berg zijn hoofd tegen de bal kreeg en de 1 – 1 binnen wist te koppen.

De witkielen voelde dat er meer viel te halen op dat moment en het ging vol voor de winst. Dat kwam Naaldwijk duur te staan want met een verwoestend schot staand in de Naaldwijkse zestien wist Velo weer de voorsprong te nemen. Het laatste wapenfeit, een kopbal van Danny Niël, leverde Naaldwijk niets op. De witkielen verliezen met 2 – 1 van een kampioenskandidaat terwijl het zich met meer had kunnen belonen. 

Naaldwijk 2 liet in de strijd voor het kampioenschap twee belangrijke punten liggen in Monster. Naaldwijk kwam in de uitwedstrijd tegen sc Monster niet verder dan 1 – 1 en lijkt zich te op te maken voor de nacompetitie.

 

Naaldwijk 3 speelde een belangrijke wedstrijd in Maasland tegen MVV’27 4. Om de koploper in het spoor te blijven moet er gewonnen worden. Het werd een spannend duel met veel strijd waarbij Naaldwijk nipt de sterkste bleek, 0 – 1 winst. Hierdoor blijft het verschil met Wstlandia 6, koploper, 5 punten terwijl Naaldwijk nog een wedstrijd tegoed heeft.

 

Naaldwijk 4 kwam midweeks al in actie tegen Maasdijk 3. Naaldwijk kon niet overtuigen in de wedstrijd tegen de nummer laatst en het was het blij dat het na 90 minuten 1 – 1 was geworden.

 

Naaldwijk 5 wist zicht door een 4 – 1 overwinning op Victoria ’04 5 te handhaven in de top drie van de ranglijst.

 

Naaldwijk Vrouwen 1 moest zaterdag hard werken om de winst (5-4) tegen Monster uit het vuur te slepen. Dankzij de openingstreffer van uitblinkster Tinne en de 2-0 van Judith leek het een makkelijke middag te worden voor Willems vrouwen. Maar Monster scoorde steeds de aansluitende treffer waardoor het een spannende middag werd. Gelukkig waren de doelpunten van Michelle (2x) en Carly voldoende om de belangrijke winst uiteindelijk te kunnen vieren. Dames1 staat stevig op de tweede plek en houdt nog een beetje hoop op het kampioenschap, hoewel de achterstand op koploper MVV’27 inmiddels 7 punten is. Maar met een wedstrijd minder gespeeld blijft het tot het einde van de competitie spannend. Mooi is het ook om te zien dat zich nu al nieuwe meiden melden voor het volgend seizoen, waardoor een doorstart dit keer al vroeg zeker is.