Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Seizoen klaar voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 kan een goed seizoen niet belonen met een toetje, Naaldwijk 2 moet op de laatste speeldag nog vol aan de bak, Naaldwijk 3 wint maar maakt geen kans meer op de titel, Naaldwijk 4 klopt de koploper en Naaldwijk 5 walst over haar tegenstander heen.

(foto's by Denice Kuijvenhoven)

Naaldwijk 1 moest tegen Verburch 1 zorgen voor winst om kans te houden voor het spelen van promotiewedstrijden. Verburch zelf strijd tegen het eventueel spelen van degradatiewedstrijden. Dit zijn al punten die de wedstrijd interessant maken maar voor deze wedstrijd kwam daar nog bij dat Naaldwijk 4 basisspelers moest missen wegens vakantie. Bij Naaldwijk ontbraken Roy Middelburg, Laurens Bouritius, Jordy Noordam en Joey Kouwenhoven terwijl Verburch alleen Stigter miste wegens een schorsing. De gaten bij Naaldwijk werden opgevuld door Stevie de le Cluse en Lenny Lobert een basisplaats te geven. Neem daarbij dat Wouter van Dalen uit het vierde werd geplukt en dat de JO19-1 Bram van den Bos leverde voor de basis elf. Ondanks deze wisselingen was het Naaldwijk dat het heft in handen nam in de wedstrijd. Naaldwijk drukte en kreeg een veelvoud aan hoekschoppen te nemen maar scoren lukte niet. Een perfecte voorzet van Bram van den Bos bereikte Rashidi Gilkes wel in het begin van de wedstrijd maar een verdediger van Verburch liep in zijn rug maar een strafschop werd niet toegekend door scheidsrechter Moussaoui.

Dit was eigenlijk het enige echte wapenfeit in het eerste bedrijf van de witkielen. Verburch had in de eerste 45 minuten helemaal nog niets van zich laten zien. Na de rust ging Naaldwijk door zoals in de eerste helft maar dan in de wetenschap dat er gewonnen moest worden omdat MVV’27 verrassend koploper Velo aan het vernederen was, 2 – 0 voor MVV’27. Naaldwijk moest dus de drie punten om MVV’27 in het vizier te houden. Even had Naaldwijk het benauwd bij kopbal van een aanvaller van Verburch maar de inzet trof net geen doel. Sein voor Naaldwijk om toch nog het heft in te nemen. Naaldwijk bracht de JO19 spelers Damien Kok en Bas Kerssies nog in als verse krachten om de druk op te voeren. Dit resulteerde in een vrije trap op de rand van de zestien van Verburch. De topscoorder van Naaldwijk Sebastiaan van den Berg ging achter de bal staan en maakte de bevrijdende 1 – 0 voor Naaldwijk.

Naaldwijk 1 dacht de punten binnen maar zoals dit seizoen al vaak gebeurde gebeurde het nu ook want in de blessuretijd van de wedstrijd kwam Verburch terug op 1 – 1. Dit werd eveneens de eindstand en door doordat MVV’27 met 6 – 1 won van Velo zijn Maaslanders niet meer te achterhalen en zit het seizoen voor Naaldwijk er op. Natuurlijk voelt het als domper maar we mogen trots zijn als Naaldwijk dat we tot aan speeldag 25 hebben mee gedaan om de strijd voor de nacompetitie. Volgende week rest de uitbeurt nog bij Quick Steps.

Naaldwijk 2 speelde in De Lier tegen Lyra 3. Naaldwijk is hier volop in de race voor de titel en als dat niet lukt staat Naaldwijk aan de leiding inde 2e periode. Naaldwijk deed echter slechte zaken in De Lier bij rust was er een achterstand van 2 – 1. In de tweede helft kwam Naaldwijk nog wel op gelijke hoogte maar meer werd het niet. Doordat zowel Westlandia en Excelsior Maassluis wonnen was de titel weggegeven, Westlandia werd de kampioen. Naaldwijk dient volgende week in de laatste wedstrijd, thuis tegen Verburch aanvang, 12.00 uur, te winnen om de periode veilig te stellen.

Naaldwijk 3 deed wat het moest doen winnen met 4 – 1 van Velo 5 maar omdat Westlandia ook won haalde de buren ook hier de titel binnen.

 

De mannen van Wim Valk en Harry van Duffelen van Naaldwijk 4 mochten  aantreden tegen de nummer 2 van de competitie, Schipluiden, wat nog kans maakte op het kampioenschap. Met Beffol als een van de afwezige nam Rinus de voorzittersrol over, die op zijn beurt een ware machine uit z’n mouw toverde. Het werd zo’n wedstrijd om niet snel te vergeten; één waarbij de spits zich maar weer eens liet wisselen na een helft omdat hij Bo(door) helemaal zat was, Voskmap solliciteerde naar een plek in de Africa Cup met z’n loopvermogen, Michiel werk en privé niet uit elkaar kon houden, Wim Valk schoor werd van het coachen, Harry die net genoeg sponsjes bij zich had. Kaas die de hoge ballen als zoete Avocado's uit de lucht plukte. Goog maar weer eens liet zien niet gek te krijgen is en Sander twee posities tegelijk bekleedde. Maar bovenal werd het een wedstrijd met minder kansen dan dat er Looijes op het veld stonden. Prima voor het grote Naaldwijk wetende dat de verdedigende machine gesmeerd liep en het normaliter aan één kans genoeg heeft. Die kans kwam er in de tweede helft. Arie stak z’n fluwelen traptechniek niet onder stoelen of banken en Rinus beloonde het harde werken van het collectief met de 0-1. Knap werk geleverd mannen!

 

Naaldwijk 5 ontving Zwaluwen 8 en het had geen kind aan de Vlaardingers. Naaldwijk won met 8 – 2.