Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Winst voor Naaldwijk 1

Naaldwijk 1 moet hardwerken maar haalt door doelpunten van Rashidi Gilkes de winst binnen, Naaldwijk 4 speelt tegen de koploper en moet helaas de punten aan de verkeerde kant van de sloot laten, Naaldwijk 5 wint weer van Victoria'04 en de Vrouwen van Naaldwijk kloppen de Vrouwen van Westlandia.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar) 

 

Door de vreemde competitieplanning van de KNVB werd de afgekeurde wedstrijd tussen Naaldwijk en Quick Steps van 9 december pas afgelopen zaterdag ingehaald. De wedstijd was er nog één van de tweede periode en aangezien die al een prooi was voor Velo was daar geen spanning in te beleven. Voor de rangschikking was de wedstrijd voor Naaldwijk wel van belang. Om nog zicht te houden op de nacompetitie moeten de laatste 4 wedstrijden gewonnen worden en dan is het hopen op een misstap van concurrenten zoals MVV’27 en sc Monster, beide hebben geen periode. Voor Quick Steps telt alleen de derde periode waar zij een goede uitgangspositie hebben. Op een strak veld begon Naaldwijk goed aan de wedstrijd en probeerde via combinatievoetbal de tegenstander uit elkaar te spelen. De gasten uit Den Haag wisten echter met veel inzet Naaldwijk af te jagen waardoor goed voetbal niet mogelijk was. Naaldwijk kreeg via Thomas Karsten de eerste kans op de leiding te nemen.

Oog in oog met de doelman van Quick Steps was de Naaldwijkse spits niet cool genoeg om hem te passeren. Vijf minuten later het Jordy van Calsteren die op pad werd gestuurd richting het doel van Quick Steps maar ook hij wist de doelman niet te verschalken.

Na deze twee grote kansen was Naaldwijk kreeg Naaldwijk nog enkele kleine, kopbal Jordy van Calsteren, schot Laurens Bouritius, maar het bleef bij 0 – 0 na 45 minuten. Na de rust hetzelfde spelbeeld een fel afjagend Quick Steps en een Naaldwijk dat de rust zocht door de bal rond te spelen. Na een kwartier was het Rashidi Gilkes die dacht een voorzet van links binnen te schieten maar hij zag zijn schot voorlangs gaan. De spits van Naaldwijk was actief want even later ging zijn kopbal op aangeven van Michiel van den Berg net over. De derde doelgerichte poging was wel raak van Rashidi Gilkes. Na een voorzet van Thomas Karsten die eigenlijk Jordy van Calsteren zocht kreeg Gilkes de bal en knalde de bal vanaf zo’n 7 meter snoeihard in het dak van het doel, 1 – 0. 

 

Niet veel later speelde het drietal Jordy van Calsteren, Thomas Karsten en Rashidi Gilkes de verdediging helemaal van het veld en was het Gilkes die de schitterende aanval van de drie Naaldwijkse spitsen met een schot tot doelpunt promoveerde,  2 – 0.

De wedstrijd leek op slot en even leek het erop dat Quick Steps gas terug nam. Niets was echter minder waar. De gasten gaven nog eenmaal vol gas. Het was Jeffrey Wubben in het Naaldwijkse doel die Naaldwijk overeind hield. Al eerder in de tweede helft had hij een katachtige reactie een doelpunt van Quick Steps voorkomen. In de slotfase was hij bij hoge ballen en schoten de baas in de zestien van Naaldwijk. Toch kon hij niet voorkomen dat 5 minuten voor tijd Quick Steps op 2 – 1 kwam na een terechte strafschop gegeven door scheidsrechter Pieterman, die overigens een zeer zwakke wedstrijd floot en overtredingen aan beide kanten over het hoofd zag. In de resterende bleef Naaldwijk overeind en kwam de winst niet meer in gevaar. Over twee weken wacht de uitbeurt bij Ariston ’80 in Delft en gaan we dan verder kijken of de nacompetitie nog haalbaar is.

 

Naaldwijk 4 moest gisteren een flinke reis maken naar de andere verkeerde kant van de sloot van de Hoge Bomen tegen Fit For Free om het oranjebitter eruit te zweten. De wedstrijd begon twintig minuten later omdat het team van RKVV W dat voorafgaand speelde achter stond en de scheids liet doorspelen om het gelijk te laten trekken. Same old story. Dan de wedstrijd. De groenwitte werden flink onder druk gezet maar dit resulteerde niet in een doelpunt. Zoals je wel vaker ziet valt het doelpunt dan aan de andere kant. Goog drukte een punt in de eigen gol. De tweede helft was eenzelfde verhaal. Naaldwijk vol in de aanval en het was slechts tegenhouden voor de gastheren. Het was dan ook wachten op de gelijkmaker maar helaas waren het de farizeeërs die twee keer scoorden. Ondanks dat het volkomen onterecht was, konden de mannen van de eerste en echte club van Naaldwijk de stand niet gelijk trekken, maar wist Tief zijn wedstrijdpremie te verhogen door zijn doelpuntensaldo op te krikken. Helaas een zeer geflatteerde uitslag. Na de wedstrijd moesten Rick, Sander en Henk het hele pokke end teruglopen om nog een half uurtje bardienst te draaien. Goed bezig mannen! In de avond mochten de Axel Rose en Berry Hay's (Tinas, Henk en Bef) van Naaldwijk 4 een show weggeven in de kantine aan de goede kant van de sloot voor het goede doel voor het team van Merkenstein cum suis. Best feessie. Toch een mooie afsluiting van de dag..

Naaldwijk 5 speelde een week eerder ook al tegen Victoria ’04 5 deze keer was het een wedstrijd. Dat was dan ook het enige verschil. Ook nu werd er gewonnen en ook nu wist Naaldwijk er 4 te scoren en ook nu scoorde Victoria er 1. Naaldwijk won dus weer met 4 – 1 van Victoria ’04 5 met 4 – 1.

 

De vrouwen van Naaldwijk 1 zijn al weken stabiel en winnen de ene na de andere wedstrijd. Ook op de dag na Koningsdag stond iedereen weer fris en fruitig klaar om de 3 punten thuis te houden tegen de buurdames van Westlandia Vrouwen 2. Altijd spannend en dat was het ook nu weer. Toch was Naaldwijk net ietsje scherper. In de eerste helft konden de kansen door de de keepster van Westlandia (die een goede wedstrijd keepte) helaas niet verzilverd worden. Aan de andere kant bracht Mo voor het doel van Naaldwijk uitstekend redding op een uitbraak van Westlandia. Het harde werken van Naaldwijk resulteerde uiteindelijk in de 2e helft pas in een doelpunt: Carly verschalkte keepster van Westlandia na een lange bal van Tinne. Rianne en Sam waren met twee goede vrije trappen ook nog dichtbij, maar uiteindelijk bleek de 1-0 genoeg voor een mooie overwinning na een leuke wedstrijd! Deze overwinning zorgde er tevens voor dat het gat met koploper MVV inmiddels is verkleind van 7 naar 4 punten ... dus wie weet wat er nog kan gebeuren de laatste 3 wedstrijden!