Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk 1 vergeet te winnen

Naaldwijk 1 neemt de leiding met 2 doelpunten maar laat Ariston'80 terugkomen, Naaldwijk 2 verliest maar loopt minimale schade in de strijd om het kampioenschap, Naaldwijk 3 zorgt voor druk bij de kampioenskandidaat, een tactische wissel zorgt voor winst bij Naaldwijk 4, Naaldwijk 5 zet de goede reeks niet voort en haakt af en de Vrouwen van Naaldwijk spelen goed maar houden geen punten over aan het duel.

 

(Foto's by Mark Valstar)

Naaldwijk reisde zonder de zieke Chris Treling af naar Delft om daar tegen Ariston’80 te spelen. De gastheren moeten zich nog veilig spelen en voor Naaldwijk is het zaak om te winnen om een kans te houden op de nacompetitie. Naaldwijk begon goed aan de wedstrijd en wist Ariston’80 naar achteren waarbij vooral Jordy van Calsteren en Michiel van den Berg lieten zien Naaldwijk aan de leiding te willen brengen. Het was echter Laurens Bouritius die Naaldwijk aan de leiding bracht via een afstandsschot, 0 – 1.

Naaldwijk probeerde door te drukken en een volgende inzet van Bouritius ging net naast na een vrije trap van Michiel van den Berg. Thomas Karsten leek oom de tweede treffer op zijn schoen te hebben tot tweemaal toe maar ook hij wist niet te scoren. Bij de eerste inzet raakte hij de verkeerd en bij de tweede keer was de doelman van Ariston’80 op zijn hoede terwijl Karsten hier de vrij staande Rashidi Gilkes had moeten zoeken. Vlak na de rust leek Naaldwijk Ariston’80 op haar knieën te krijgen want Jordy van Calsteren schoot Naaldwijk op een 0 – 2 voorsprong.

Even hiervoor had Jeffrey Wubben van Naaldwijk met een katachtige reactie de 1 – 1 voorkomen. Toch Arston’80 ging meer druk zetten op Naaldwijk en de witkielen werden slordig. De 0 – 2 voorsprong werd steeds lastiger te verdedigen. Naaldwijk leek het geluk te hebben om de winst binnen te halen want de aanvallers van Ariston’80 konden niet scoren terwijl het doel leeg was Naaldwijk. Naaldwijk hielp Ariston’80 in het zadel geholpen door makkelijk de 1 – 2 weg te geven. Even leek het erop dat Naaldwijk zich wist te herpakken maar helaas voor Naaldwijk sloeg het noodlot toe in de slotfase. De gastheren grepen de vrije schietkans aan om de 2 – 2  aan te tekenen. In blessuretijd was het Rashidi Gilkes die zich vrij leek te draaien in de zestien van Arsiton’80 maar helaas raakte hij de bal half waardoor niet de drie punten werden meegenomen uit Delft. De 2 – 2 uitslag was teleurstellend zeker omdat de concurrent MVV’27 verloor en dit in de strijd om vervangende periode over te nemen wanneer sc Monster de derde periode wint. Naaldwijk zal er dus voor moeten zorgen om in de laatste 2 wedstrijden er met zijn allen er alles aan te doen om de nacompetitie te halen.

 

Naaldwijk 2 maakte ook een misstap in de haar wedstrijd in ’s-Gravenzande tegen de FC 5. De witkielen kregen met 2 – 1 klop terwijl bij winst Naaldwijk goede zaken had kunnen doen. De concurrenten Westlandia en Excelsior Maassluis lieten door verlies en een gelijkspel punten liggen. De laatste 2 wedstrijden worden dus belangrijk voor de witkielen.

 

Naaldwijk 3 speelde in Maassluis tegen MSV’71 3 en het moest winnen om de Westlandia onder druk te zetten. Naaldwijk won met 2 – 4 in Maassluis en heeft met 2 wedstrijden een achterstand van 5 punten op Westlandia die nog 1 wedstrijd voor de boeg hebben.

 

Zaterdag 12 mei, de dag van Sander van Leeuwen!  Naaldwijk 4 mocht aantreden tegen Lyra. Een sterk team wat bestond uit razend snelle jongens. Gelukkig kan het 4de hier ook heel wat tegenover zetten, lees Urkel die gister nogal last had van tegenwind. Het was een wedstrijd met véle kansen over en weer, met uiteindelijk 1 persoon die er ver boven uitsprong letterlijk en figuurlijk. Sander hield met katachtige reddingen de ene na de andere bal. Waardoor het een wedstrijd leek te worden die in 1-1 zou eindigen. Ware het niet dat Harry na uitvoerig overleg met Wim in de 80ste minuut een zeer strategische wissel toepaste door Ewout Blankman in te brengen. Deze wissel gaf een sterk signaal af naar de rest van het team. Iedereen schakelde een tandje bij, wat resulteerde in een wonderschoon doelpunt van Ewout na een prachtige combinatie tussen Bef en Tinas. 1-2 was dan ook een logische eindstand.

 

Naaldwijk 5 liet zich na een goede race verrassen door Lyra 9 want er met 2 – 3 verloren. Hierdoor is de kans om nog kampioen te worden verkeken.

 

De vrouwen van Naaldwijk 1 had een lastige warme middag tegen HVC’10.  De topper tussen de nummer 2 (Naaldwijk) en nummer 3 werd helaas in het voordeel beslist van de meiden uit Hoek van Holland. De eindstand van 2-4 was behoorlijk geflatteerd omdat Naaldwijk zeker in de tweede helft stukken beter was en kans op kans creëerden. De goals van Carly en Judith waren niet voldoende om het verschil te maken. Toch staat Naaldwijk nog stevig op de tweede plek en die  plaats moet te handhaven zijn met nog twee duels te gaan. Knap seizoen voor een (bijna) volledig nieuw team!