Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk slaat toe in blessuretijd tegen KMD

Naaldwijk 1 is KMD 1 de baas maar scoort pas heel laat om de punten op De Hoge Bomen te houden, Naaldwijk 2 wint weer na een aantal moeilijke wedstrijden, Naaldwijk komt niet verder dan een gelijkspel en de Vrouwen 1 weten weer te winnen en stijgen een plek in de ranglijst.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar)

 

Wedstrijd tussen Naaldwijk en KMD zijn altijd spannend met veel strijd. Beide ploegen leken vooraf kansloos om deel te nemen aan de nacompetitie maar 90 minuten voetbal op zaterdag leek dat toch anders en is er nog een kleine kans. Bij Naaldwijk gingen alle alarmbellen toen na een tweetal minuten Joey Kouwenhoven zich verstapte en zijn knie een klap kreeg te verwerken. Na een paar minuten te zijn behandeld ging het weer en kon hij de strijd hervatten. Nu het weer 11 tegen 11 was werd het vooral een middenveld duel zonder het publiek echt te vermaken in het eerste half uur. Daar KMD niet gevaarlijk werd was slap schot van Michiel van den Berg het wat Naaldwijk bracht in die eerste 30 minuten. Het eerste echte gevaar kwam van Thomas Karsten die van rechts naar binnen draaide en oog in oog stond met de doelman van KMD. Het schot van Karsten was echter een prooi voor de doelman van KMD. Niet veel was het Jordy van Calsteren die in de zestien snoeihard uithaalde met links maar ook hier stond de doelman in de weg.

 

Na een goed aanval werd Laurens Bouritius midden voor doel gevloerd en volgde er een vrije trap. Michiel van den Berg ging achter de bal staan en schoot de bal over de muur op de lat. Na de rust een ging Naaldwijk nog meer druk zetten op de verdediging van KMD terwijl de gasten zelf geen vuist konden maken. Voorin bij Naaldwijk werd Rashidi Gilkes steeds vaker gezocht en gevonden. Het waren heerlijke duels om te zien die Gilkes uitvocht met de verdediging van KMD. Gilkes veelal staand met de rug naar het doel bracht zo achter de witkielen in de gelegenheid om gevaarlijk te worden. Zo kreeg Jordy Noordam een vrije schietkans maar hij zag de bal over vliegen. Vervolgens was het Rashidi Gilkes die knap wegdraaide op de zestienmeter lijn van KMD en op weg leek naar het doel van KMD maar hij werd naar buiten gedreven. De voorzet van Gilkes ging de uitkomende doelman van KMD voorbij maar Aike van den Bos was de bal ook net voorbij en de achter hem inlopende Thomas Karsten was nipt te laat om de bal in het lege doel te werken voor Naaldwijk. Na een goede voorzet vanaf links was het weer Rashidi Gilkes die voor gevaar zorgde maar zijn kopbal vanaf de tweede paal ging net voor het doel langs. KMD was in deze fase meer toeschouwer dan opponent en  leek het wachten op de openingstreffer. Die leek te gaan komen dacht heel Naaldwijk toen Gilkes in de zestien werd neergelegd maar de goed leidende Merkestein zag dat beide spelers niet reglementair bezig waren dus liet hij terecht het spel doorgaan.

Net toen iedereen dacht oké dan maar 0 – 0, zeldzaam bij deze derby, was het Thomas Karsten die Rashidi Gilkes op weg stuurde naar het doel van KMD. Gilkes kwam met zijn laatste krachtinspanning voor zijn man en ging met de bal aan de voet op de doelman van KMD af. Met de verdediger in zijn rug en een uitkomende doelman was het Gilkes die rustig bleef en hij stiftte de bal over de doelman heen. Even leek de bal over te gaan maar nog voor de lat daalde de bal en liet Gilkes in blessuretijd het net bollen, 1 – 0. Wat een geweldig moment en juichend voor een vol terras nam Gilkes het applaus in ontvangst en bedankt hij op zijn manier het trouwe Naaldwijkse publiek. Niet lang hierna was het klaar en werd er gekeken naar de uitslagen. Is er nu nog een kans? Als Naaldwijk het lukt om alles te winnen is het nog niet kansloos om een plekje in de nacompetitie te bemachtigen. Net zoals afgelopen zaterdag moeten dan opponenten wel punten laten liggen maar belangrijk is om zelf eerst te winnen.  

  

Naaldwijk 2 kreeg na een aantal moeilijke wedstrijden nu MVV’27 3 op bezoek. De witkielen wisten al vroeg in de wedstrijd de leiding te nemen via Danny Niël. Er had meer ingezeten maar winst in deze wedstrijd was heilig om zo volop mee te blijven in de strijd voor het kampioenschap en voor de periodetitel. De winst werd binnengesleept en doordat de concurrenten ook wonnen blijft het spannend bovenin. Naaldwijk heeft 17 wedstrijden gespeeld en staat 1 punt achter op Excelsior Maassluis die een wedstrijd minder hebben gespeeld. Westlandia, de nummer 3, heeft er ook 1 minder in de benen en staat 2 punten achter Naaldwijk in de totaal stand. In de periodestand staat Naaldwijk bovenaan met 2 punten voor Excelsior Maassluis die een wedstrijd minder hebben. De volgende concurrent staat op 5 punten, met evenveel wedstrijden als Naaldwijk, en dit is sc Monster. Naaldwijk moet er nog drie spelen en dan kijken of het mag deelnemen aan de nacompetitie.

Naaldwijk 3 ontving Honselersdijk 4. Het werd een spannend treffen waarin het gelijk bleef. De 1 – 1 was een juiste weergave van wat het publiek te zien kreeg. Het is wel spijtig voor Naaldwijk omdat concurrent Lyra wel won waardoor het gat nu drie punten is met de nummer 2 in de ranglijst.

Bij Naaldwijk Vrouwen 1 is een spannende strijd in de top van het klassement losgebarsten. Bij het ingaan van de wedstrijd stonden de dames op een keurige 3e plek ennn ja, we kunnen nu zelfs melden dat we naar de 2e plek zijn opgeklommen! Koploper MVV wist voormalig nummer 2 HVC te kloppen, waardoor MVV nu nog steeds een voorsprong van 7 punten heeft met 1 wedstrijd minder. Een 2e plek lijkt het hoogst haalbare en die gaan we tot het bittere eind verdedigen. Zelf traden de dames van VV Naaldwijk deze zaterdag aan tegen middenmoter Verburch. Al na 3 minuten spelen scoorde Melissa vanuit een corner van Denise de 0-1 voor ons met een schot in de hoek. Naaldwijk was ietsje beter maar Verburch bleek een waardig tegenstander en nog voor rust scoorde ze uit een snelle counter de 1-1. In de tweede helft was er ietsje meer ruimte voor voetbal, maar aanspraak op een schoonheidsprijs maakte deze wedstrijd zeker niet. Het was sleuren en ploeteren maar na goed doorjagen van Judith wist ze de keeper te omspelen en koelbloedig af te maken: 1-2 voor Naaldwijk. Nu was het zeker nog 20 minuten billenknijpen. De verdediging bleef strijden en met speciale dank aan Kim die een aantal hele belangrijke ballen heeft weten te stoppen namen de dames de 3 punten mee naar de Super Saturday! Aldaar werd vol enthousiasme de kaartverkoop voor het Voetbalfeest van 26 mei gestart. Hoe gaaf zou het zijn als we daar met z’n allen het competitie-seizoen knallend kunnen uitluiden? Scoor in de komende weken dus zeker nog even je kaartje!!